Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr Image

Stort test: 10 verschillende vinterkängor för dam & herr

Enklaste tipset på hur du håller fötterna varma under de kalla månaderna är med ett par tjocka kängor. Het testpanel is gemaakt op basis van de populairste modellen voor både honom och henne!

Vilka vinterkängor är bäst? Det vet vår noggranna testpanel som har provat säsongens vinterkängor för dam och herr, och utsett de 10 varmast modellerna. Hier is het kängor voor iedereen - alles op een dag in een park, met barnen tot een trendy model dat perfect past bij een middag in een park.

Vinterkängor för kvinnor

En riktig storsäljare

Canada_MountVerm.jpgModel: Vermberg

Märke: Canadese sneeuw

Passar dig som. .. vill ha en riktigt, riktigt snygg vinterkänga. Bijpassend bij een kort jackmodell eller kappa, en een stickad mössa med pälsboll kommer den här skon göra din outfit helt komplett!

De testpanelen zijn klaar: Den här skon är verkligen en storsäljare från populära Canada Snow. Den är både riktigt snygg, men även varm. Skon passar bäst på promenader och för en dag på stan. Hålfoten är neutral, och sulan är väl isolerad så att den håller borta markens kyla. De doorvoer is heel smal en het materiaal is een consistent mocka. Je kunt het model ook in een nieuw jasje steken.

- Snygg är den verkligen. Dit is perfect voor mensen die veel willen zien, maar ook voor mensen die veel stilstaan.

Een muisklik

IceB_Now2.jpgModel: Now 2

Merk: Icebug

Passar dig som. .. söker en sko som står pall för det klassiska vinterväglaget, men som samtidigt inte vill gå all in för en riktig outdoor-känga. Det här är skon med lika delar trend och funktion!

Testpanelen säger: Icebug är experter på grepp, och med den här vinterskon blir du inte besviken vad gäller fästet. Sulan är grov för att kunna användas på det vintrigaste underlaget. Det finns även en förstärkt hälkappa som ger extra stöd. De doos zit strak op de foto en als je hem vervoert, krijg je een storlek op de grond. Tåboxen är däremot bred så att luft får plats och ser till att värmen isoleras. Het ovansidan är av snygg mocka lyfter skon från att vara en tråkig vinterkänga till en trendig stadssko.

- Det här är inte vad man är van att se från greppmästarna Icebug, men jag gillar att de kan göra riktigt snygga modeskor också, säger en testare.

Pansarvagneklasse

Sorel_1964.jpgModel: 1964 Pac 2

Merk: Sorel

Passar dig som... är småbarnsförälder och planerar att knata runt i pulkabacken en hel dag. I den här skon kommer du att hålla tårna varma trots att du är stillastående.

De testpanelen werken: Det här är en riktigt pansarvagn till vinterkänga. Sorel ik ben een expert in het verkrijgen van een vinterskor voor alle kallaste temperatuurniveaus, dus als je wilt dat de temperatuur hoger wordt dan de temperatuur in meerdere mingraders, dan is dat het beste wat je kunt doen. Stöveln har ett högt skaft och är definitivt passande för att pulsa i snön med. Den är dessutom supervarmt fodrad och helt vattentät.

- Det här är liksom så varmt som det kan bli. Sulan ger bra grepp på riktigt vinterväglag, säger en testare.

Varm sko utan snörning

HH_sera.jpgModel: Seraphina

Merk: Helly Hansen

Passar dig som... trots allt saknar de gamla goa Uggsen, men som ändå vill kunna ställa lite högre krav på funktionen i din sko.

De testpanelen zijn goed: Det här är en riktigt snygg sko som inte har någon snörning, utan dras på foten. Voor iemand die een kleine passeerbeweging wil maken bij zijn vinterkänga is dit de perfecte oplossing. Skon är superskön och har ett fint vitt fluffigt innerfoder. Het is ook heel mooi om te zien hoe je het ovansysteem van Skon kunt openen, maar het is ook heel vattent, omdat je dan niet meer verder kunt dan je neus lang is. Dit geeft je de mogelijkheid om een frame te pulseren, zodat je kunt blöta ned byxbenen.

- Det mysig fluffet inuti är både snyggt och varmt! Den här vinterskon skulle jag helt klart kunna rekommendera, påpekar en entusiastisk testare.

Toffla eller sko?

KT_Steg.jpgModel: Steg

Märke: Kari Traa

Passar dig som... tycker att ull är det enda rätta materialet att ha på vintern. Deze modellen zijn gemaakt van een ullmix! Omdat de modellen ook zo goed zijn om mee te werken, zijn ze ook zo goed om mee te werken en om mee te werken.

Testpanelen zijn goed: Den här skon känns som en hög toffel, så skön är den. Den är rakt igenom supermysig och varm. Det mjuka innerfodret av ullmix gör att den värmer optimalt, samt att den inte slutar värma, även om den blir blöt. Blöt blir den däremot inte så lätt, då den även är vattenresistent. Het ontwerp is onovertroffen en je kunt het combineren met modern pastellrosa en elegant marineblauw. Sulan is vit vit på båda modeller som en snygg kontrast, och isolerar från markkylan på ett bra sätt.

- Det finns det nog inget bättre sätt att hålla sig varm på. De här är så sköna, säger en glad testare.

En klassiker in kängvärlden

Timber_6inch.jpgModel: 6-inch Premium

Merk: Timberland

Passar dig som... vill ha en ordentlig vinterkänga som håller år för år. Det här är kängan du köper en gång och som sedan håller i en evighet, såväl som aldrig går ur tiden.

De testpanelen werken: Det här är en klassisk känga som alltid är modern! Het is nu net zo populair als 40 jaar geleden toen het voor het eerst werd verkocht. Tack vare designen passar den de flesta stilar och outfits. Om te zorgen dat je samen met je vriendinnen op een terras staat of om je om te kleden in een park met barnen, heb je een mooi skelet nodig. Het beste aan modellen is dat ze varm, slittålig, vattentålig en greppvänlig zijn, aldus testarna.

- De pasformen zitten in een klein hoekje, dus zorg ervoor dat je ze op de juiste manier aanraakt. Als je een tjockare strumpa hebt, moet je een storlek gebruiken om te zorgen dat je het niet te druk krijgt, påpekar en testare.


Binnenzetters voor mannen

Klassieke resårboot voor wandelaars

HERR_Canada_MountVerm.jpgModel: Vermberg

Märke: Canadese sneeuw

Passar dig som. .. vill kunna matcha din vinterkänga till en lite mer uppklädd outfit.

Testpanelen säger: Renslaarzen van Canada Snow, met als precieze damodel är en storsäljare. Het materiaal is van stevig, stevig mocka dat bestand is tegen vocht. Sulan är ganska låg, vilket gör att den passar för minusgrader, men kanske inte de allra lägsta temperaturerna. Det här är en modell som passar bra för en stund i stan eller till din jobboutfit.


- Det här är en snygg vinterkänga, bland de snyggaste jag sett faktiskt säger en av testarna imponerat.

Stilstaande känga för den kräsne

HERR_Björn_Sundal.jpgModel: HGH

Merk: Björn Borg

Passar dig som... ställer höga krav på materialvalen i dina skor, men som samtidigt vill ha något lite mer uppklätt än en vandringskänga.

Het testpanel klopt: Det här är en riktigt snygg vinterkänga för mannen som är noga med hur han klär sig. Kängan är svart med vit sula och har ett teddyliknande innerfoder som är mjukt och varmt. Het is perfect voor een dag op het strand met vrienden en familie of onder andere lagom snöiga activiteiten. Snörena är av skinn precis som yttermaterialet, vilket gör att de inte riskkerar att nötas ut när de blöts ned.

- De här skinnkängorna är mina nya favoritskor! utbrister en manlig testare.

En tuffing tot vinterkänga

HERR_Sorel_1964.jpgModel: 1964 Pac Nylon

Merk: Sorel

Passar dig som. .. vill pulsa i snö på hundprommenaden, bygga snögubbar med barnen eller som helt enkelt är väldigt frusen om fötterna.

Testpanelen werken: Det här är vinterkängornas vinterkänga! Skon är handgjord och helt vattentät. Innerfodret is supervärmande och går att ta ut. Nederdelen av kängan är av gummi så att inte en enda mikroskopisk droppe vatten kan ta sig in. Det ligger dessutom en 2,5 millimeter frostplugg i mellansulan för att hålla dig varm om fötterna även när det är riktigt kallt ute. Inte ens om årets vinter skulle bli den kallaste i mannaminne skulle den här vinterkängan ge vika för pressen.

- De här vinterkängorna kommer definitivt hålla mig varm i vinter, säger en testare.

Een aldrig blir omodern

HERR_Timber_6inch.jpgModel: 6-inch Premium

Fabrikant: Timberland

Passar dig som.. . vill ha en sko som håller i längden, både när det gäller slitage och rent modemässigt.

Het testpanel is klaar: Det här är, precis som den kvinnliga modellen, en klassisk sko från Timberland. Den är både supersnygg och passar till det mesta tillfällen och de flesta män. Det är alltså en mycket mångsidig sko som dessutom är helt vattentät med stängda sömmar. Zie je hoe snörena gjorda av återvunna PET-flessen?

- Det skönaste är den vadderade kragen på skaftet, säger en testare.

SHOPPA HÄR: Alla vinterkängor

LÄS MER: Så sköter du om dina Timberlandkängor