Hurra! Wyte lanserar skidkläder Image

Haast je! Wyte is een skidkläder

In 2017 is het de eerste keer dat je in een sportwinkel kunt spelen Wyte of zelfs in een skidbacken. Se fram emot en stilren skidkollektion med jackor och byxor för både män, kvinnor och juniorer.

Funktionele en stevige skidkläder met een even trevlig prijskaartje zijn handig om te vinden. Maar nu en in de toekomst is det lite enklare. Wytes skidkollektion 2017 är det perfekta valet för säsongens kommande skidturer. Lika användbara i skidbacken som en kall vinterdag på stan eller i skogen.

Wyte skiwearSkidbyxan Helen finns i både rött och svart. De prijs is 899 kronen.

Wat zijn pasvormen?

- Passformen är anpassad för skidåkning och har god rörelsefrihet. Damjackan har en snygg figursydd passform och herrjackan har en mer sportig passform, säger Erika Adolfsson som är produktexpert på Wyte.

Hur många minusgrader klarar jackorna och byxorna?

- Det beror så klart på vilken typ av skidåkning du ägnar dig åt och var du åker, men minus 15 grader borde inte vara något problem.

hannesSkidjackan Hannes från Wyte, rekommenderat pris 1 295 kronen.

Doe je best om de tekniska detaljerna. Finns det tejpade sömmar och snölås?

- Skidjackan har snölås, vattentäta dragkedjor och en smidig ficka för liftkortet. Luvan är avtagbar och det finns kardborreband att justera ärmslutet med, så att det inte kommer in någon snö eller kyla. Skidbyxorna har också vattentäta dragkedjor och avtagbara hängslen.

Hoe krijg ik de beste hand voor mijn skidkläder?

- Skidkläder behöver inte tvättas så länge de inte är smutsiga eller luktar mycket svett. Als je een skidkläder hebt uitgezocht, moet je deze naar de winkel brengen. Om du ska tvätta dem, följ tvättråden på etiketten och stäng alltid dragkedjor och kardborreband före tvätt. Gebruik aldrig sköljmedel eller blekmedel. Dit kan funktionerna förstöra på dina plagg.

Klik hier om meer te zien van Wytes skidkollektion.

LÄS MER: Så väljer du rätt skidjacka

LÄS MER: Alla älskar Active Comfort-underställen från Craft