Blaccs nya (supersnygga) löparkollektion är här! Image

Blaccs nya (supersnygga) löparkollektion är här!

Blaccs nya löparkollektion är äntligen här, och du kommer inte bli besviken. Förbered dig på shorts som sitter perfekt, linnen med ryggdetaljer och en färgskala som matchar sensommarhimlen.

Vi kan äntligen välkomna det första släppet från Blaccs nya löparkollektion. De focus ligt op kvällslöpning, en de inspiratie voor de färgskalan komt van hur himlen ser ut en vacker sensommarkväll. Kollektionen zijn er voor alle träningsintresserade mannen en vrouwen; van hippa storstadsbon tot småstadsdrottningen.

- Hela kollektionen handlar om sensommaren. Det är tunnare kläder som passar perfekt att springa i på morgonen eller på kvällen när det är lite svalare ute. Vi har många kombinationer av shorts och linne eller shorts och sport-bh, men självklart även ett par panty och tröjor om temperaturen skulle sjunka, säger Sophie Tranarp, produktutvecklare på Blacc.

På damsidan hittar du tights, shorts, sport-bh:ar, linnen, t-shirts och tröjor. I herrkollektionen finns tights, shorts, t-shirts och tröjor. Det är en blandning av älskade favoriter i en uppdaterad blårosa färgskala och höstnyheter. HÄR hittar du hela kollektionen.

- En av våra största nyheter är damshortsen Run som tack vare ett par extra centimeters benlängd och en silikonkant vid bensluten sitter fast när du springer. Vi ville skapa ett par shorts som har en högre passform och komfort. Låren går ibland ihop när man springer och då är det skönt med ett par längre shorts för att undvika lårskav.

Blacc runningLäparshortsen Run heeft een paar extra centimeters benlängd en een silikonkant die de broek onder het rund houdt. Passend bij de sport-bh:n Stability. Rekommenderat pris är 349 kronen respektive 299 kronen.

Om sportmode te creëren en trendy te zijn, kun je een korte broek aantrekken en een T-shirt aantrekken om hem extra stil te maken. Blacc lanserar även två nya shorts på på herrsidan.

- Axis är en lange variant die gemaakt is van polyester, met een jersey-känsla en geschikt voor alle soorten kleding. Voor mensen die een korte broek kunnen dragen is er Turn en snygg nyhet. Det vävda materialet håller modellen väldigt stretching och gör den perfekt för både träning och löpning.

Als je een lange panty draagt, ook als het te warm is, kun je op het normale pad glädjas dragen, met een lange meshdetaljer die de spieren van je lichaam verstevigt voor een goede ventilatie.

- Panty's hebben een strakke pasvorm en zitten op de grond onder de löprundan, samen met een reflextråd bij de benslutet. De långa meshen på yttersidorna is främst till för att plagget ska andas bättre, men bidrar även till en lite mer vågad design. Mesh är fortfarande väldigt stort och vi kommer att se det allt mer av det i kommande Blacc-kollektioner.

Blacc runningAxis är löpar- och träningsshortsen som är sköna att du aldrig vill ta av dig dem. Rekommenderat pris 279 kronor. Här matchat med t-shirten Steel, rekommenderat pris 149 kronen.

Het enige dat Blacc Running Sticker ut geeft is een loggorna, die allemaal in reflexmateriaal is verwerkt. Oavsett om plaggenanseras på sommaren eller hösten har de reflexer så att du alltid syns när du är ute och springer. Blacc heeft ook een volledig storleksutbudet, waardoor de meeste plaggen tussen XS en XL passen.

- Vi har ett nytt linne, Heat, som kommer i två olika färger. Het enige dat linnet onderscheidt van andere modellen is dat het een nieuwe vorm heeft. Det är aningen lösare än tidigare modeller, samtidigt som det inte är ett oversize-linne. Det ska kännas skönt och luftigt när du springer i det. Sedan vill jag nämna att mitt favoritlinne Pace har kommit in i en ny snygg, blå färg. Jag äskar mesh-ryggen som andas väldigt bra!

Blacc runningSpana in Heat, som är den heta nyheten, och Pace, den uppdaterade favoriten. Rekommenderat pris 249 kronen respektive 279 kronen.

SHOPPA HÄR: Vårt breda utbud av tränings- och löparkläder från Blacc

LÄS MER: Vi testar: Löparskor för henne 2018

LÄS MER: Test: beste löparskorna för män sommaren 2018