Allt du vill veta om nya Saucony Ride 9 Image

Alles over Saucony Ride 9

Nya Ride 9 från Saucony är en superlätt löparsko med mycket stötdämpning och perfekt passform. Vi reder ut om den passar just dig.

Het is heel leuk om na een half jaar een nieuwe löparskor te vinden. Heb je een natuurlijke löpsteg en ben je op zoek naar een nieuwe löparskor met een goede stötdämpning, dan kan de Ride 9 van Saucony je helpen.

- Ride 9 är en av de lättaste mängdträningsskorna på marknaden. Het is allround en je kunt er de vele verschillende bewegingen mee maken, maar ook de beste drivna löpare. Den drivna löparen uppskattar den låga vikten och motionären gillar att den är så allround, du kan både springa lopp och träna i den, säger Mathias Moenne-Loccoz på Saucony.

Hoe kan de Ride 9 verend zijn?

- Framför allt är den fantastiskt lätt. Ride 9 zit strak op de foto en heeft een goede combinatie van een smalle pasvorm, comfort, stötdämpning en löpkänsla.

Welke löpsteg past bij het här löparskon?

- Als det här är en neutral mängdträningssko passar den normala till lite högre fotvalv och dig som har ett neutralt löptsteg.

Om jag pronerar, vad ska jag välja för löparsko då?

- Då kan du i stället välja Saucony Guide. Den är i samma prisklass och har samma typ av läst men Guide är till för dig som har normalt eller lite lägre fotvalv och överpronerar.

saucony ride 9
Saucony Ride 9 heeft een daling van åtta millimeter van hoogte tot hoogte.

Hur är Saucony Ride 9 i storleken?

- Den är normal i storleken, så har du haft ett par andra löparskor från Saucony behöver du inte gå upp eller ner i storlek för den här models, utan håll dig till samma som du brukar ha.

Ride 9 har Sauconys nya sulteknologi Everrun. Kan du förklara vad det innebär?

- Vi är de enda som bygger löparskor med dämpning närmast foten. Dit geeft je de mogelijkheid om het beste effect te krijgen. Als je een van de löparskors met Everrun-teknologi test, kom je er direct achter als je op de foto gaat, het is mooi en direct. Det blir en fantastiskt komfort med den konstruktionen nämligen. Dankzij de goede stötupptagning zijn ook de energiebesparingen hoog op verschillende niveaus.

saucony ride 9
HÄR hittar du Saucony Ride 9 hos Sportamore.

LÄS MER: Löparskotest av Salomon, Salming och Saucony

LÄS MER: Sauconys löparskor tar täten