Stort test av träningslinnen för löpning Image

Korte test van träningslinnen voor löpning

Ett träningslinne gjort för löpning ska inte bara vara snyggt. Det ska även sitta bra och se till att du håller dig sval under löprundan. Här är linnena som är bäst i test!

Onder de varma sommarmånaderna är det skönt att springa i ett löparlinne i stället för tröja med ärmar. Om plagget exempelvis har en brottarrygg får du full rörelsefrihet för armpendlingen, vilket uppskattas av många. Wat een träningslijn definieert die is ontworpen voor löpning, is dat de lucht beter wordt geventileerd en dat de temperatuur hoger wordt. Uw testpanel is verend in de vrouw van Säsongens nya linnen för damer! Vilken kommer få flytta hem till dig?

Test av: Electra lichtgewicht tank van Blacc

BLACC Electra light weight tank.jpg

Merk: Blacc

Finns i färgerna: Grön och svart.

Testpanelen tycker:

Det här är ett extremt tunt löparlinne i mjukt material som änns riktigt behagligt mot huden.

- Jag gillar verkligen materialet. Det är väldigt tunt och ventilerande, samtidigt som det inte känns superömtåligt. Jag kan ibland börja irritera mig på kläderna när jag springer men det här känns inte ens på kroppen. Mycket bra! säger en testare.

Ventilatie is top. Linnet suger upp lite fukt som torkar inom ett par minuter efter passet. Men du är fortfarande lite blöt på de ställen där linnet inte sitter supertight. Det är dock inget som stör, tack vare ventilationsförmågan.

- Het ontwerp is superstrak. Passformen är varken tight eller loose fit, utan en perfekt blandning. Wat ik tycker, is dat het precies past als ik een panty draag met een hoog middenstuk, en dat het een test is en dat het een jaar oud is:

- Ryggen är superfin men kasnke lite opraktiskt i och med att sport-bh:n under förstör lite. Det är dock inget jag egentligen bryr mig om.

Sammanfattningsvis får det här prisvärda träningslinnet höga betyg av testpanelen som främst hyllar det tunna, mjuka materialet!

- Det är PRECIS sådant här material du vill ha på kroppen när du löptränar!

Test av: Run it tank 3S van Adidas

adidas Run It Tank 3S.jpg

Merk: Adidas

Fins i färgerna: Blå, gul, rosa och svart.

Testpanelen tycker:

Ett väldigt luftigt och lätt linne som är otroligt följsamt vid löpträning. Materialet upplevs tunt och svalt, lite som ett andra skinn i och med att hela linnet är så mjukt och lätt, till och med sömmarna.

- Ingenting sitter åt för hårt, samtidigt som passformen fortfarande håller en fin form längs kroppen, säger en testare och en annan fyller i:

- Linnet är extremt tunt i materialet och har en väldigt god ventilationsförmåga. Jag tycker att materialet absorberar fukt precis som man önskar att ett linne ska göra.

Modellen op linnet är något längre än andra träningslinnen, och längre baktill än fram, samt har ett fint fall. Snygga detaljer med Adidas-loggan på främre delen av magen och skärningen vid brottarryggen är både snygg och bekväm. Känns som en modern variant av ett träningslinne, väldigt 2020!

- Jag är ett stort fan av detta linne som känns som det perfekta linnet att ha i sin träningsgarderob inför sommaren. Det som höjer betygen mest är hur bekvämt och skönt det känns på kroppen under både löpintervaller och i gymmet, modellen och designnen är en vinnande klassiker! Starkt kort i Adidas sortiment!

Test av: Zilveren tank van Asics

ASICS Silver Tank.jpg

Kleding: Asics

Finns i färgerna: Turkos, svart och rosa.

Testpanelen tycker:

Kanske tänker du först och främst på löparskor när du tänker på Asics, men faktum är att de är lika bra på löparkläder som de är på löparskor. Det här linnet är riktigt bra!

- Det sitter bekvämt mot kroppen utan att skava någonstans, är svalt och bekvämt och tyget känns mjukt. Brottarryggen är lite bredare än på många andra linnen, och det känns skönt plus att det täcker sport-bh:n, säger en testare.

Storleksmässigt är linnet rätt stort, så är du mellan två storlekar kan du gå ned i storlek. Testpanelen geven aan dat det är ett lite längre linne is, det gör att de känner sig lite mer klädda om de går direkt från löpningen till butiken för att köpa något after run-snacks.

- Om jag ska försöka hitta något minus så ventilerar inte linnet bort svett så bra. Det känns som att linnet är helt torrt efter löpningen, men ryggen är svettig. Det kan ju dock bero på att det inte sitter åt i ryggen, utan det är luft mellan svanken och tyget.

Sammanfattningsvis kan de mens zien dat minder meer is. Det har inget spejsat tryck eller fancytaljer men det är ett riktigt stabilt baslinne som du kommer kunna ha år ut och år in. Zeer voordelig!

Test av: Xa tank van Salomon

Salomon XA Tank.jpg

Merk: Salomon

Finnen: Rosa.

Testpanelen tycker:

Superfint sommarlinne som har en lite snävare passform, utan att vara helt slimmad mot kroppen. Over bröstet sitter det lite tajtare, för att sedan över mage och rygg sitta aningen lösare. Det i sin tur ger linnet en ganska naturlig ventilationsförmåga, då luften kan cirkulera bättre än om det sitter helt tajt mot kroppen.

- Het materiaal is strak, väldigt mjukt en heeft een perforerat mönster over de linnet, wat helpt om te ventileren en het ziet er fijn uit. Det sitter bra på kroppen, säger en testare och en annan fyller i:

- Linnet är aningen längre baktill, vilket är skönt och snyggt. Det är jobbigt om linnet letar sig upp över byxkanten, men dennatalj gör att linnet sitter bättre på plats tycker jag. Ett litet minus är däremot att skärningen på ryggpartiet går rakt över skuldrorna, i stället för att lägger sig mellan och under dem. Det är lite störande att man känner kanten vid armpendlingen.

Urringningen heeft nog steeds ned designbetyget något, då kanten inte ligger snyggt mot kroppen, utan nästan veckar sig lite som om det är en liten felsöm eller något i den stilen. I övrigt är det ett superbra linne som passar perfekt att springa i under varmare temperaturer! Geweldig mooi!

Test av: Eaze singlet van Craft

Craft Eaze Singlet.jpg

Merk: Craft

Finnen in kleur: Gul, grå/vit, rosa och vit/rosa.

Testpanelen tycker:

"Helt klart ny favorit. Wow vilket skönt linne!" utbrister en i testpanelen. Det här linnet är luftigt och otroligt tunt i materialet, vilket gör att du knappt känner av det på kroppen. Mellan skuldrorna och över axlarna är det ännu luftigare mesh-material, som inte bara är snyggt utan också gör att det redan tunna linnet ventilerar ännu bättre.

- Jag skulle säga att linnet är mitt emellan på passformsskalan, alltså att det inte är loose fit men inte heller tight. Als je större byst hebt, kommer linnet nog sitta tajtare över bröstet, men jag upplever att det är ganska löst och luftigt runt mage och rygg.

Het materiaal is rekbaar en voelt comfortabel aan. Testpanelen geven aan dat het materiaal sterk is, maar ook dat het niet sterk genoeg is, zelfs als je niet sterk genoeg bent.

- Jag älskar att linnet har brottarrygg och lägger sig mellan skuldrorna. Dit zorgt ervoor dat linnet inte känns av lika mycket när du pendlar armarna i löpningen.

Man bör dock ha med sig att det otroligt tunna linnet såklart blir ganska genomskinligt, så det syns absolut vilken färg du har på sport-bh:n under.

- Wat jag också älskar är längden på linnet, som också går att se på bilden. Det är något längre i model, vilket passar i allla fall mig som har lite längre rygg. Dessutom är den varma gula färgen superfin!

SHOPPA HÄR: Alla våra träningslinnen för dam och herr

LÄS MER: Våra bästa löparshorts för herr och dam