Här är säsongens hetaste skidbyxor Image

Här är säsongens hetaste skidbyxor

Det figurnära skidmodet blir allt mer populärt och en strak, stretchig skidbyxa är helt rätt om du vill kamma hem stilpoäng i backen. Här är damskidbyxorna som står på vår önskelista!

Om du fortfarande går klädd i pösiga täckbrallor och en oversized skidjacka är det dags att tänka om. Neem een kijkje bij de växande trend in skidmodet på damsidan som rör sig mer och mer åt det slimmade hållet.

- De meeste mensen hebben een oversized skidbyxa. Als je een strak byxor draagt tot aan de vardags, moet je de ruimte die je hebt om de skidbacken te dragen, volledig benutten. Vi tror att den tighta modellen kommer explodera och att fler tjejer kommer ha den här typen av byxor framför skidbyxor i hårt nylong, säger Magnus Berggren som är designer på svenska märket 8848 Altitude.

Randy Slim Pant och Tumblr Slim Pant zijn två stretchiga, slimmade nyheter från 8848 Altitude som tickar allla boxar när det gäller trendfaktorn. De mjuka, sköna byxorna ger bra rörlighet i backen och en riktigt snygg stil på afterskin.Custom Name8848_byxor44224.jpgTrendiga Randy Slim Pant kommer i både en vit och svart variant. Rekommenderat prijs är 1 999 kronen.

De Randy Slim Pant heeft een låg midja med en sju centimeter bred resår, een streep in de zijkanten en vadderade knän samt rejäla dragkedjor vid bensluten för att få in pjäxorna under tyget. Det är en fyrvägsstretch i softshell med fleece på baksidan.

- Själva tyget är laminerat så byxorna är både vatten- och vindtäta. Men vi tejpar inte sömmarna på den här model för att det är fleece på insidan, säger Magnus Berggren och fortsätter:

- En annan cool grej med den här byxan är att den är smalare nedtill för "everday use", men för att få dem över pjäxorna zippar du upp dem och får en flare-modell. De broek heeft een uitstekende pasvorm, zelfs als je geen skidor hebt.

8848-altitude_skidjacka_6138_magnet_front.jpgMet de Tumblr Slim Pant krijg je een högre midja en meer stretch. De prijs is 1 799 kronen.

Tumblr Slim Pant ger en ännu mer slimmad siluett tack vare en clean design utan fickor och onödiga detaljer. Hij heeft een något högre midja och ett tillhörande bälte.

- Tumblr har inga fickor utan sitter riktigt jäkla tight. Det är en superslimmad och jättestretchig skidbyxa som fortfarande är vind- och vattentät. Byxorna är tjocka och varma, men stretchiga som ett par löpartights.

Båda modellerna fungerar utmärkt att bära över underställ och du kan gå efter din vanliga storlek. Om ervoor te zorgen dat je goed voor de dag komt - match je Andina Jacket.

HÄR hittar du hela vårt utbud av skidkläder från 8848 Altitude.

LÄS MER: 15 beste sportkleding van Calvin Klein

LÄS MER :Vinterns 10 beste blå dunjackor