Vi har testat varma löpartights för dam och herr Image

Vi har testat varma löpartights för dam och herr

Lägg inte löpningen på is bara för att det blivit kallt! Vår testpanel har sprungit i nio tights som passar perfekt för vinterlöpning i temperaturer kring nollan.

Als je springt of als je de broek uittrekt, draag dan een panty die muskler en leder varma bevat. Några snygga reflexdetaljer skadar inte heller - på så vis försäkrar du dig om att du syns i mörkret. Tycker ons testpanel voor de beste maillots van Craft, Newline, Nike en Salomon.

Panty's voor dames

mind winter tights

Model: Mind Winter Panty

Merken: Craft

Reflexer: Ja

Storlek en pasvorm: Op maat, normale pasvormen.

Sammanfattning: Det här är ett par i princip helt perfekta vintertights vars borstade insida gör att de passar perfekt i allt från några få till flera minusgrader! Tyget är mjukt och följsamt, vilket innebär att de imponerar på testpanelen. Det enda minus testpanelen can komma på är en ren smakfråga - midjan på de här tightsen är relativt låg, vilket inte alla gillar. I bensluten finns stilrena reflexdetaljer och dragkedja så att du enkelt kan dra tightsen på och av!

- Persoonlijk denk ik dat vintertights een goede middenlengte hebben, maar dat is verkligen en smakfråga. I övrigt prickar de verkligen i allla boxar! säger en testare.

Snyggast i testet!

warm tights newline

Model: Warme panty

Merken: Newline

Reflexer: Nej

Storlek och pasvorm: Op maat, mannen met en aningen lösare pasform kring höfterna.

Sammanfattning: På sidan av de här tightsen finns en ficka där du kan stoppa ned mobiltelefon under löprundan, vilket är superbra! I övrigt har modellen en borstad insida och platta sömmar som ger optimal komfort. Newline är även kända för sina fuktavledande egenskaper och det märks verkligen, enligt testpanelen. Inte en enda gång upplever testarna att de känner sig kalla och frusna under passet - materialet suger nämligen upp svetten och ser till att du håller dig torr. Sist men inte minst vill de även understryka att det här mycket väl kan va de snyggaste tightsen i testet. Färgen ligger helt klart i tiden!

- Jag skulle sammanfatta model genom att det är ett par mjuka, sköna panty som sitter bra oavsett aktivitet. Het is bijzonder dat dit model geen enkele sleepkabel heeft. De brukar kunna skava tycker jag, säger en av testarna.

Mijn favoriet van Nike

nike pro warm tights

Model: Pro Warm Tights

Kleding: Nike

Reflexen: Nej

Storlek en pasvorm: Om du är lite känslig för tights som stramar åt kring vaderna och låren kan du gå upp en storlek.

Sammanfattning: Det här är ett par ordentligt varma panty som gör sig bra för löpning i temperaturer strax under nollan. Als je je in een lågintensieve träning zoals yoga kunt bewegen, krijg je ook een goed inomhus. Het beste aan de här tightsen när du frågar testpanelen är att de inte har några direkta reflexer. Springer du sent på kvällen då det blivit mörkt kan du därför behöva komplettera med reflexband. Het grootste pluspunt is dat de tightsen van Nike ventilerande gaaspanelen in de knopen en op de lenden hebben, waardoor je slipper bli för varm när du svettas som mest. Perfect om een rustige winterdag door te brengen.

- De bästa egenskaperna med de här tightsen är att de är sköna och har bra längd. Det värsta jag vet är när det är ett glapp mellan byxbenet och löparskon! säger en testare, som är över medellängd.

Snyggt, tryggt och framför allt prisvärt!

anja winter tights

Model: Anja Winter Panty

Merk: Wyte

Reflexer: Ja

Storlek och pasvorm: I stort sett true to size.

Sammanfattning: Het beste aan een tight vanWyte is dat je halverwege de dag zo hoog zit. Het is beter als je de tröjan in de marge ziet, want dat is A en O onder kalla löparkvällar. Förutom det är de här tightsen 100 procent squatproof medan du ger järnet på utomhusgymmet. De har även en mjuk, borstad insida som ger både värme och hög komfort! En annan sak som höjer helhetsbetyget är detaljerna på tightsen. På både fram- och baksidan av vaderna finns reflexer och baktill finns en praktisk mobilficka. Trots det är det allra mest imponerande ändå prislappen!

- Designnen är snygg tycker jag, med de glittrandetaljerna och färgen längs benlängderna. Det tillför något utan att bli för mycket. Het is ook een uitdaging om te veren met reflexen.

Panty's voor herders!

Versnellen!

under armour cold gear

Model: Cold Gear Legging

Merk: Under Armour

Reflexer: Nej

Storlek en pasvormen: Normal i storlek med en tight passform.

Sammanfattning: Met de här tightsen från Under Amour är det inga som helst problem att springa i temperaturer kring nollan. De transporterar bort fukt mycket bra, vilket helt klart är avgörande för helhetskänslan eftersom du inte kommer att börja frysa när svetten kyls ned. Tot aan het ontwerp is de något enkla. Under Amour har inte bränt särskilt mycket krut på små detaljer, men å andra sidan är det aldrig fel med något som är så här snyggt och stilrent. Als je het combineert met een färgglad löparjacka, zie je dat je er goed uitziet!

- De panty's zijn niet strak genoeg om aan te trekken, maar als je ze aan trekt, is de pasvorm perfect en zit je goed. Överlag är de grymt sköna och jag kan helt klart rekommendera dem till alla vinterlöpare, säger en testare.

Optimaal transport

Newline Winter tights ny bild

Model: Warme panty

Merken: Newline

Reflexer: Nej

Storlek en pasvorm: De här tightsen är aningen större i storleken. Als je tussen två storlekar en tycker att panty's sitta som ett andra skinn kan du gå ned en size.

Sammanfattning: De beste manier om de panty's van dezelfde soort te maken is door het model te gebruiken dat de panty's zo effectief maakt. Det tillsammans med den mjuka, borstade insidan gör dem väldigt bekväma, men tyvärr upplever testpanelen inte att de är riktigt så varma för löprundor i minusgrader. Voor rundor i ett par plusgrader funkar de desto bättre. I övrigt sitter de bra, har bra längd på benen samt en praktisk ficka i svanken där du kan lägga telefon, nycklar eller andra småsaker.

- Jag gillar verkligen passformen, tightsen känns åtsmitande och komprimerande, utan att begränsa rörelser, konstaterar en testare.

Voor de kalla dagarna

craft train tights

Model: Warme Train Panty

Merk: Craft

Reflexer: Ja

Storlek och pasvorm: True to size med normal passform. Greppar anklarna extra tights tack vare dragkedjor vid vaderna.

Sammanfattning: Reflexdetaljerna på baksidan av de här tightsen är en snygg touch som ger flera stilpoäng. Het is goed om te weten dat je panty's in het midden van het jaar zo strak zitten als andere herrmodellers kunnen doen - dat betekent dat je je panty's in het midden van het jaar kunt dragen. Tightsen är över lag väldigt varma tack vare en borstad insida och vid så varma väder som fem plusgrader riskerar de faktiskt att bli för varma. Använd därför den här modellen när det är riktigt kallt, så får den värmande förmågan stå i fokus.

- Jag imponeras mest av värmen i de här tightsen, speciellt efter det att jag fått upp flåset, då de verkligen ser till att bevara min värme.

Nästan lika varma som ett underställ!

Salomon agile warm tights

Model: Agile Warme Panty

Merken: Salomon

Reflexzool: Ja

Storlek en pasvorm: Som alla Salomons kläder och skor är Agile Warm Tights lite små i storleken. Välj den större om du velar mellan två.

Sammanfattning: Salomon kan verkligen det här med löprundor i minusgrader! Insidan av de här tightsen är borstade, vilket både känns mysigt mot huden samt ger bra värme. Panty's zijn faktiskt så pass varma och sitter så pass panty's att du kan använda de som ett par underställsbyxor under en vindtät överdragsbyxa - tot exempel när du åker längdskidor. Det enda minuset är att midjan är låg - till och med längre än på bilden - vilket gör att det blir lite kallt om luft letar sig in under löparjackan. Tot slot is er een telefooncel met een sleepkabel, zodat je je mobiel kunt aansluiten op je telefoon. Fickan är inte jättestor.

- Jag rekommenderar de här tightsen skarpt och kommer helt klart köpa de igen när paret jag har är förbrukade. Det är även perfekt att de har en dragsko längst ned vid bensluten, så att jag slipper krångla mig i och ur dem!

Is dit een goed idee?

SHOPPA HÄR: Alla panty's för vinterlöpning!