Dunjackan från Peak Performance som är bäst i test Image

Dunjack van Peak Performance som är bäst i test

De beste dunjacka is model Frost van Peak Performance. Er zijn verschillende versies, maar welke is de beste? Vår kundpanel har testat och kommit fram till ett svar.

Våra kunder älskar Frost-dunjackorna från Peak Performance. Därför samlade vi ihop 10 kunder i olika åldrar och storlekar, både män och kvinnor, som fick testa de olika varianterna av Frost. Här är deras omdömen, förhoppningsvis kan det hjälpa dig att hitta Den Perfekta Vinterjackan.

PIEKPRESTATIES VORST - HERR

Test av: Frost donsjack met capuchon

frost
Rekommenderat pris: 2 795 kronen.
Sammanfattning: Smidig dunjacka du kan ha året om.
Testpanelen säger:

Det är enkelt att förstå varför det här är en sådan storsäljare. Frost Down Hood Jacket är en lätt dunjacka som du kan ha i allla sammanhang. Hij is geschikt voor de zomer en ook voor andere activiteiten, zoals wanneer je een skidor draagt.

- Het is nauwkeurig, sportief en strak vormgegeven, en het heeft een goede pasvorm. Je kunt er zeker van zijn dat het een goede keuze is om te dragen, het is een verkligen rejäl en genomtänkt. Je kunt er ook voor kiezen om het te veranderen, maar je kunt er ook voor kiezen om het te veranderen.

De overgang van Jackan naar Jackan is heel strak, dus als je tussen två storlekar en bredaxlad zit, kun je de beste storleken vinden.

- Jackan är ganska liten i storlek, den har bra längd i ärmarna men sitter tight över bröstet. Älskar luvan som är snygg, justerbar och även skyddar halsen. Panelerna i jackan är smarta, mönstret gör att jackan blir väldigt nätt och den är också snygg att gå med uppknäppt i exempelvis ett köpcenter, säger en annan testare.

Test av: Donsjack Frost

frost down jacket
Rekommenderat pris: 3 995 kronen.
Sammanfattning: Fluffig dunjacka för vinterns kallaste temperaturer.
Testpanelen vinden het goed:

Frost Down Jacket är en fet dunjacka, som utan tvekan klararar min 20 grader. Trots det är den lätt och inte det minsta klumpig.

- En mjuk och mysig jacka som är hanterbart fluffig. Helt ärligt är den gosig som fan, lika gosig som en kram, säger en av killarna i testpanelen.

Jackan is utrustad med en rad smartataljer, som innerficka, kardborre vid handleden, tjocka och sköna ytterfickor och en snäppet större luva som du kan dra åt på ett väldigt bra sätt.

- Fickorna är så stora att du utan tvekan får plats med inte bara en mobil utan till och med två. Jackan is vattenavvisande, så trots att det regnar får du aldrig den där känslan av en dränkt dunjacka, säger en annan testare.

Designen hyllas av testpanelen, som tycker att rörelsefriheten är hög och att längden är perfekt. Maar je kunt ook zien dat het detail met mijn intelligente innerlijke vid hakan skön is.

- Det är en riktigt skön jacka, som dessutom är funktionell. Ett jättebra val om du är på jakt efter en lite rejälare jacka för kyligare klimat. Lätt värd pengarna!

Test av: Frost Down Voering

frost down liner
Rekommenderat pris: 2 495 kronen.
Sammanfattning: Perfekt att använda som värmande mellanlager.
Testpanelen säger:

Den här jackan är identisk med Frost Down Hood Jacket, men saknar luvan. Det gör att du kan ha den både som den är men även som ett värmande mellanlager under en skaljacka.

- Frost Down Liner is de absoluut kleinste jackorna die ik heb getest. Ze zijn licht, licht en je kunt ze overal insteken. Riktigt slimmad! Jag tycker att det var skönt att det inte är något bakom nacken, men det gäller att inte glömma mössan hemma, säger en av testpersonerna.

Als jackan in het tunnare dunjackesegmentet zit en het lukt om ned en gömma hakan in jackan te verankeren, dan is den här jackan perfekt för temperaturer kring nollan. Als je je jas onder je kallaste onderstel draagt, zorg dan dat je er een tjockare tröja onder hebt.

- Den har en ganska tight fit och du känner dig inte det minsta klumpig i den här jackan. Goede pasvorm, slim ontwerp en een prachtig ontwerp. Als je op zoek bent naar een dunjacka utan huva, dan is dit de perfecte oplossing.

PEAK PERFORMANCE FROST - DAM

Test av: Frost donsjack

peak
Rekommenderat pris: 2 795 kronen.
Sammanfattning: En tunn dunjacka som är lätt att älska.
Testpanelen säger:

Frost Down Hood från Peak Performance är en tunn dunjacka som är älskad av många. Vissa använder den året om, både kalla sommarkvällar, kyliga höst- och vårdagar eller under smällkalla vintern.

- Jag is er zeker van dat ze zo populair zijn omdat Jackan slim en bekwaam is, goed zit en veel slimme details heeft. Luvan är jättefin och härlig, ärmlängden är perfekt och den är betydligt varmare än man kan tro, säger en av testarna.

Een ding dat je heel goed kunt zien, is dat Jackan heel goed is in het opbergen. Storlek M sitter perfekt över höften på flera av våra testare som har storlek S i vanliga fall.

- Het alternatief is dat je de lichte jackan gebruikt, maar als je de lichte bullig vid magen gebruikt, is dat niet zo gemakkelijk. Jag har lite bredare höfter och föredrar att gå upp en storlek i den här jackan och då får jag också bättre plats med en tjock tröja under, säger en annan i testpanelen.

Test av: Frost donsjack

peak
Rekommenderat pris: 3 995 kronen.
Sammanfattning: Tjock dunjacka för kalla vinterpromenader.
Testpanelen säger:

Frost Down Jacket är fluffig och stor, men skön och enkel att röra sig i. Du känner dig inte som en Michelingubbe i den eftersom den är lite figursydd. Hij is precies op maat gemaakt over de rand en kan strak over de rand worden gedragen.

- Als je de broek naar binnen schuift, is dat de beste oplossing. Het is beter als je op je rug gaat zitten, zodat je direct kunt zien dat je bang bent. Als je je erg frus voelt en je hebt een probleem met een tjocktröja en een täckbyxor onder je krik, vraag het dan aan een van de testpersonen.

Jackan har jättedjupa fickor och bra innerfickor, så att du får plats med mycket. Je kunt geen probleem hebben met je plånbok, pycklar, mobieltje en een tennisbal tot aan hunden, dus je kunt hem ook gebruiken. Perfect om te genieten van de promenades in het mooie weer.

- En mysig promenadjacka under fina vinterdagar. Als je hem lang genoeg hebt, kun je hem erin doen om hem kort te houden en te zorgen dat hij goed zit. Bra stylingtips!

Test av: Frost Down Voering

frost
Rekommenderat pris:
2 495 kronen.
Sammanfattning: Slimmad dunjacka utan luva.
Testpanelen säger:

Det här är den billigaste dunjackan i testet, men den kostar trots det över 2 000 kronen. Det beror bland annat på att dunet i Peak Performance dunjackor är certifierat på flera olika sätt och även spårbart, vilket betyder att du som bär jackan kan göra det utan att oroa dig för om djurhållningen varit dålig.

- Jackan is enkel ut vid en första titt, men när du tittar noggrannare märker du att den är otroligt välgjord. Mooie panelen, mooie details en een genomtänkt ontwerp, dat is wat je kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar een smalle krik die je enkelt kunt gebruiken, dan is dat een goed alternatief. Ze hebben een ingebouwd deksel, zodat je een nieuwe krik in je binnenzak kunt stoppen.

- Hij is smidig en zit strak en enkel om te dragen. Het is mooi om te zien hoe je het doet en of je het allemaal voor elkaar krijgt. Den värmer skönt men är inte gjord för den allra strängaste kylan, säger en av de andra testarna.

LÄS MER: Alles wat je wilt weten over dunet i Peak Performances dunjackor