5 crop tops för sommarträning Image

5 crop tops voor de zomer

Maj slog värmerekord i hela landet och juni ser ut att bli minst lika varm. I sommarhettan är så lite kläder som möjligt att föredra. Här är fem fina crop tops för utomhusträning.

SHOPPA HÄR: Alla våra crop tops

Vissa i vår testpanel för träningskläder är inte vana vid att träna med bar mage, då kan det kännas lite ovant till en början. Faktum is dat een crop top het ultieme överdelen is när temperaturen kryper uppåt. Trendigt, svalt en supersnyggt! Testpanelen hebben vrouwelijke crop tops getest. Welke is jouw favoriet?

Blacc Desert Gewas TopSE_BLACC.jpg

Heren: Blacc

Model: Gewasde top

Rekommenderat prijs: 229 kronen

Past bij:svartvit och blå

Pasvorm: Den här toppen är lite längre än en vanlig sport-bh och slutar där man är som smalast i midjan. Toppen zitten strak en zijn heel stabiel in het magazijn, både i kupa och omkrets, je kunt kliva ned ett steg i storlek om du är mellan två storlekar.

Comfort: Det går superbra att träna i den här toppen, den sitter på plats oavsett om du boxas, gör burpees eller situps. Tyget är mjukt och skönt och du känner knappt att du har något på dig. Däremot är den gjord i dubbla lager tyg och blir ganska varm när du svettas. Tyget suger upp svettet från kroppen och efter ett svettigt pass.

Ontwerp: Supersnygg! Mönstret är stilrent och fräscht, och toppen är klädsamt skuren.

Sammanfattning: Als je een hoge panty draagt, zie je dat je een centimeter boven je hoofd uitsteekt, dus je moet er precies achteraan gaan om te zorgen dat je geen problemen krijgt bij het dragen. Testpanelen tycker om att den sitter ganska löst trots att den är tight, för då skär den inte in och skapar fula veck. Man känner sig snygg och stark i den här! Den funkar för all typ av träning men gör sig bäst under pass då du inte svettas alltför mycket eftersom tyget blir väldigt blött. Plus för riktigt snygg design som du kan matcha med en mängd panty och tröjor från Blacc.

Reebok Geoprint Gewatteerde TopSE_REEBOK.jpg

Kleding: Reebok

Model: Gewatteerde top met geopdruk

Rekommenderat prijs: 349 kronen

Past bij:svart

Pasvorm: Det här känns som en hybrid mellan en sport-bh eller en crop top. Het is niet zo mooi om plezier te hebben met een sport-bh, maar het heeft ook een rayggparti waarmee je sport-bh's beter kunt dragen. Passformen blir helt enkelt lite mittemellan.

Comfort: Supermjukt tyg som känns skönt mot huden. Den höga halsskärningen gör den riktigt bekväm liksom det breda bandet under bysten. Du känner dig inte heller för varm, vilket är ett stort plus!

Ontwerp: Här finns det inget att klaga på, den är skitsnygg! Als je het ontwerp zo aanpast, kun je het het beste dragen met een glädje als top tot een hoge panty. Sättet den är skuren på får musklerna att "poppa", vilket testpanelen gillade starkt.

Sammanfattning: En stilmässig dröm som är perfekt för lågintensiv träning, men kanske ska lämnas hemma under de tuffaste passen. Pasvormen zijn heel goed te combineren tussen een crop top en een sport-bh. Tyget är för tunt och ger inte tillräckligt med stöd för att fungera som en bh, men designnen påminner mer om en sport-bh. Het belangrijkste pluspunt van deze toppen is dat ze een mooi design hebben en een goede pasvorm. Voor intensieve yogatrainingen en promenaderactiviteiten heb je een smickrande kompis aangeschaft.

Adidas Sport ID Cropped TankSE_ADIDAS.jpg

Merken: Adidas

Model: Adidas Sport ID

Aanschafprijs: 249 kronen

Fins i färgerna: grå och rosa

Pasvorm: Omdat linnet väldigt löst is, is det inte så mycket att anmärka på gällande passformen. Det är luftigt och skönt men visar så klart en hel del hud när du böjer dig ned eller liknande. Toppen zijn något liten in storleken.

Comfort: Med en lös passform stramar det inte någonstans och det är i princip omöjligt att inte känna dig bekväm i det här linnet. Det är lite störigt när tyget åker upp så fort du böjer dig ned, men aldrig obekvämt. Stort plus för mjukt följsamt tyg!

Ontwerp: Den A-formade designnen på linnet var inte helt smickrande på allla kroppstyper. In het begin kun je een rätt platt mage dragen, een panty dragen tot je een panty hebt of een bekväm graven om je linnet te laten "stickeren". I övrigt är det en fin grå färg på ett rätt basic linne.

Sammanfattning: En av de längre topparna i testet som passar dig som ogillar när det sitter åt. Neem de lichte, lange modellen panty's die je overal kunt vinden als je een panty draagt. De panty is stil en basic utan störande details en past perfect bij het mesta. Det är luftigt och skönt i värmen men suger upp svett snabbt. Det syns tydligt när du blir svettig eftersom linnet är gjord i 100 procent bomull så vi bär det helst som ett sportswearlinne.

Nike Essentiële kruiptopSE_NIKE.jpg

Kleding: Nike

Model: Essential Gewatteerde Top

Aanschafprijs: 329 kronen

Fins i färgerna: svart, ljusrosa, rosa och vit

Pasvorm: Perfekt in storleken och grym pasvorm. Den här toppen är suverän för dig som gillar en loose fit! Ze zijn soepel en licht om aan te trekken, zodat je kunt tycker om crop tops die inte är åtsittande.

Comfort: Det är sportswear-plagg snarare än ett plagg att träna i då det inte håller sig på plats, är lite tjockare i tyget och inte specifikt designat för träning. Het is heel handig om je toppen te matchen met panty's en shorts die je bijvoorbeeld kunt dragen of in de sportschool kunt dragen.

Ontwerp: Svart, basic och stilrent. Geschikt voor alle soorten panty's en shorts. Pluspunt is dat er veel verschillende kleuren in zitten.

Sammanfattning: Een t-shirt waar je in kunt sporten of in kunt springen om het te dragen, maar dat je niet zo snel aan kunt trekken. Dit is een handige manier om te zien of iemand dit aan kan trekken, of dat iemand een panty of korte broek aan kan trekken. Ze kunnen worden gecombineerd met een kjol, jeans, korte broek of een andere broek voor een sportieve, avslappnad look. Vi rekommenderar inte den här tröjan för högintensiv träning, men på powerwalk, till lågintensiv träning eller vardagsbruk är det här en stilren tischa som visar lagom mycket hud.

Fila Andere croptopSE_FILA.jpg

Kleding: Fila

Model: Andere Gewatteerde Top

Aanschafprijs: 349 kronen

Past bij:svart

Pasvorm: Du medelstora till stora bröst kommer tycka att den här sitter bättre än du som är lite plattare i formen. Bij kleine kinnor blir den lite slapp framtill trots att storleken är rätt och bandet under bysten sitter tight. Det drar ned passformen något även om den sitter bra i övrigt. Däremot påminner den mer om en sport-bh än en crop top.

Comfort: Tyget är jättemjukt och skönt och det skaver ingenstans. Het heeft een ingenieuze stretch in de taille en het is ideaal om een mjukiströja in de sport-bh-versie te dragen. Det är inget negativt, men kanske inte så bra för just träning...

Ontwerp: Vi älskar loggan och brottarryggen! Sköna 90-talsvibbar som gör den snygg och trendig att bära som den är till ett par höga panty. Instagram-vänlig om något.

Sammanfattning: Een crop top voor Instagramfoto's är det här en tia, een träningsplagg had vi önskat en tightare fit över bysten. Zelfs met sportbh under blir tyget lite slappt och fukttransporten är inte den bästa. Als je meer wilt, moet je het slimste ontwerp en het slimste ontwerp kiezen. Dit model is ideaal voor powerwalks in stadsmiljö, maar je kunt ook lichte extra snygga, pilates en sommarens festivaler tillsammans med höga jeansshorts dragen.

LÄS MER: 3 tips om je nieuwe kledinglijn van Puma te vinden

LÄS MER: Sommarens beste schoenen en sandalen van Moheda, Havaianas en Birkenstock