Mysiga mjukisset som är bäst i test Image

Mysiga mjukisset som är bäst i test

Framför brasan i fjällstugan, till och från gymmet eller i soffan med en kopp varm choklad. Vi har testat sex dammodeller av trendiga mjukisset!

VOOR HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike, Rally Metallic Hoodie + Rally Metallic Normale Broek

Rekommenderat pris: 649 respektive 549 kronen.

Specificaties: Hoodie med anpassningsbar luva och mudd vid ärmsluten samt längst med nederkanten. Bijjas met sleepsluiting in het midden en modder op de rug.

Sammanfattning:

+ Hög mysfaktor. Insidan är så mjuk och len att du önskar att du hade sängkläder i samma material. Met de stretchiga bomullsblandningen krijg je een extreem hoog draagcomfort in dit model. Bra där Nike!

+ Langzaam aan. Byxorna har en rymlig passform med generösa benlängder, vilket gör dig som är väldigt lång extra glad. Hej då byxor som slutar ovanför anklarna! Däremot är tröjans ärmlängder normala i storleken, så det finns inte många centimeter att spela på där.

+ Snygg look! Designen är helt klart krispig och trendig. Als je een set in en ljus kulör hebt, is het niet zo modern als je denkt. In combinatie met de passformen en de trycket in zilver en goud is dit de set die je kunt kopen.

- Kort model. Als je de tröjan apart draagt en je past deze aan je spijkerbroek of panty, dan krijg je een volle pot. In combinatie met de bijpassende byxorna die vaak een decimeter onder de navel zit, heb je een glipa tussen tröja en byxa die testpanelen inte uppskattade. Är du däremot en av de som gärna drar upp byxorna till naveln försvinner problemmet.

WYTE.jpgTest av: Wyte, Noelia Jas + Noelia Broek

Rekommenderat pris: 399 kronen/del.

Specificaties: Jacka med dragkedja, två fickor, krage och mudd vid ärmsluten samt längst med nederkanten. Byxor med två fickor, dragsko i midjan och mudd nedtill.

Sammanfattning:

+ Passar de flesta kroppstyper. Op maat gemaakt met een mooie pasvorm bij de både jacka en byxa. Je kunt een broek vinden met een brede höfter, een stevige byst en stevige biceps in dit model. Den rymligare passformen kanske inte upplevs som lika smickrande på kroppen som andra modellen i det här testet, däremot så hyllas den generösa ärm- och benlängden bland de längre testpersonerna.

+ Stijlvol en flexibel. Insidan i borstad fleece är extremt mjuk. In combinatie met den rymliga pasvormen heb je een volledige rörelsefrihet in den här modellen, zodat je je beter voelt als je je in de soffan beweegt met een kopp varm choklad.

+ Prijs. Det är den mest plånboksvänliga modellen i testet. Het is heel eenvoudig om te beargumenteren dat Noelia Jacket och Pant från Wyte een budgetfavoriet is.

- Ontwerp. Het ruwe materiaal met vita voering is afkomstig uit de 90-talenten adidas-hajp en is helemaal terug te vinden op de testpanelen. Vissa gillar den sportiga looken medan andra hade föredragit en luva för att komma bort från 90-talet.

SVEA.jpgTest av: Svea, Tone Hood + Sanna Sweat Pants

Rekommenderat pris: 799 respektive 599 kronen.

Specificaties: Hoodie med justerbar luva, två fickor samt mudd vid ärmslutet och längst med nederkanten. Byxa med två fickor, dragsko i midjan och muddar i bensluten.

Sammanfattning:

+ Mjuk, mjukare, mjukast! Det finns absolut inget att anmärka på den här modellen när det kommer till setets insida. Mjukt och mysigt är ledorden och du kommer vilja bära setet hela vintern lång.

+ Värmer skönt. Als je een set verkligen värmer hebt, zijn Tone Hood en Sanna Sweat Pants något för dig. Den borstade insidan i kombination med det tjockare bomullsmaterialet är en given vinnare för frusna själar.

+ En tonårsfavorit. Designen och de tightare mjukisbyxorna känns som gjorda för tonåringar med en önskan om slimmade byxor som kan dras upp till naveln. Designen lockade inte den äldre delen av testpanelen, men gick hem hos den yngre generationen.

- Pasvormen. Als je de setet bekijkt, kan het handig zijn om te zien hoe de byxorna een strakke pasvorm heeft. Ze kunnen strak zitten. Als je de slimmade looken niet wilt verliezen, ga dan voor een storlek. Hoodien är normal storleksmässigt men har en tightare passform. Däremot sitter mudden nedtill inte tight på kroppen, vilket drar ned betyget ytterligare.

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance, Tech Zip Hoodie + Tech Broek

Rekommenderat pris: 1 295 respektive 1 095 kronen.

Specificaties: Tröja med dragkedja, två fickor med dragkedja och anpassningsbar luva. Byxa med två dragkejdeförsedda byxor samt en bakficka, dragsko i midjan och mudd vid benslutet.

Sammanfattning:

+ Hur snygg?! Designnen får full pott, oavsett om du väljer den svarta eller gråa varianten. Je kunt deze setet met fördel naar de winkel brengen om ervoor te zorgen dat het de minste konstigt wordt. Trendigt och klassikt på samma gång!

+ Perfecte pasvorm. Jackan heeft een figurnära pasvorm zodat je hem strak kunt dragen. De pas is licht en lang en heeft een frame, zodat je de pas kunt gebruiken. Den högre kragen och anpassningsbara luvan får pluspoäng. Zelfs byxorna är en slimmade i benen vilket ger en snygg siluett och hög bekvämlighet. Plus för den praktiska modden nedtill.

+ Passar den aktiva. Du som åker skidor och vill ha ett mjukisset med smarta fickor, ventilerande material och anpassningsbar luva, samtidigt som det håller värmen har hittat rätt. Det här är så mycket mer ett par mjukisbyxor och en zip-tröja.

- Mer funktion än mys. Det är inte så att setet är obekvämt, men det har inte samma mjuka insida som de andra modellerna i testet. Det är med andra ord inte det mjukaste du kan gosa in dig i en söndagseftermiddag i soffan.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, TS Full Zip Coverup + TS Slim Jogger

Rekommenderat pris: 849 respektive 599 kronen.

Specificaties: Tröja med dragkedja och mudd vid ärmsluten. Byxor med dragsko i midjan, två sidfickor och mudd vid bensluten.

Sammanfattning:

+ Exact op maat. Het jack heeft een onregelmatige pasvorm, maar bij het dragen van het jack en de bijpassende kleding is het normaal dat je het draagt. Kies de vanliga storlek voor de optimale pasform.

+ Väldigt följsamt. Det något tunnare materialet på byxorna ger en sval och flexibel känsla. Je kunt het opbollen met både en två filtar i soffan utan att du känner dig för påpälsad. Zelfs jackan is rekbaar, waardoor het niet mogelijk is om dina armrörelser te hinderen bij het vankas gitarrspelande framför brasan.

+ Trendig färg. De meest trendy kleur is bordeauxrood en er zijn verschillende stickers in de test. Plus för den snygga tröjan som faktiskt passar ännu bättre till höga jeans eller panty.

- Ze passen goed bij elkaar. Det känns inte att tröjan och byxan hör ihop. Byxan är gjord i ett tunnare material som inte har en lika mysig insida. Tröjan is tjockare, upplevs som finare i tyget och har en mjuk insida. Matchat med byxorna sticker även jackans fyrkantiga passform ut som inte känns helt rätt i kombination med ett par mjukisbyxor.

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, Broek

Rekommenderat pris: 499 kronen/del.

Specificaties: Tröja med mudd vid ärmsluten och längst med nederkanten. Byxa med dragsko i midjan och mudd vid bensluten.

Sammanfattning:

+ Generösa ben- och ärmlängder. Heb je problemen met de klassiska mjukisset är för korta i ärmar och ben? In dit model kun je ervoor zorgen dat je een opslagplaats krijgt waar je tot aan de lengte kunt komen, waar je ook kunt komen met een väldigt lange ben en armar.

+ Skräddarsydd tröja. Tot skillnad van andere modelbouwers in de test zit faktiskt mudden nedtill på tröjan tight på kroppen. Det ger både en smickrande siluett och ett värmande resultat eftersom du inte släpper in kall luft.

+ Functioneel materiaal. Ett mjukisset ska gärna vara varmt, mysigt och tjockt. Däremot finns det de som föredrar en tunnare variant för att de inte vill bli för varma. Dat is slim. Met het materiaal van huvudsakligen polyester heb je een goed functionerend setje dat je heel gemakkelijk kunt ventileren en dat heel actief is.

- Voor strak materiaal. In combinatie met de byxorna die väldigt tighta runt rumpa och lår kan det se ut som att du har på dig ett par långkalsonger, som är raka nedtill, i stället för ett par rymliga mjukisbyxor.

LÄS MER :Kom naar de winkel om je eigen vloecetröja te kopen

LÄS MER: Gids: Naar de winkel van Sorel