Sportamore-läsarnas bästa löpartips Image

Sportamore-läsarnas beste tips

Tips van experts uit alle hoeken, mannen vanliga löpare har också en del ess i rockärmarna. Här är ERA bästa knep för en lyckad sommar i spåret!

Heb je motivatie nodig om te veren? Heb je een extra duwtje in de rug nodig om je in de beste positie te manoeuvreren? I samband med en tävling av Adidas Solarboost frågade vi er, våra kära läsare, om era bästa löpartips och överöstes med smarta knep. Här är 11 motivationshöjare för springsugna!

1. Upplev omgivningen

"Ibland, i stället för att lyssna på musik, borde löpare försöka lyssna på omgivningen och verkligen ta in naturen eller stadsmiljön de springer i. Jag älskar att uppleva världen genom att springa genom den, det motiverar mig året om!" - Auli, 24 år.

2. Lyssna voor juryleden

"Ta med dig en ljudbok ut på löpturen och njut av spänningen och en annorlunda upplevelse. Ben je een nybörjare? Börja med 1-3 kapitel och öka sedan successivt i takt med att både spänningen och konditionen växer." - Patrik, 52 jaar.

3. Var snäll mot dig själv

"För det första: Börja bara. För det andra: Sätt upp lätta mål under den första veckan. Det är ett enkelt sätt att lura hjärnan, känna dig nöjd och vilja fortsätta. Det tredje och viktigaste tipset är: Var snäll mot dig själv. Ge dig själv beröm för att du precis har kommit igång med löpningen och snart så har du fått in en ny vana." - Kristin, 35 jaar.

4. Hitta nya platser att upptäcka

"Ha som ambition att du ska se något nytt, gärna ett ställe som bara nås till fots. Då blir det ett mål och ett äventyr på samma gång. Dan kan de mens de natuurlijke vilopauser vinden, zodat de mens de beste kans krijgt om zijn favoriete plek te vinden - Robin, 30 jaar.

5. Känn dig bekväm

"Vem har någonsin ångrat ett löppass efteråt? Spring i kläder och skor som du känner dig bekväm och glad i, det gör allt så mycket roligare!" - Johanna, 28 jaar.

6. Gör det bara!

"Gör det bara: Snöra på dig skorna och spring! Snabbt, långsamt, intervaller eller fartlek. 1 km eller 42 km spelar ingen roll, bara du stannar upp och känner effekten efteråt. Känslan som gör allt värt det!" - Rebecca, 32 jaar.

7. Morgonrunda voor de overwinning

"Mitt tips är att springa på morgonen för att sedan duscha och äta frukost. Det hjälpte mig mycket med att gå ned i vikt och behålla blodtrycket på normala nivåer." - Ahmad, 30 jaar.

8. Muziek waar je blij mee bent

"Gör en musiklista enbart med låtar du blir glad av och invänta fint väder. Met dat beeld associeer je een geweldig gevoel na de eerste rundan, ook als het regn of måndag is." - Madelene, 31 jaar.

9. Bevrijden

"Mijn beste tips zijn om je familie erbij te betrekken. Ga op stap met de barnen als ze klein zijn en ga naar de lente als de kinderen klein zijn." - Josefin, 37 jaar.

10. Unna dig ett par nya skor

"Investera i ett par nya löparskor och nya träningskläder och jag kan lova dig att det kommer att kickstarta din löparsäsong." - Maria, 47 jaar.

11. Lente met iemand die snabbaar is

"Lente met iemand die snabbaar is. Op die manier kom je erachter dat je je kunt concentreren op je leven en niet op je leven." - Kristina, 24 jaar.

SHOPPA HÄR: Löparskor för honom och henne

LÄS MER: 5 beste cadeauartikelen voor op reis

LÄS MER :Så håller du träningsmotivationen uppe