Hitta träningsglädjen! Image

Hitta träningsglädjen!

De beste tips voor mannen en vrouwen zijn de beste baan op de arbeidsmarkt. Krijg motivatie van Sara Rönnes tips.

Sara Rönne is geboren op haar blog Träningsglädje, en ze heeft net dit gevonden. En bra träningsvecka för henne innehåller två löprundor, ett cykelpass, ett simpass och två styrkepass. Plus promenader, förstås.

- Mijn träningsglädje komt uit känslan jag får när jag är ute och tränar i svindlande vacker miljö eller energin efter ett tufft och högintensivt pass. Känslan när endorfinerna bubblar i kroppen är oslagbar, säger Sara Rönne.

Sviktar din motivation någonsin, och vad gör du då?

- Jag skulle tröttna direkt om jag gjorde samma sak varje day eller varje vecka. Jag bor i Åre sedan ett och ett halvt år tillbaka och upptäcker fortfarande nya stigar att springa, åker olika längdspår om vintern eller lägger upp mina cirkelträningspass på olika sätt när jag styrketränar. Jag måste konstant variera mig för att hålla mig motiverad och prestera bra. Därför springer jag sällan runt kvarteret, för det blir tråkigt. Jag vill uppleva nya saker när jag tränar, det är en del av tjusningen.

Hur ser dina träningsvanor ut?

- In de zomer springt hij superlångt, hij heeft nog steeds een rund nodig om lang te blijven in een maraton in de afgelopen maanden. Jag brukar också cykla en hel del, landsvägscykling är den största formen av frihet för mig. På vintrarna springer jag kortare pass och åker gärna längd, alpint och har min racercykel uppställd på en trainer inomhus. På våren är min passion för intervallträning som störst.

Waar haal je het vandaan om het utomhus te trainen?

- Bij het tränar utomhus valt alle stress weg. Jag blir lugn och harmonisk och kommer på en massa smarta saker på sådant som jag grubblar på i jobbet. Det är skönt för huvudet helt enkelt.

Wat heb je gevonden voor träningsmål?

- Jag kunna göra vad som helst när som helst. Je kunt bijvoorbeeld en mara i morgon springen, of je kunt jättelångt of lyfta tungt doen. Je kunt het niet laten.

Du verkar vara exakt hur stark som helst. Hoe stark is du egentligen?

- Jättestark, men det är för att jag mentalt ställt in mig på att jag är stark. Träningen har gett mig riktigt bra självkänsla och tror man att man kan, ja, då kan man också!

Vilken är den tuffaste träningsutmaning du någonsin klarat av?

- Du blir bra på det du tränar och jag är van att hålla på länge. Man kan ju tro att ett helt dygns spinningcykling skulle vara tufft men jag minns det inte som så värst jobbigt förutom att det var lite enformigt. Het belangrijkste was dat ik een goede 3-4 jaar had, en dat was een vorm van trötthet die veel werk opleverde.

sara rönne

Sara Rönnes 3 beste tips voor mensen die träningen achter de rug hebben

  1. Koop uw eigen afvalzak.
  2. Test je eigen träningsformer of maak een lijst van de verschillende soorten träningskläder die je kunt veren en veren na elkaar.
  3. Ga koffie drinken! Bjud hem ett gäng vänner du gillar och kör ett gemensamt träningspass och fika eller ät middag efteråt. Sedan ger du stafettpinnen vidare till nästa person som får bjuda in ett gäng hem till sig med efterföljande fika eller middag. Det är ett härligt sätt att umgås på, och allla får bjuda in lite olika personer så kanske får du nya vänner dessutom!

sara rönneBarfotalöpning längs strandkanten i Vilshärad. Ser underbart ut!