Snabbguide till dunjackorna från Peak Performance Image

Snabbgids voor Dunjackor van Peak Performance

Kijk welk type dunjacka du är ute efter har Peak Performance en modell för dig. Vi guidar dig rätt!

Frost donsjack

frost down hood jacket dam LINN
Älskade favoriten Frost Down Hood Jacket finns både för dam och herr.


Geef het door: Vill ha en lätt dunjacka som du kan använda i allla sammanhang. Je kunt het gebruiken als je het zelf bent, maar ook als een extra lager. De pasvormen zijn heel strak, dus het is een heel mooie, discrete dunjacka voor mensen die een model willen dat sportief en slim is. Den har en justerbar huva som kan expanderas både på bredden och omkretsen. Ytterskalet skyddar mot väder och vind.

Overweeg het: Höst, vinter och vår. Under de allra kallaste vinterdagarna vill du gärna ha en tjockare tröja under och under våren och hösten så räcker det med en t-shirt under.

Peak Performance ontwerper Jonas Olsson:

- Det är en av våra storsäljare just för att den passar så många. Den är sportig, men inte för sportig. Als je maar wilt, kun je de jas dragen tot aan de avond en in een zeer actieve omgeving, als je maar skidor tot voorbeeld hebt.

Frost dons voeringjack

peak performance frost down liner
Smidiga dunisen Frost Down Liner Jacket finns för herr.

Geef het door: Je hebt precies hetzelfde jack als Frost Down Hooded Jacket ovan, maar je kunt het ook uittrekken. Tunna dunliners var från början tänkta som förstärkningsplagg under över en skaljacka. Om det är så du har tänkt att använda din dunjacka är det väldigt skönt att inte ha en dunfylld huva som är i vägen.

Probeer het: Höst, vinter och vår. Men glöm inte mössan på vintern!

Peak Performance ontwerper Jonas Olsson säger:

- Hela jackan upplevs som lite lättare och nättare, du känner dig inte lika instängd när du enbart har en nätt krage.

Donsjack Frost

frost down jacket dam
Heb je een jas die pluizig en warm is? Spana in Frost Down Jacket för dam och herr.

Geef het door: Vill ha en lite tjockare dunjacka som främst är till för vintern. Als het zo is, dan is het voor de schedel van het slachtoffer een heel speciale tung. Er zijn ook andere feta dunjackor op de markt die jättekraftiga en klumpiga zijn, maar den här är lätt för att vara så värmande. Står emot vatten och vind på ett bra sätt.

Probeer het: Främst på vintern, men den går även att ha på senhösten om det är riktigt kallt.

Peak Performance ontwerper Jonas Olsson säger:

- Personligen tycker jag att den här jackan är bra när det är minusgrader och den håller dig varm även om det är minus 15 grader utomhus. Är det däremot nollgradigt så väljer jag hellre Frost eller Helium.

Helium Jas met kap

helium hood jacket dam
Ultralätta Helium Hood Jacket geeft ingen besviken. Finns för både herr och dam.

Geef het door: Vill ha en riktigt lätt och tunn dunjacka med en design som sticker ut på ett diskret sätt. Je kunt de både använda som den är eller som ett värmande lager. Tyget är vatten- och vindavvisande. Zorg dat je alles goed verpakt. Känslan när du tar på dig jackan är att den är enormt skön, du känner nästan inte att du har den på dig. Je kunt het ook krijgen als "varje dag-jacka" in de straat of als sportjacka, färgvalet avgör vilken känsla jackan får.

Probeer het: Året runt! Helium kan alla fyra säsonger zijn. Den går utmärkt att ha som jacka från nollgradigt ned till minus 10 grader ungefär, men är också skön en kylig sommarkväll. Som mellanlager räcker den också väldigt långt och du kan ha den både innanför och utanpå en annan jacka.

Peak Performance ontwerper Jonas Olsson säger:

- Helium is rätt unik i sitt utseende. Den vågiga sömmen för att den blir unik. Het is een sticker, maar het is een subtiel model. Vi på Peak Performance är ganska ensamma om den här designen även om vissa har börjat kopiera den, så jag tycker den skiljer sig från de flesta andra modellerna.

LÄS MER: Så hittar du rätt dunjacka från Peak Performance

SHOPPA HÄR: Dunjack van Peak Performance