TEST: Bästa löparskorna för män sommaren 2018 Image

TEST: Beste löparskorna för män sommaren 2018

Vi på Sportamore älskar löpning och vill att fler ska upptäcka hur härligt det är att springa. Därför har vi testat sommarens hetaste löparskor, så att du lättare ska kunna hitta paret för dig!

Hoka One One Hupana 2 Hoka One One.jpg

Merk: Hoka One One

Model: Hupana 2

Aanschafprijs: 1 995 kronen

Past bij: röd/blå/vit

Pasvorm: Lite bredare, så du kan eventuellt gå ned en halv storlek. Utöver det är passformen imponerande. Je kunt het beste beginnen met het maken van een foto, maar je kunt er ook heel rustig bij gaan zitten. Här börjar man förstå varför prislappen landar där den gör.

Comfort: Dämpningen, ventilationen och passformen resulterar i superkomfort. Tillsammans med skons "fluffighet" är den jätteskön att ha på. Je kunt het goed vasthouden, maar het is ook nog eens een skön känsla.

Ontwerp: Skorna är vita i grunden och höger sko har rött "sprayat" runt hälen och över halva skon medan vänster sko har blått sprayat över framdelen av skon. Det är lite coolt men också en färgkombination med starka 4th of July-vibbar. Sulan är snygg och skon har ett snyggt skimrande mönster över sig.

Sammanfattning:

Superlätt, superdämpad och superskön. Flera testare har aldrig haft så pass lätta skor tidigare och då är det samtidigt inte en överdrivet tunn sko på något sätt, utan en ordentlig sko med mjuk och rejäl sula. Du känner hur sulan liksom trycker ifrån i steget och att den tar emot riktigt bra. Als je een baan hebt die bij je past en je hebt een baan die bij je past, ga dan naar je toe en kom dan naar je toe. Het is een traktatie voor je voeten! Skon har bara en nackdel, och det är designnen. Det är en vattendelare och och oundviklig konversationsstartare att ha en blå och en röd sko på fötterna. Bij alle andere aspecten is het een magisch sko met fenomenale pasvormen en mogelijkheden voor mjuk en skön löpning.

Nike Downshifter 8Nike.jpg

Merk: Nike

Model: Downshifter 8

Aanschafprijs: 599 kronen

Past bij: svart/vit en grå/vit

Pasvorm: Relativt bred sko, men "true to Nike" när det kommer till storleken. Een neutrale löparsko die goed past als je weinig bredere schoenen draagt.

Comfort: Skön och mjuk sko med bra ventilationsförmåga tack vare en ovandel i luftig mesh. Inget skaver ens vid första löpturen, men det är inte en sko som golvar panelen i fråga om komfort.

Ontwerp: Diskret design i svartvitt som är så stilren som en löparsko kan bli. För minimalister är designen mitt i prick och det är utan tvekan en sko du kan ha länge utan att tröttna på. Deze sneaker is ook zeer geschikt voor de dagelijkse routine.

Sammanfattning:

Dit is het beste van Nikes värstingskor, want als je de funktionalitet en de slitstyrka in je vingers hebt, ben je veel beter dan andere modellen. De är gjorda för dig som joggar ett par gånger i veckan eller letar efter ett par mer basic löparskor som funkar även som sneakers. Vi uppskattar att den stilrena, klassiska designnen på ett bra sätt återspeglar vad du får: En schysst löparsko till ett riktigt schysst pris. Onder sommarhalvåret är den luftiga meshöverdelen en klar fördel och du kan utan problem snöra på dem varma dagar. Justerbara band i hålfoten ger en anpassningsbar passform, men testpanelen tycker att skon passar särskilt bra för dig med lite red fötter.

Reebok Fusion FlexweaveReebok.jpg

Merken: Reebok

Model: Fusion Flexweave

Rekommenderat prijs: 1 295 kronen

Past bij: röd/vit, grå/vit, svart/grå/vit en svart/röd

Pasvorm: Flexibla och sköna utan att sitta för löst eller tight. Särskilt bra passform för dig med lite bredare fötter.

Comfort: Här har du ett par riktigt sköna löparskor för kortare rundor på 5-10 kilometer. Stötdämpningen är ordentlig och du känner verkligen hur flexibel skon är när du springer. En god ventilation ger en behaglig känsla trots svettiga pass i sommarvärmen.

Ontwerp: Snygg mörkröd design som är enkel att matcha med det mesta i garderoben. Het ontwerp op de sokkel heeft een stijlvolle touch. Het enige dat ik met het ontwerp kan doen, is een skosnörena die licht is.

Samenspel:

Flexibel, neutraal löparsko dat perfect op de foto past. Vi gillar att den här skon ger oss precis det vi vill ha av en löpardojja utan att se för snabb ut. Den ser mer ut som en CrossFit-sko och funkar lika bra till bootcamp-träning eller HIIT-klasser som för snabba rundor i löpspåret. Det är inte skon för milslånga pass flera gånger i veckan, snarare det perfekta valet för dig som vill springa korta, snabba rundor och använda samma skor på CrossFit-passen.

Asics Gel-Nimbus 20Asics Gel-Nimbus 20.jpg

Merk: Asics

Model: Gel-Nimbus 20

Rekommenderat prijs: 1 900 kronen

Past bij: blå, svart/gul, blå/vit, svart/vit, blå, svart/gul och svart/gul/blå

Pasvorm: Sitter superbra på och upplevs av testpanelen som normal i storleken. Svag dragning åt det mindre hållet, men det är marginellt.

Comfort: Jätteskön! Hälkappan påminner om en skönare kudde som hälen behagligt vilar mot och tar stöd av.

Ontwerp: Blått är verkligen flott när det kommer till den här skon. Snygg, stilren design i fina färgkombinationer som känns klassisk utan att bli tråkig.

Samenwerking:

Asics levererar på nytt i form av en mycket balanserad och mag sko. Als je fan bent van Asics, kun je de andere producten ook gebruiken. Gel-Nimbus 20 är inte bara snygg, den sitter oförskämt bra också. Het is zeer sterk om te veren, kort en lang te zitten. Het is een ultiem allroundmodel dat de vloeiende löpare passeert. Voor ren asfaltslöpning kan vi dock rekommendera en lite kraftfullare dämpning även om den absolut gör jobbet.

Saucony Hurricane Iso 4SAUCONY.jpg

Fabrikant Saucony

Model: Hurricane 4 (White Noise Collection)

Aanschafprijs: 1 895 kronen

Finns i färgerna: vit och grå/blå

Pasvorm: Sitter som en smäck! Jämn och fin i storleken, väldesignad och skön även för breda fötter.

Comfort: Är det hög komfort du letar efter kommer den här skon inte att göra dig besviken. Het meeste voedsel dat je binnenkrijgt, zorgt ervoor dat je niet alleen op de foto's zit, maar ook op de stoelen. Sulan är mjuk och studsig, vilket ger en liten självförteroendeboost när du drar upp tempot under löprundan. Välkommet stöd för dig med höga fotvalv och vrister.

Ontwerp: Stilren sko som du gärna låter stå framme i hallen. Fint spräckligt mönster och lite spejsad sula som ger precis det lilla extra en vit löparsko behöver för att inte bli för trist.

Sammanfattning:

Vi upplever att självförtroende får en liten boost av att springa i de här skorna, och det är inte dåligt! Je duwt het op een klein oppervlak en je kunt faktiskt lichte snabbare kopen. Dat kost tijd, maar de prijs is erg hoog als je het opzoekt. Testpersonen die problemen hebben met hun knieën onder lange druk op het asfalt, kunnen dit allemaal doen als ze op zoek zijn naar een oplossing. Is dit een sammanträffande, of is Hurricane Iso 4 ett par superskor? Vi tror på det sistnämnda.

Asics Gel Kayano 25ASICS GEL-KAYANO 25.jpg

Merk: Asics

Model: Gel Kayano 25

Aanschafprijs: 1 900 kronen

Fins i färgerna: vit/blå, blå/vit och svart

Pasvorm: Wat kan ik doen? De är perfekta!

Comfort: Lätta att springa med tack vare en dämpning som varken blir svampig eller stum, utan behåller stabiliteten hela löpturen. Hälkappan är otroligt mjuk och skaver varken första eller andra gången. Grymma!

Ontwerp: Snygg färgkombination som kanske inte imponerar eller väcker omedelbara habegär, men helt klart fina.

Sammanfattning:

Wow! De testare som tidigare inte sprungit i Asics löparskor blev helt golvade. Den senaste uppdateringen av populära Gel Kayano 25 är definitivt en sko värd sin prislapp. De andas ren och skär löparglädje från stunden du snörar på dig dem. Sköna, lätta, dämpade och mjuka - funktionsmässigt finns inget att anmärka på. Als je je vingers in de min zet, is dat een goed idee. Dit is de beste oplossing die je kunt vinden. Maar als alles goed gaat, is er niets aan de hand. Tio poäng till Asics!

SHOPPA HÄR: Fler löparskor for män


LÄS MER: Bäst i test: Kompressietrommel

LÄS MER: 5 beste tips voor sporters