Stjärnan: Så hittar du rätt fotbollsskor Image

Stjärnan: Waar vind je het juiste fotobollensysteem?

Fotbollsspelaren Kevin Walker weet precies hoe je een foto kunt maken. Dit zijn zijn beste tips.

Kevin Walker is een van de beste spelarna in Allsvenskan. Den breda massan vet att han vann Idol 2013, men fotbollsfansen vet också att han är en målsugen central mittfältare med nummer åtta på ryggen i Djurgården. 26-åringen kom till Stockholmslaget för år sedan, men är redan en så självklar kugge i gänget att han tagit över kaptensbindeln. Det är förstås hans fotbollskunskaper som gör honom till en bra spelare, men han har även grym koll på fotbollsutrustning.

Welke fotbollenkunsten gebruikt u?

- X-skorna, in hybridsyntet. De har riktigt bra passform till min fötter, och de är ganska breda. Skorna vidgar sig nästan inte alls och blir därför inte för stora trots att det kan vara ordentligt blött på planen. De håller passformen under en längre tid och jag kan verkligen rekommendera dem.

Vad är viktigt att tänka på när jag väljer fotbollsskor?

- Als je een dobbarna op een olika onderlaag zet. Dobbarna på de här skorna är mycket bättre än tidigare modeller, det känns som Adidas verkligen har kommit långt i sin utveckling. De här skorna passar verkligen perfekt både på gräs och konstgräs. Bij fotobollsspelare is het leuk dat je het skelet kunt vastpakken, zodat je het ook kunt vastpakken aan een andere onderlaag. Skorna får inte heller ha för bra fäste, utan man måste känna att man kommer undan i knepiga situationer.

Wat kan je doen als je een fotobollenkor hebt?

- Det viktigaste är att skorna sitter skönt. Välj modell utifrån vad som passar foten bäst och inte den modell du har tänkt dig från början. Je kunt ookras gebruiken om een model te vinden voor een persoon die een skorna heeft of voor een persoon die op een specifieke plek staat, maar het beste is om een skorna te verkligen. Ta på dig strumporna du brukar ha på dig när du provar skorna och var noga med att de känns bra innan du bestämmer dig för att behålla skorna. Als je de skönt op het moment dat je de skorna provoceert op een andere manier gaat zitten, dan kun je de skorna op het moment dat je de skorna provoceert op een andere manier gaan zitten.

När det gäller resten av utrustningen hur tänker du då?

- Jag spelar helst i shorts men jag har ett par cykelbyxor eller korta tights under. Jag brukar nämligen inte gilla att träna i långbrallor, shorts är skönare. Är det riktigt kallt ute så jag ett Techfit-underställ från Adidas, som sitter riktigt tight, men det har jag bara på överdelen. Onder mina vanliga fotbollsstrumpor har jag ett par tunna Adidas-strumpor.

Vad är den absolut viktigaste utrustningen för en fotbollsspelare?

- Hjärnan!

kevin walker
Kevin Walker in kämpatagen på planen. Hans Djurgården inleder Allsvenskan borta mot Örebro den 3:e april.

Vi har ett mäktigt utbud av fotbollsskor för herr, dam och barn.

LÄS MER: 3 saker allla fotbollsspelare borde köpa i vår