Test: Kortärmade träningströjor för kvinnor Image

Test: Kortärmade träningströjor för kvinnor

Heb je een T-shirt gevonden dat je graag wilt dragen? Vår kvinnliga testpanel vet!

Test av: Vibe Mesh T-shirt, Craft

craft

Aanschafprijs: 299 kronen

Finns i färgerna: Svart och turkos

Sammanfattning: T-shirt met grote mouwen

Testpanelen säger:

Vi älskar design som sticker ut - utan att för den delen vara skrikig. Exakt det lyckas Craft med här, som gör enfärgad tröja men som är genomskinlig och fint rundad.

- Den här tröjan passar all typ av träning och löpning, klarar även de mest högintensiva passen! Den håller dig sval oavsett vilken aktivitet du utövar, vilket är bekvämt. Men tischan är inte det bästa valet om du vill ha något värmande eller mysigt som vid yinyoga, säger en av testarna.

Tröjans materiaal is zeer ömtåligt, dus tvätta i tvättpåse och akta tyget för kardborrar på boxningshandskar och i väskor. Tyget känns bekvämt mot huden och är tekniskt avancerat.

- Du tänker inte ens att du har den på dig för att den sitter så skönt. Na een pasje is het moeilijk om te kroppen, tröjan is een jättebra jobb! Jag tycker tröjan är så fin att jag vill ha den även när jag inte tränar.

Test av: Astoria Tee, Better Bodies

better bodies

Aanschafprijs: 499 kronen

Past bij: Svart, grå en camo

Sammanfattning: För dig som har glimten i ögat

Testpanelen säger :

Det här är tröjan för dig som gillar att vara lite kaxig, tröjan har nämligen ett citat på ryggen. På camo-tröjan står det "Don't you wish your girlfriend could squat like me" - vilket testpanelen tycker är roligt.

- Een perfecte oplossing voor op de sportschool. Passformen är aningen lös men ger ändå en smickrande figur. Det gör att tröjan både sitter extremt skönt och ser bra ut på. Dankzij het tunna materiaal en het comfort kan je ook yoga, cykla en pass doen in je eigen tröjan, zo is een van de testpersonen.

Det bästa med tröjan är svalheten efter ett svettigt pass, tack vare det tunna materialet. Det är fantastiskt att träna och ändå känna att tröjan kan kännas sval mot huden. Het nadeel is dat de hålen voor armarna små zijn en dat ze niet zo strak zitten als de eerste gången die je op een t-shirt draagt.

- Hier heb je een slim t-shirt dat je biceps omlijst. Camo-mönstret ökar tuffhetskänslan och du känner dig nästa lite bad ass i den. Het beste is om dit te combineren met een camo-panty!

Test av: Response SS T-shirt, Adidas

adidas

Aanschafprijs: 349 kronen

Fins i färgerna: Svart och rosa

Sammanfattning: Din nya bästis under löprundorna

Testpanelen säger:

En t-shirt som lämpar sig bäst för löpning. Het heeft een goed functionerend materiaal dat gemakkelijk te vervoeren is, en het heeft een gladde uitstraling als je het aantrekt. T-shirts zijn allmänhet bekväm, hebben een grote lengte zodat ze inte blir en glipa tussen t-shirt och panty's en hebben een figurnära pasvorm.

- Det märks att de har tänkt till när de gjort den här tröjan. De panty's zitten stevig in het midden en zitten strak in het midden. Dessutom har den reflekterandetaljer, som gör att du syns i mörkret. Det enda jag saknar är något som får tröjan att sticka ut lite, säger en av testarna.

Tröjan is skön och ventilerad, en ook als je je niet goed voelt bij het springen, moet je er goed op letten dat je de juiste funktie hebt.

- Jag känner mig sportig och snabb i den här t-shirten och har rekommenderat den till flera kompisar.

Test av: Mode SS Grafisch, Under ArmourUnder Armour tröja

Aanschafprijs: 299 kronen

Kopen :Svart

Sammanfattning: Oversize-tröja som känns som bomull

Testpanelen säger:

Tyget i den här tröjan känns som bomull, men torkar mycket snabbare. Däremot finns det andra tröjor i testet som suger upp svetten bättre, så ska du träna högintensivt kan du satsa på en tunnare tröja.

- Jag älskade oversize-passformen och tyckte att den var riktigt skön att träna i samt supersnygg. Den är lätt och bekväm men jag föredrar att gymträna framför att springa i den, säger en av testarna.

Tröjan geeft je een mooi sportuitzicht, ook als je de testpanelen niet uitprobeert.

- Jag gillar att träna i löst sittande t-shirt framför linne. Maar toen ik de knoop doorhakte, zag ik dat de här tröjan een geweldige klus was. Superskön! Dessutom har jag haft den till ett par jeans, det tycker jag blir en schysst street-outfit

Test av: Tailwind Adem Top, Nike

nike

Aanschafprijs: 399 kronen

Fins i färgerna: Svart, peach, lavendel, isblå, mullvad och lila

Sammanfattning: De ultieme oplossing voor stress in de zomer

Testpanelen säger:

Vill du ha något luftigt och superventilerande även vid hög intensitet är det här ett bra val. Mjukt och skönt material som känns tåligt - som passar både till löpning, yoga, soffmys eller ett pass på gymmet.

- Het materiaal is heel mooi en een pluspunt, net als de ventilerende randen. En del funktionströjor kan ibland känns som att de klistras lite mot huden, den här känns lös och ledig och fläktig trots att man blir svettig, säger en av testarna.

Het is beter om de något dåligt med tröjan te raken, omdat dit de beste manier is om deze te gebruiken. Ventilatie in ryggen är det enda som sticker ut. Inga irriterandetaljer, utan bekväm och följsam. Du känner dig cool under träningen i den här, varför inte köpa någon i en somrig färg?

- Jag vill definitivt rekommendera den till andra. Tycker tröjan är prisvärd och känns väldigt hållbar, dem kommer att hänga med mig länge.

Test av: Helion II, Blacc

blacc

Aanschafprijs: 99 kronen

Finns i färgerna: Svart, ljusrosa, vinröd, ljusblå, lila, rosa och multifärgad

Sammanfattning: Prisvärd supertisha för sommarens löpturer

Testpanelen säger:

Snygg, bekväm och sval. Maar je kunt het ook vinden in het beste budgetpakket van Blacc. Rekommenderas tot alla som vill ha en funktionell träningstisha i klassisk, enkel design och den finns i flera pigga färgalternativ för de som inte har svart som sin happy color.

- Het is geschikt voor alle soorten activiteiten en bewegingen, maar je kunt het ook in een handomdraai opbergen. Je kunt het zelfs meenemen voor de feestdagen onder een kofta. Mjukt, följsamt material som känns skönt mot kroppen. De pasvormen zijn strak, maar als je ze als klaustrofobisk draagt, kun je ze ook uitproberen.

T-shirts zijn bekväm en skärningarna zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven zitten, zelfs als ze te ver uit elkaar hangen, zodat je ze in je broek kunt dragen.

- Den är väldigt basic i designen. Jag gillar det, men can uppfattas lite trist av vissa.

Förvånansvärt sval, vilket jag tackar tröjan för. Luftar bra via meshpaneler i sidan och jag tänker inte alls på tröjan under träningen, vilket är det bästa betyget en tröja kan få.

LÄS MER: Bäst i test: T-shirts voor tränning (voor mannen)