Högsta betyg till Nikes nya träningssko SuperRep Image

Beste koop voor Nikes SuperRep

Snacka om det nya året med en bomb te börja! Släpper Nike en ny träningssko för dig som älskar högintensiv gruppträning: SuperRep. Bekijk hoe je alles over het nieuwe superkon te weten kunt komen en zie welke testpanelen je kunt testen.

Een innovatief träningssko ontworpen voor HIIT en andere intensieve groepslessen. Zo ook Nikes nya träningssko SuperRep. SuperRep är unik både till konstruktionen och utseendet. Het is ontworpen om iedereen die tränar, fitnessatlet of motionär beweegt, de kans te geven om te bewegen.

- Gruppträning ökar världen över, och att gå och träna på pass har blivit en egen sport, aldus Jamie Jeffries van Nike.

Perfect voor högintensieve training

SuperRep is ideaal voor het verkrijgen van het juiste type träning, namelijk högintensiv gruppträning. Högintensiv träning betekent dat je 80 tot 100 procent van dit maximum trilt, onder kortere perioden. Vila mellan övningarna är oftast mycket kort, liknande X-fit-träning. Övningarna och rörelserna är varierade - vanliga övningar är burpees, kettlebellsvingar, utfall, squats, armhävningar, mountain climbers och mycket mer.

nike superrep testbild

Stabilitet och dämpning i ljuv harmoni

Det ligger hundratals timmar av träning, undersökande och observerande av träningsklasser bakom utformningen av Nike SuperRep. I de klasserna man undersökt och deltagit i blev det uppenbart att de som tränade antingen hade dämpade skor eller stabila skor, men det fanns ingen sko som erbjöd båda egenskaper som krävs för HIIT-övningar.

Verantwoordelijke kaderfoto

Framfoten op Nike SuperRep zijn heel moeilijk, maar ze helpen je om een andere respons te krijgen bij verschillende herhalingen. Dämpningen, som är i två delar under framfoten, kompletteras av en platta som går från häl till framfot. Dit helpt de foto's om "rulla framåt" te maken, kroppen te maken en een herhaling te maken voor de laatste herhaling. Ovansidan ger stabilitet och stöd vid sidledsförflyttningar. Als je de "burpee breaks" gebruikt, krijg je extra stabiliteit en stuwkracht voor het maken van burpees, bergbeklimmers en plankposities. superrep rosa sula.pngFramfoten på skon hjälper till att ge otrolig respons vid varje repetition. Dämpningen, som är i två delar under framfoten, kompletteras av en platta som går från häl till framfot.

Testpanelen hebben een hoge inzet

Vår testpanel har förstås provat att träna i skon. Dit was onder een HIIT-pasje waarmee je kon zien waar de verkligen voor waren. Samtliga i testpanelen was imponerade och hade mycket positivt att säga.

- Den är väldigt stabil och ger superbra grepp. Det är stor skillnad från andra träningsskor som jag har använt. Jag känner inte att sulan är tvådelad, utan det känns bara som att den är stabil och samtidigt väldigt flexibel när det behövs, säger en testare.

- Skon är härligt responsiv vid hopp. Om du gör till exempel en burpee känner du att du får en extra skjuts när du kommer upp, säger en annan.

Uniek gebruik

Alla testare vill påpeka utseendet, som verkligen är coolt och unikt.

- Jag har aldrig sett någon liknande design förut. Det är en häftig sko för dig som vill ha det senaste inom funktionalitet och teknik, men som också gärna sticker ut! Man känner sig cool när man snörar på sig skorna och går in i träningssalen, säger en testare.

Volle pot voor meer stevigheid, stabiliteit en duurzaamheid

Precis som Nike själva velat uppnå med SuperRep tycker testpanelen att skon kombinerar dämpning och stabilitet på ett optimalt sätt. Bij squats en soortgelijke bewegingen is het skon tillräckligt stabil, maar als je de knop loslaat als je een sko ziet die de foto's maakt, heb je meer contact met het marken.

Skon är normal i storlekarna, och passformen är ganska tight. Den känns mycket lätt på foten trots den till synes höga sulan. Greppet får högsta betyg, precis som stabilitet och dämpning. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een uitstekende dam- en herrmodell.

superrep imagebild herr.jpgNike SuperRep is geschikt voor både damer och herrar en komt uit in een vlakke ondergrond.

Man har gjort en jämförelse med Nike Metcon-skon som är till för crosstraining och tunga lyft för att det tydligt ska gå att se vilken sko som har vilken egenskap och vad de olika skorna är till för. Dan kan de mens de följande zien:

Metcon:

* Så tunga repetitioner som möjligt
* Maxvikt
* Dit is persoonlijk

SuperRep:

* Meerdere herhalingen
* Hoog rendement
* De beste oplossing voor gebruikers

SHOPPA HÄR: Här hittar du dammodellen av SuperRep.

SHOPPA HÄR :Här hittar du herrmodellen av SuperRep.

LÄS MER: Vilken träningsform passar mig?