Så tränar du bort din svankighet Image

Hoe kan ik mijn huis redden?

Om je huwelijk te laten slagen, moet je de kern en het uiteinde van je lichaam aanpassen. PT:n Alexandra Pizzoni vet hur du får bukt med en svankig hållning.

Het kan heel fijn zijn als je naar magmusklerna gaat om je spieren te trainen. Hundra situps om dagen kommer tyvärr inte att ge dig en bättre hållning om du inte har kontakt med magstödet och en jämvikt i kroppen. En svankig hållning betyder nämligen ofta att du är svag i både mage, baksida lår och rumpa.

- Je zult altijd een perfecte accommodatie vinden als je een jobba mage zoekt. Du behöver addera baksida lår och hela kroppen måste vara i balans, säger personliga tränaren och populära bloggaren Alexandra Pizzoni.

Tänk dig att kroppen är ett lod där höftpartiet och rumpan är mitten. Du ska sedan lägga dig med magen mot marken och lägga vikter på lodet för att stötta upp balansen i kroppen.

- Om vi är för tighta i framsida lår och ryggslut, antingen att vi har mycket muskler där eller är väldigt stela, då vill vi pressa bäckenbenet bakåt. Om dit te voorkomen moet je de baksida lår en de framsidan van de magen losmaken, anders wordt de lodet plötsligt jämvikt.

Als je op een hoge plek zit en je bent erg "svankig", dan moet je je voorbereiden op een framåttippat bäcken. En svankig hållning är resultatet av att vissa muskler (mage, baksida lår och rumpa) är svaga medan andra (höftböjare, framsida lår och ländrygg) är starka. Als je op je stoel zit, kun je deze problemen oplossen. Svankar du mycket blir du ofta väldigt trött i ryggslutet och den delen av kroppen får ta en väldigt stor belastning.

Alexandra Kamperhaug SportamoreVoor meer inspiratie en tips kun je terecht bij Alexandra Pizzoni op Instagram @alexandrapizzoni of op haar blog.

Alexandra Pizzoni probeert te zorgen dat een strakke, stabiele en stijlvolle kledingstijl leidt tot een prachtige tuin, maar ook tot styling en löpning.

- Het is heel moeilijk om een goede balans te vinden. Den fyller en jättestor funktion i helheten på kroppen.

Men kom ihåg att vi är byggda på olika sätt med olika mycket svank från början. Tjejer har generellt en mer naturlig svank än killar och det går inte att göra så mycket åt, förklar Alexandra Pizzoni men du kan stärka dina svaga punkter och få en mer medveten hållning.

- Raak de controle in het kader van de kroppen en geniet van de suggestie. Nyp in höftbenen och känn att du nästan har kontakt ned till blygdbenen. Man can hitta en liten spänning i stjärten för att få det här trycket ned i buken. Hoppa upp i luften, ställ dig i en naturlig position och titta på dig själv i profil i spegeln. Spänn åt rumpan, hitta trycket i magen och se till att höftbenen pekar framåt.

Stärk magen genom regelbunden coreträning men försök att bli medveten om magstödet dagligen - inte bara två gånger i veckan på gymmet - om du vill få en bättre hållning.

HÄR hittar du Alexandra Pizzonis fem magövningar som är särskilt bra för dig med en svankig hållning.

LÄS MER: Rätt ryggläge vid bänkpress - så gör du

LÄS MER: Alexandra Pizzonis beste kom igång-tips

SHOPPA HÄR: Snygga, trendiga och supersköna träningstights