Shoppa träningskläder efter väder med Adidas nya koncept Image

Shoppa träningskläder efter väder med Adidas nya koncept

Om te zorgen dat je 35 graden of meer haalt, när det ösregnar eller är minusgrader har Adidas träningskläder som hjälper dig på traven. Lees alles over deras nya Ready-kollektioner här!

Oavsett vad för utmaning du tar dig an är det viktigaste att du är redo för vad som väntar. Vare sig det gäller träning i extrem sommarvärme eller löpning i regn och snöslask krävs därför plagg som håller måttet för respektive väderförhållande. Om ervoor te zorgen dat je de beste oplossing vindt, heeft Adidas nu een nieuw concept ontwikkeld dat bestaat uit Cold Ready, Heat Ready, Rain Ready en Wind Ready.

- Tanken är att det ska bli lättare för kunden att hitta rätt träningskläder till respektive väderleksförhållanden. Je kunt de andere Ready-begrippen in de producttekst vinden en zien waar de plagget vandaan komt," aldus Stefan Rehn, produktexpert bij Adidas.

SHOPPA DIREKT: Adidas träningskläder för herr och dam

RDY adidasAdidas TRG Heat Ready Tee är tillverkad av ett mjukt och ventilerande material som håller dig torr och fräsch även på riktigt svettiga pass!

Neem contact op met de andere Ready kledingstukken!

- Vi har döpt de olika begreppen till Rain Ready, Cold Ready, Heat Ready och Wind Ready, vilket avslöjar vad plaggen passar bäst till. Kläderna som är märkta med Rain Ready gör dig till exempel redo för att träna ute i regnet. Då är plagget alltså vattentätt, plus att det naturligtvis även står emot vind, berättar Adidas produktexpert och fortsätter:

- Är plagget däremot märkt med Cold Ready är det lite varmare och kan vara fodrat eller till exempel ha en tätare stickning. Plaggen die zijn uitgerust met Heat Ready zijn speciaal ontworpen om te ventileren, om te zorgen dat het vuil van de kroppen wordt getransporteerd en om te voorkomen dat het vuil in de kroppen terechtkomt.

Welke soorten kleden heb je in de andere Ready-kollektionerna?

- Det är en blandning mellan träningskläder, i både en stilren design och mer utstickande looks, och vind- och regnjackor, tjockare jackor samt mycket mer. Ready-begreppen seses som en fingervisning om vad för egenskaper plaggen har och kommer därför inte lanseras som en sammanhållen kollektion. Je kunt ook een både stilrena basplagg vinden die närmast huden zit en een skalplagg met een ontwerp dat lijkt op de straatmode van vandaag. Maar er is ook een samtliga plagg die volledig is afgestemd op functionaliteit.

Isras det nya konceptet er niet?

- Alles is nu in orde, je kunt nu de nieuwe plagg en kollektioner downloaden!

Heat RDYAdidas Training Heat Ready Tee is verkrijgbaar in drie kleuren. De luftiga tröjan is gemaakt van 100 procent återvunnen polyester. Ingebouwd!

Snabb förklaring till de olika begreppen:

  • Rain Ready: Kläder som är vatten- och vindtäta. Här har Adidas även sett till att material andas så att de kan släppa ut överskottsvärme.
  • Klaar voor de kou: Kläder för träning, löpning och till vardags som antingen är tillverkade med en tätare stickning och på så sätt värmer mer än klassiska träningsplagg, eller är fodrade.
  • Hittebestendig: Träningskläder som har en grym ventilation och fukttransport. Je kunt ze gebruiken onder riktiga svettfester, förslagsvis onder sommarmånaderna samt till träning inomhus.
  • Klaar voor de wind: Vindtäta kläder som andas och släpper ut överskottsvärme. Många plagg har även synliga reflexer, perfekt till höst- och vårlöpningen.

Flera plagg märkta med ett av de nya Ready-begreppen finns redan i utbudet. Hier kun je alles van Adidas kopen.

LÄS MER: Höstens nya underställ van Kari Traa