Sandaler som tål vatten Image

Sandalen die tegen een stootje kunnen

Svala, smidiga och snygga. Sandaler är det mest praktiska du kan ha på fötterna på sommaren. Här är dam-modellerna som pallar allt!

Merell heeft al meer dan 20 jaar praktiska sandaler en dat is een goede naam voor mensen die vandring en friluftsliv willen.

- Sandalerna är lite tillbaka nu efter den senaste toppen för tio år sedan. Många har fått upp ögonen för dem igen och insett hur praktiska de är, också när du ska gå lite längre och på sidan av stigen, säger Peter Granbom på Merell.

Tips van experts: 3 dammodeller die perfect bij je passen

sandaler1. Merrel Azura band. Normale prijs 899 kronen.

- Det här är en rejäl sandal som är riktigt användbar. De sandalen hebben een grote vettigheid en zijn zo gemaakt dat je ze kunt dragen op het strand of in de sneeuw. Ovandelen är i skinn och mesh, som inte bara är skönt utan också praktiskt.

sandaler

2. Merell Azura Wrap. Normale prijs 999 kronen.

- Een lichte, sportieve variant in bandmodel met een skyddad tå. Annars is de två uppbyggda på samma sätt. Hälremmen är justerbar eller kan tas loss. Båda modellerna kan du till och med ha i saltvatten om du sköljer av dem och ser till att de blir ordentligt torra efteråt.

sandaler

3. Merrell Enoki convertibel. Normale prijs 899 kronen.

- Den här model är lite tunnare och nättare än de andra och har remmar helt i syntetmaterial. Je kunt de hälremmen en de enklare att komma i. Sulan har samma bra grepp. Ga snel naar de kvällen tot je een voorbeeld ziet van een capribyxor.

Ga direct naar een van de vele sandalen van Keen, Scholl en Teva.

LÄS MER: Ga op zoeknaar de sandalen van 2016
LÄSMER: 12 sneakers van Nike om te volgen