Nya sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare Image

Nya sulorna gör Timberlands kängor ännu skönare

Grattis alla Timberland-fans! Den nya sul-tekniken SensorFlex är äntligen här och gör kängorna ännu skönare, mjukare och lättare.

För många är en stadig känga ett måste på vintern. De stabila skorna gör inte bara att du står stadigt trots snö och halka, de är även stilrena klassiker som passar till det mesta i garderoben. Timberland är ett skomärke som är känt för sina halvhöga kängor med rundad tå. In een jaar tijd hebben ze hun nieuwe sul-teknologi ontwikkeld die ze tot SensorFlex hebben gedoopt en die een alternatief is voor Timberlands klassiska gummisulor.

SensorFlex-sulan is drie jaar gebruikt en het resultaat is een zachte, flexibele EVA-sokkel die flexibeler en steviger is. Dit zorgt ervoor dat de sulan zo zacht en soepel is dat je hem niet alleen in een sneaker kunt dragen, maar ook kunt dragen als je hem beter kunt dragen.

timberlandSensorFlex-sulan is perfect voor mensen die zich na een smalle en lange tijd willen vestigen.

3 tips om een SensorFlex-sulan te vinden

1. Den ger stabilitet

Det första lagret i sulan ger foten stöd och stabilitet, så att du kan springa och ta skydd från snöbollar i ett snöbollskrig utan att riskera att vricka foten.

2. Sulan är jätteskön

Det andra lagret i sulan ger foten stötdämpning och fjädring där du behöver det som mest. Neem alle foto's die je kunt nemen nadat je de hele dag hebt gefotografeerd - en neem contact op met de fotografen die je een extra boost kunnen geven.

3. De ger grymt grepp

Det tredje och yttersta lagret på yttersulan är extremt flexibelt för att du ska kunna gå och stå stadigt på allla typer av underlag. Spåren under rågummisulan är lite rörliga och kan därför anpassa sig efter underlaget, så att du inte behöver oroa dig för att halka oavsett om det är regnigt väder, halt på marken eller ostadig terräng.

timberlandTimberlandkängorna som är utrustade med SensorFlex-teknologin finns i flera olika modeller och färger för att du ska kunna hitta just din favorit. HÄR hittar du Sportamores hela utbud av skor från Timberland. Du vet väl att vi även har kängor för barn?

LÄS MER: Hoera! Nu vind je een vattenavvisande Converse

Höstens snyggaste skinnkängor