Vårens 3 hetaste fotbollsskor från Adidas Image

Vårens 3 beste fotobollensokken van Adidas

Bland Adidas alla grymma fotbollsskor finns det några modeller som är lite hetare just now. Det här är dojorna du ska satsa på våren 2017.

Håkan Nilsson is de fotograaf van het Adidas-hoofdkwartier in Solna en heeft een goed beeld van de verschillende modellen die op het fotobollenschema staan. Han vertelt dat Adidas verschillende fotobollensets in verschillende families verkoopt: Ace, X, Messi en Copa 17. De tre hetaste modellerna net nu finns inom de tre första familjerna och dessa är:

Ace 17.1 FG

ace 17

För vem? Spelaren som slår långa, precisa passningar.

- De beste in de Ace-familie is de Ace 17.1 FG, die geschikt is voor både gräs en konstgräs. Het is een goede keuze voor de controlerende spelers, die de spelfältet domineren. En spelarkaraktär som är jämförbar med Paul Pogba, som också är ansiktet utåt för den här skon. Han är en spelare som är otroligt bra på plan, men som också har ett stort medialt utrymme, en stor skara followers och en intressantivsstil utanför fotbollsplanen, säger Håkan Nilsson.

Vad utmärker den här skon?

- Det är en lite högre modell i Primeknit, alltså ett stickat material, som ger en otroligt skön passform. Als het in een eindeloze stijl wordt geplaatst, wordt het een sok, maar het wordt gemaakt van een materiaal dat werkt als een skal en dat een goed contact heeft met de bollen, zoals kallade control-zones.


X 16.1 FG

adidas

Voor vem? Dig som söker maximal speed.

- Alleen als je hem op de grond zet, kun je hem als een snabb beschouwen. Hij heeft een lichte krystat, maar een snabbberig ontwerp met minimalistische details en een strak design. Er zijn ook verschillende spelartiesten, zoals Luis Suárez, die ansiktet utåt för den här model.

Vad utmärker den här skon?

- En lätt vikt i kombination med en väldigt minimalistisk ovandel som gör den extremt snabb. De modellen hebben een klassieke höjd en een sokconstructie in Techfit die de sluter verkligen om de stomp te omsluiten. Dit zorgt ervoor dat je alle energie kunt gebruiken die je nodig hebt.


Messi 16.1 FG

messi

Voor vem? Kies een spel dat snabbabere resultaten oplevert.

- Det säger sig självt vem som är bakom den här modellen. Leo Messis heeft zijn eigen signatuur en hij is het enige professionele spel dat hij maakt. Han har varit med och designat, provat ut den och bestämt de tekniska bitarna, säger Håkan Nilsson och forsätter:

- Det finns bara en Leo Messi och sättet han spelar på är helt unikt i fotbollsvärlden. Hij is een behendige speler met een karakteristieke snabbale vändningar en een snabbberige fotopunt. Messi heeft een geweldige bollkontroll, hij is een snabb speler en de bollen zitten nästan som limmad på foten. Nu klarar inte alla andra att spela så, men det är den spelstilen som är tanken bakom skon.

Welke details zijn er nodig om een märke te vinden?

- Det är en speciell sula på den här med Messis eget dobbsystem av små triangelformade dobbar som gör att du kan röra dig snabbt och få bra grepp. När du kliver i skon har den en ganska asymmetrisk öppning som vi tidigare har haft på löparskor. Det är en sokconstructie die vristen helt för extra komfort.


LÄS MER: Så väljer du rätt fotbollssko