Mönstermani möter natur i Blaccs nya träningskollektion Image

Mönstermani möter natur i Blaccs nya träningskollektion

Svettas i starka färger och iögonfallande mönster. Blaccs nya träningskollektion De kracht van de natuur är äntligen här!

Medan solen gassar på fyller vi upp vårt lager med härliga höstnyheter. Nytt in är Blaccs träningskollektion De kracht van de natuur. Här är det, som namnet kanske avslöjar, naturens blommor och hav som ligger till grund för inspirationen.

- Vi vill få fram naturens krafter i plaggen. Det är en kollektion för kvinnor som älskar starka mönster och glada färger som ger en lite tuffare känsla. Kläderna symbolisera blandningen av att känna sig stark genom tunga lyft på gymmet så att svetten rinner, med den feminina känslan du får av blommiga tryck och kvinnligataljer, säger Lovisa Greisz, product manager på Blacc.

I damkollektionen hittar du både nyheter och färguppdaterade favoriter av tights, linnen, toppar och sport-bh:ar. Ett nytillskott är Ambitious, en dans- en aerobicsinspirerad t-shirt med en lösare passform för en mjuk känsla och god rörelsefrihet.

- Nya Ambitious är ett av mina favoritplagg ur kollektionen, det är extremt skönt med en luftigare t-shirt när du tränar i den här värmen.

Ambitious blaccAmbitious het heeft een kontrastpaneel, een klein logboek in de achterkant en een waterdichtheid van 95%. Finns i svart och vinrött, rekommenderat pris 199 kronor.

Enligt Lovisa Greiszs trendspaning ligger det just now ett större fokus på att sport-bh:ar inte bara ska ha hög support, utan även vara snygga, kunna matchas med ett par träningstights och gärna synas mer under träningspasset. Alla plagg i The Force of Nature kan på ett eller annat sätt matchas ihop till färdiga gym-looks.

- Sport-bh:n Lead är en personlig favorit som är väldigt snygg med sin brottarrygg. Een andere favoriet is Control, de perfekta bastightsen met een hoge middenlengte die nu samenkomt in een snygg vinröd kulör.

Blacc trainingKlaar, SET, gaan! Vi ser flera matchande set i den nya träningskollektionen. Spana in alla nya plagg HÄR.

Herrkollektionen innehåller t-shirts, shorts, tröjor och panty's och är gjord i en färgskala hämtad från havets olika nyanser av blått.

- Vi ser blåa, gråa och gröna kulörer som är lika vackra som Medelhavet i herrkollektionen, och passar perfekt för mannen som vill se naturligt fräsch och stark ut under sin träning.

Het is een goed idee om de kollektie door te laten stromen naar het binnen- en buitenleven, met de nadruk op stijl. Plaggen zijn ontworpen om te zorgen dat je ze kunt graven en ze kunnen ook sneller worden. Je kunt er ook een stukje van de kamer in leggen, genom de blommiga mönstren en den starka färgskalan.

- Een favoriet gammalid dat nu samenkomt in een fantastisch blå färg är tightsen Bright. Je vindt er ook de klassieke Blubell II in een nieuw, snygga mönster.

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av träningskläder från Blacc

LÄS MER: Blaccs supersnygga löparkollektion är här

LÄS MER: Test: Så bra är Blaccs nya löparkollektion