Sportamore-modellen Hanna Modig: Så tränar jag Image

Sportamoremodellen Hanna Modig: Så tränar jag

Du känner säkert igen Hanna Modig som en av Sportamores härliga modeller. Als hon inte modellar ägnar hon sig åt sitt stora intresse: träning!

Hanna Modig, 24, is een välbekant ansikte för alla som handlar på Sportamore. En dat maakt het moeilijker voor haar om te voldoen aan Sportamore i verkliga livet.

- Ett tag jobbade jag på ett gym och där blev jag igenkänd. Mensen kwamen en zeiden dat ze op Sportamore waren en dat ze wilden weten hoe het was om model te staan, aldus Hanna Modig.

hanna modigMaar wat is er mis met Hanna Modig als ze model staat voor Sportamore. Här visar hon upp en träningströja från Blacc.

Het is heel moeilijk om te vinden op Sportamore dat hon een goede klant is, op Instagram heeft hon meer dan 100 000 fans op haar konto @hannamodig.

- Det är jättehäftigt. Det har gått ganska snabbt att få så många följare och efter ett tag blir det svårt att förstå hur många det verkligen är. Om det gick att samla alla på ett ställe kanske jag kanske förstå, nu är det lite svårt att ta in. Maar ik ben blij dat er zoveel mensen zijn die samen met mij willen werken.

ras Hanna Modig woont in Stockholm en nu ze haar kamer en haar foto's op de website Sportamore bloggar hon HÄR och jobbar med sitt företag.

- Tidigare har jag jobbat som receptionist på heltid men now under sommaren har jag börjat fokusera på mitt egna företag med fokus på träning och hälsa och gör en del modeluppdrag.

Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je op Sportamore je modelfoto's terugvindt?

- Det är väldigt bra och förstärker intrycket av att Sportamore är välkomnande för allla. Ik ben er zeker van dat als dit alles goed gaat, de meeste mensen die dit afhandelen dit ook kunnen zien.

Hoe ofta tränar du?

- Jag har som mål att träna varje dag men det beror lite på hur mitt liv ser ut. Als je deze dag geen zin hebt, is het vaak de vrouw of de seksdagar die je in je leven tegenkomt. Jag tycker väldigt mycket om träning och jag mår bra av det men tycker också det är viktigt att känna efter hur jag mår så att jag anpassar träningen efter min dagsform.

Wat doet u?

- Om ervoor te zorgen dat träningen alltid ska kännas rolig tycker jag om att variera mig mycket. De träningsformer som alltid finns med mig är att jag gymmar och att jag springer. Jag veer utomhus så länge det går och varierar mellan intervaller och längre pass. Ibland tränar jag CrossFit, jag gör en del yoga och så har jag och min kille börjat spela badminton på söndagar, det är jättekul.

hanna modigHanna Modigs favoriete bezigheid is om op de händer te staan (något hon till synes är otroligt duktig på!) - Jag tränade gymnastik i sju år och sedan gick jag över till friidrott. Jag tycker att det är väldigt kul med CrossFit just för att det innehåller inslag av gymnastik, säger hon. Foto: Privat

Waar ben je mee bezig?

- Jag tycker om kläder som sitter åt. Jag tycker om att känna mig smidig och vill inte ha en lös tröja eller hoodie på mig. Jag tycker också om att balansera upp ett färgstarkt linne med neutrala tights eller tvärtom.

Heb je geen favoriete kleding?

- Jag tycker om att variera skor beroende på vilken outfit jag har. Een van onze favorieten op het gebied van löparskor is Adidas Pure Boost X, een jättebra, lättare löparsko.

LÄS MER: Test van Adidas Pureboost X

Wat doe je op een mooie dag?

- Jag är väldigt mycket en känslomänniska så jag går mer på magkänsla och hur jag känner i hjärtat än logik i huvudet. Mina matvanor beror lite på hur jag känner. Het is een algemeen probleem dat je niet zo snel zult vinden, want je bent een grote speler. Tot de middag kan jag gärna äta något varmt som soppa eller fisk. Jag tar gärna något mellis under days också, till exempel en smoothie.

Is dat de enige mat die je gebruikt?

- Nej, jag är inte strikt på det viset. Maar als je een glutenvrije smoothie wilt, dan kan je er ook een maken voor een sterke mättnadskänsla en dan kan je er ook voor kiezen om er een mat van te maken.

hanna modigDet senaste Hanna Modig klickade hem från Sportamore var dessa gummistövlar från Hunter. - Jag tycker om att vara ute i naturen och det finns verkligen inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Jag har redan invigt dem och de är toppen!

LÄS MER: Sportamoremodellen Sofia: Jag är inte fåfäng alls

LÄS MER :Lär känna Sportamoremodellen Chand Smith

LÄS MER :Så tränar Sportamoremodellen Johan