Vi testar träningsbyxor! Image

Vi testar träningsbyxor!

Om du ogillar tights och hellre tränar i en vidare byxa är det här måsteläsning för dig. Vår manliga testpanel har testat 5 grymma modeller så att du kan hitta rätt byxa för din yxa.

Panty's zijn inte det bästa alternativet för all träning och långt ifrån allla gillar att svettas i kroppsnära plagg. Träningsbyxor är därför ett suveränt alternativ för dig som föredrar en lösare look. Testpanelen zijn gemaakt van helånga byxor voor mannen van verschillende materialen en modellen - hier is waar de mannen komen.

Nike Dry Taper Fleece Pant - Stille baggy lookSE-Nike-Dry-Taper-Fleece-Pant.jpg

Kleding: Nike

Model: Dry Taper Fleece Pant

Aanschafprijs: 399 kronen

Testpanelen säger:

Komforten och stilen är på topp i de här träningsbyxorna från Nike, som har en baggy fit. Het dunne materiaal en de lösa pasvormen zorgen ervoor dat je een volledig comfortabele pasvorm hebt als je je kleding draagt.

- Sjukt snygga och sköna byxor som funkar perfekt att träna i på gymmet eller använda som överdragsbyxor till och från träningen. Het is heel gemakkelijk om het korte broekje aan te trekken, maar het is ook heel gemakkelijk om de snabbt aan te trekken.

Materialet är lika mjukt som bomull, men torkar betydligt snabbare och andas bättre. Midjan is elastisch en enkel att justera, så samma storlek kan säkert passa olika typer av kroppar. Testpanelen tyckte däremot att byxorna var något stora i storleken.

Byxan smalnar av nedåt ankelen och har en mer pösig passform i grenen, vilket delar av testpanelen tyckte mycket om och andra var lite tveksamma till. Gillar du den avslappnade looken är de här brallorna ett suveränt val.

- Het materiaal is strak en arm. Bästa egenskaperna är garanterat att de är så lätta och behagliga, säger en testare.

Casall M Techno Broek - Maxad stretch SE-Casall.jpg

Fabrikant: Casall

Model: M Techno Broek

Aanschafprijs: 799 kronen

Testpanelen säger:

De här mångsidiga byxorna ger mycket för pengarna. Je kunt ze overal voor gebruiken, van fitness en stretching tot yoga en lange promenades. Tot en met en överdragsbyxa.

- Als je je volledig strekt, is dit ideaal voor verschillende soorten activiteiten. Väldigt allround! Säger en testare.

Zelfs als byxorna riktigt stretchiga is, is det vävda materialet att de känns mer som en "riktig" byxa än ett par träningsbrallor. Je kunt de här på stan utan problem gå runt med de känna dig för sportigt klädd. Het design is stil en klassiek. Een look die leuk is om naar te kijken en die je altijd kunt gebruiken.

- Byxan heeft een enkel ontwerp dat extreem goed zit in het midden van de zomer. Het model is licht breder, maar je kunt het er ook bij dragen voor een smallere look, en dat is alleen maar positief! Det gör också att du kan ha dem som ett par trekvartsbrallor. Tummen upp! säger en testare.

Een detail dat je in je broek terugvindt, zijn de dragkedjeförsedda fickorna waar je nycklar en andere småprylar kunt dragen, met alle risico's van dien voor de ramlar ur.

Under Armour Tech Pant - De perfekta gymbyxorna!SE-Under Armour.jpg

Fabrikant: Under Armour

Model: Tech Pant

Aanschafprijs: 499 kronen

Testpanelen säger:

Letar du efter en skön, lätt träningsbyxa i ett behagligt och tunt tyg? Då kan de här godingarna från Under Armour vara ett bra val för dig.

- De är perfekta för gymmet, men tack vare den ganska lösa passformen kan de också användas som överdragsbyxor till och från träningen. Dragkedjorna vid bensluten gör det också möjligt att dra av byxorna med skorna på, säger en testare.

Designen är stilren och avskalad i en snygg mörkgrå färg med en liten grå logga på låret. Det finns två sidofickor som saknar dragkedjor, men tack vare det generösa djupet upplevde inte testarna att saker trillade ur.

Det tunna behagliga tyget, med en mjuk resår i midjan, ventilerar bra och gör att du känner dig skönt sval under träningen. Het model is uitgerust met een något avsmalnande lens, wat een stil en comfortabel pluspunt is. Byxbenen heeft een grote lengte, ook voor langere mensen.

- Lite för sladdriga i modellen för att användas för löpning men grymt sköna träningsbyxor för gymmet! säger en testare.

Tech Pant is eenvoudig en soepel.

Nike Dry Pant PX - functionele broekSE-Nike-Dry-Pant-PX.jpg

Kleding: Nike

Model: Dry Pant PX

Aanschafprijs: 599 kronen

Testpanelen säger:

Här har du en skön, snygg byxa som funkar lika bra på gymmet som under promenaden eller hemma i soffan.

- Byxorna är ganska stor i storleken så ta en storlek mindre än du brukar om du vill ha dem lite tightare. Funkar bra även bra som överdragsbyxa tack vare sin lite lösa passform, säger en testare.

Byxorna heeft een voordelig ontwerp, waardoor de kleding moderner wordt en het störningsmoment minimaliseert. De upplevs som väldigt slitstarka med vävda partier över knäna som också bidrar till en lite kaxigare look. Nike-loggan längst ned på vänster ben är en snyggtalj som testpanelen gillade!

- Jag tycker att tyget känns lite tyngre och tjockare än andra träningsbyxor från Nike och det är ju en smaksak vad man tycker där. Bra med fickor både på sidorna och höger bak, dock utan dragkedjor vilket är lite synd, säger en testare.

Du får full rörelsefrihet tack vare det mjuka, följsamma materialet. Ook de ventilatieschacht is vrij glad en je kunt hem op een ordentelijke manier ventileren om te voorkomen dat hij overloopt. Det är som en funktionell typ av mysbyxa, på det allra bästa sättet!

Dry Pant PX is verkrijgbaar in verschillende maten.

Better Bodies Alpha Street Broek - Broek met lange mouwenBetter Bodies

Merken: Better Bodies

Model: Alpha Street Broek

Aanschafprijs: 1 195 kronen

Testpanelen säger:

Merparten av testpanelen är överens om att det här egentligen är mer som en snygg streetbyxa än ett par träningsbyxor. Dus als je na een korte wandeling naar de svettiga sportschool gaat, is dit de beste plek om naar toe te gaan. Med det sagt är det ett par riktigt snygga och sköna byxor.

- Als je een snygg en skön byxa tot een hoodie draagt, is dat perfect, of als je een korte broek draagt, bijvoorbeeld bij een marklyft. Als je een broek aanhebt die je aan kunt trekken, dan kun je die ook aan.

Både mobil och Nycklar får plats i fickorna på låren, men de hade känts ännu mer praktiska med en dragkedja. I övrigt är det en riktigt funktionell byxa som känns rejäl och välgjord. Den lite högre prislappen känns motiverad eftersom du kan använda byxorna även till vardags.

- Bommullstyget har en mjuk och skön stretch i sig som gör byxorna väldigt följsamma. Storleksmässigt är de mitt i prick och sitter perfekt, säger en testare.

Den elastiska ankelresåren smiter åt och gör det enkelt att röra sig utan att en massa tyg är i vägen. Sammanfattningsvis hyllas Alpha Street Pants för den avslappnade looken, det sköna tyget och kvalitetskänslan.

Alpha Street Pants från Better Bodies vinns också i grönt.

LÄS MER: Vårens beste sneakers voor honom 2018

LÄS MER :Vårens 3 måsteköp från Nikes löparkolektion

SHOPPA HÄR: Kolla in hela vårt utbud av träningsbyxor