Guide till kängorna från Helly Hansen Image

Gids voor kängorna van Helly Hansen

Håll dina fötter varma och torra trots kylan! Hitta rätt höst- och vinterskor från Helly Hansen med hjälp av vår enkla guide.

Het mooie van Sportamore nu i höst is dat je een skor van Helly Hansen hebt gekocht. Wat deras höst- och vinterskor utmärker är att det är tekniska skor, det vill säga att allla har hög grad av funktion. Het heeft een geavanceerd sulor, vattentätt läder, slim membraan en is een buitenmodel dat zich goed gedraagt als het keer op keer wordt gebruikt. De meeste skorna's zijn gecertificeerd volgens Bluesign, wat betekent dat er veel verschillende soorten skorna's worden geproduceerd.

- Jag har alltid storlek 42,5 och det har jag i de här skorna också, så jag tycker du ska klicka hem din vanliga storlek. Sedan är ju en riktigt rejäl vinterkänga oftast lite större i sig, men Helly Hansen håller normala storlekar, säger Magnus Svahn på Helly Hansen.

Vilket är detta bästa tips på hur jag får mina skor att hålla sig fräscha längre?

- Det är att behandla dem redan från början. Zelfs een vattentätt läder is goed om te impregnera, want dan kun je die tråkiga saltranden på kängan vinden. Een impregnerad känga har nämligen svårare att suga upp saltet från gatan. Een van de beste tips is om achter de mensen aan te gaan, de skorna te huren en het zout te pakken. Håll dem rena och torra, så kan du använda skorna mycket längre.

Welk model heeft je persoonlijke voorkeur?

- Nordnes tycker jag om. Den har en skön sneakerlook på sulan, men en klassisk ovandel, så de funkar både till slitna jeans och till schyssta byxor.

Herrmodeller

Gataga
gatagaKommer snart

- Klassisk känga, men med rågummiförstärkning ovanför sulan, så att den håller ännu längre. Väta hålls borta tack vare det vattentäta lädret. En skön innersula, som gör kängan behagligare. Magnus Svahn zegt: "Eftersom den är gjord i skinn andas den också på ett bra sätt.

Nordnes
NordnesNormale prijs: 1 495 kronen.
- En perfekt höstkänga som du även kan ha på vårvintern. Perfect als de temperaturen hoger zijn. Kom ihåg att du själv måste impregnera de här skorna. Nylondelen av skon vid ankeln är vattenavstötande.

Montreal
MontrealNormale prijs: 1 195 kronen.
- Ett par outdoorskor som gör att du kommer upp lite från marken. Det isolerar och gör att fötterna håller sig varmare eftersom du inte har snön, isen och kylan närmast under foten.

Stockholm
stockholmNormale prijs: 1 395 kronen.
- En riktig storsäljare för oss! Det är en hybrid av en sneaker och en känga, men varm och med riktigt bra fäste på isen. Hij is superstrak en heeft een vattentätt läder - een favoriet van hem.

Dammodeller

Othilia
othiliaNormale prijs: 1 695 kronen.
- Det här är en varmfodrad känga fast i lite högre modell. Hij heeft een mooie rågummisula en een binnenbad met Eco-sula, wat je heel goed lukt en waar je je goed bij voelt, aldus Magnus Svahn.

Vega
vega
Kommer snart
- Jättefin känga, som är Othilias lillasyster. En låg känga i vattentätt läder som är varmfodrad och quiltad. Den här kängan håller dig definitivt varm i vinter!

Ellida
ellidaNormale prijs: 999 kronen.
- Det här är en blandning av en skatesneaker och en känga. Het is heel erg nep! Håller fötterna varma och har dessutom bra grepp.

Maria
mariaNormale prijs: 1 295 kronen.
- Een Ugg-liknande variant, maar dan met uppbyggd en stötdämpande vulkaniserad sula, zodat het geheel niet te groot is. Dit model kan je absoluut gebruiken om je op weg te helpen.

Alexandra 2
alexandra 2Normale prijs: 1 395 kronen.

- En hög känga med mysigt lurv. Den är jättevarm och skön och är gjord i vattentätt läder. Det är en väldigt bra sula på de här kängorna, så att du kan ha på dig skorna länge och gå bekvämt i dem. Ga naar binnen en ga naar buiten, want het is moeilijk om binnen te komen.

HÄR hittar du alla kängor från Helly Hansen.

LÄS MER: Lees meer over de verschillende modellen van Timberland