Tightsen med hög midja som är bäst i test Image

Panty's met een hoge middenwijdte die goed passen bij de test

Hoge panty's zijn superskönt om te dragen - en dat is het beste wat je kunt dragen tot een korte lijn. Vi har tagit reda på vilka panty med hög midja som är bäst i test!

Heb je geen träningsmotivatie nodig? Mijn träningsmotivatie is uniek! Vi bad våra inköpare på Sportamore plocka ut våra fem bästa träningstights med hög midja. Welk model is het beste? Vi lät en testpanel på fem kvinnor i olika storlekar ta reda på svaret! Här är vad de kom fram till.

(Alle panty's in de test zijn op maat, dus kijk ook naar de vanliga storlek)

Test av: Sculpture Hoge Taille, Casall

casall

Sculpture High Waist, Casall
Normale prijs:
999 kronen.
Resultaat: Snygga, varma och lyxiga.
Testpanelen säger:

De här tightsen kostar en slant, men du märker direkt när du håller i dem att de är tekniskt avancerade och funktionella. Casall-tightsen är gjorda i ett material som känns lite halt och som ger lätt kompression.

- Det är omöjligt att inte uppskatta designen. De känns lyxiga med sina fina sömmar och de formar kroppen på ett smickrande sätt. De färgen is perfekt, hij is heel stabiel als je hem wilt omdraaien. Jag fick komplimanger för dem varje gång jag använde dem, säger en av testarna.

Alla i testpanelen tyckte att de satt skönt på kroppen och de skavde ingenstans. De gav heller ingen cameltoe, vilket är tacksamt. Midjan är ganska stor på tightsen, så har du väldigt timglasformad kropp, med stor rumpa och liten midja, så kan midjan glappa lite och åka ned när du tränar.

Het minpunt van tightsen is dat ze niet allemaal even goed zijn om te trekken. De kapslar in fukt och värme, inte minst vid midjan.

- Jag tycker de här är perfekta för ett träningspass då du vill se riktigt snygg ut. Als je op elk moment de beste route kunt vinden, dan kun je de beste route vinden. Als je dat zegt, kan je het terugbrengen naar een andere plek, naar een andere test.

HÄR hittar du Casall-tightsen.

Test av: Bluebell, Blacc

Blacc

Bluebell, Blacc
Normale prijs: 399 kronen.
Resultaat: Färgglada, rumpformande och prisvärda.
Testpanelen vinden het goed:

Det här är inte tightsen med den högsta höga midjan du någonsin har provat och är du på jakt efter ett par panty med korsettliknande passform är inte detta model du ska välja. Als je een panty draagt met een middellange panty, is alles van naveln en nedåt tot aan de plats en het heeft extra stöd, dus als je dat doet, kun je het niet missen!

- Skön bred resår i midjan, som gör att tightsen sitter på plats extra bra. Het is niet moeilijk om je aan te passen aan de verschillende hobbels die je hebt gemaakt, want dat kan gebeuren als je een panty draagt.

Panty's zijn verkrijgbaar in een kleine maat en glijden over het hoofd. Tyget is lagom stretchigt och täckande, men har du väldigt mönstrade träningstrosor under dessa så kan de synas vid vissa rörelser.

- De transporterar bort fukt på ett bra sätt, jag känner mig inte tung av svett om benen. Mönstret är fint, jag blir glad av titta ner på mina ben när jag tränar. Maar waar ik blij mee ben, en nu ben ik blij, is dat ik op mijn baksida in de spegeln zit, en dat ik een van de testpersonen ben, die ervoor zorgen dat de tightsen een V-vorm hebben die op de rumpan zit. Dit is misschien wel het beste voor de hele wereld, maar als je een kousenbroek draagt, is dit een prachtige Instagram-vänlig bak!

- Deze effekten zijn geschikt voor alle soorten kleding, van platta tot fylliga! Haast je voor panty's met een vleugje pit, kies voor dezelfde panty.

Panty's når 4,7 i betyg, och det som testpanelen saknar för full pott är att resåren kan korva sig lite under vissa övningar och att det inte finns en liten ficka att lägga nyckeln i.

- Met de kleine details kan jag deze färgsprakande panty's aanpassen aan alle anderen die een perfecte, functionele en gladde panty willen! Bonus voor een mooie prijs!

HÄR hittar du Blacc-tightsen.

Test av: Fold Wedge, Eivy

Eivy

Fold Wedge, Eivy
Normale prijs: 599 kronen.
Resultaat: Behagliga, genomarbetade och svala.
Testpanelen säger:

Ett par snygga panty med en väldigt hög och behaglig midja. De broek is dun en strak, maar de broek is zeer geschikt voor een panty.

- De har bra andningsförmåga och får godkänt även på fukttransport. Onder mina träningspass blev jag ganska varm, även om benen, men samtidigt inte blöt och när passet väl var över blev jag snabbt sval igen. Als je geen tijd hebt, moet je een testpersoon vinden.

Zelfs de design- en pasvormen zijn niet goed voor de testpanelen. Eivy-tightsen är roligare än standarden för svarta tights.

- Het ontwerp is prachtig en snygg! Yttersidornas svartvita design gör också att benen får en snygg form - det som liknar revärer skapar en smalare upplevelse av benen. Jag tänkte att textten skulle bli utdragen och tappa sin form men det gjorde den inte, säger en annan i testpanelen.

Wat is er gebeurd? Jo, den ger bra stöd, och det går också att vika ned midjekanten.

- Tightsen överlag känns genomarbetade med bra funktionellataljer - så som fickan bak för nyckeln, det dubbla tyget i midjan samt den enkla och snygga designen. Jag skulle rekommendera tightsen och fick även positiva kommentarer från flera av mina kollegor när vi tränade ihop, säger en testperson.

HÄR hittar du Eivy-tightsen.

Test av: Heather, Blacc

Blacc

Heather, Blacc
Normale prijs:
299 kronen.
Resultaat: Billiga, ventilerade och löpningsanpassade
Testpanelen säger:

De här tightsen är höga och passar väldigt bra för löpning. Blacc-tighsen Heather har nämligen en dragsko i midjan, som gör att tightsen sitter uppe på ett bra sätt när du rör på dig och springer.

- De sticker die je op de tightsen plakt, is de beste oplossing. De svarta mesh-detaljerna vid knävecken ger det lilla extra på utseendet samt bra ventilation. Jag gillar verkligen denreda midjedelen som ger superfin figur utan att sitta för tight vid magen, säger en av testarna.

Strakke panty's zijn helemaal niet zo strak - ze functioneren goed.

- Tyget andas bra, inte bara tack vare de stora meshdetaljerna baktill, utan har också bra fukttransport, så att du håller dig förhållandevis torr under ditt träningspass. Tyget på dessa panty's känns ganska tunt men de är trots det inte genomskinliga, vilket är skönt, säger en annan testare.

Alle testpanelen zijn voorzien van pasvormen voor panty's.

- Panty's zitten lekker en zijn gemakkelijk aan te trekken. Jag känner mig snygg i dem, de är sköna och de kostar nästan ingenting. Ze zijn heel voordelig en je kunt ze niet veranderen in een paar panty's die je kunt dragen bij gymmetrie of bij een fitnessclub.

HÄR hittar du Blacc-tightsen.

Test av: Shape Gebogen Lange Strakke, Röhnisch

Röhnisch

Shape Curved Long Tight, Röhnisch
Normale prijs:
1 295 kronen.
Resultaat: Dyra, formgivande och komprimerande.
Testpanelen säger:

Inte tränat så mycket som du tänkt på sistone? I de här tightsen kommer ingen märka det.

- Det här är panty's för dig som vill framhäva rumpan och få en smal midja. De fixar timglasformen helt enkelt! Jag tyckte att den höga midjan gav ett skönt stöd vid styrketräning, men de känns lite varma för gymmet. De passar perfekt för löpturen utomhus däremot, då de sitter uppe superbra och kompressionsmaterialet håller allt på plats, säger en av testarna och får medhåll av en annan:

- Sömmarnas placering och färgblocken bidrar till att rumpan framhävs och man får ett mini-rumplyft. Midjan zit superstrak, smal in het midden van alle geteste modellen. Den håller in magen likt ett par shapingtrosor, hade nästan velat ha dessa under nyårsklänningen!

De panty's hebben mycket snygga details en zijn väldigt genomarbetade och påkostade. Maar als ze allemaal zo dyrastisch zijn als ze getest worden, dan kan je er niet meer omheen. De har en ficka med dragkedja vilket alltid är ett plus! I flatlocksömmarna mellan färgblocken sitter ett reflexband - slim, funktionellt och snyggt!

- Jag tycker att färgkombinationen mörkrött och rosa är supersnygg och man känner sig riktigt trendig i tightsen. De är inte genomskinliga men man känner ändå att man vill ha diskreta underkläder då konturen på troskanten syns väl, säger en av testarna.

- När du packar upp tightsen ser de supersmå ut i midjan, men de går på, haha! Jag skulle rekommendera dessa panty till löparen som inte är rädd för att folk vrider på huvudet när man springer förbi.

HÄR hittar du Röhnisch-tightsen.

LÄS MER: Stort test av varma vintertights