Stort test av varma vintertights Image

Stort test av varma vintertights

Ett par fodrade tights i funktionsmaterial gör att du håller värmen när du springer på vintern. Här är löpartightsen som är bäst i test!

VARMA VINTERTIGHTS VOOR HENNE

Blacc, Spectra

Blacc_spectra.jpg

Normale prijs: 299 kronen.

Resultaat: Smickrande, sköna och värmande.

Materiaal: 84 procent polyester, 16 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

Kittad för vinterlöpning blir du i Blaccs panty Spectra, med borstad insida. Blacc är känt för sina mönstrade panty som sticker ut, och Spectra har ett fint mönster som ser ut som snöflingor längst ned på benen. Testpanelen hebben een ontwerp gemaakt en geven aan dat panty's både snygga och sköna zijn.

- Jag brukar tycka det är svårt att hitta värmande panty som också har snygg passform samt är smidiga. Deze panty's passen overal bij! Säger en av de kvinnliga löparna.

Als panty's geschikt zijn om onder de boven- en onderkant te dragen, maar als de bovenkant van het been te klein is, kun je ze ook gebruiken met reflexprint.

- Reflexerna är riktigt snygga, jag gillar särskilt de "inbyggda" reflexerna över låren, säger en av kvinnorna som oftast springer på kvällstid.

De panty's hebben een snörning in het midden die ervoor zorgt dat de mensen omhoog gaan zitten en dat de dragkedja bakt. Ze hebben ook een speciale bril die het risico op een ongeval minimaliseert.

- Ik kan ze ook in de sportschool vinden. Onder löpningen wordt de kleding stabiel en lagom åtsittande, zelfs als de inte riktigt samma spänst som ett par kompressionstights, säger en tredje testare.

Craft, Delta thermische compressiepanty

Craft_delta_dam.jpg


Normale prijs: 999 kronen.

Resultaat: Komprimerande, funktionella och reflekterande.

Materiaal: 81 procent polyester, 19 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

Laat je niet verleiden door kompressionstights, want dat is belangrijk voor je! Löparna som testat tightsen upplever att kompressionen känns effektiv och ger bra stöd till musklerna.

- Jag hade min vanliga storlek, small, i dessa och tightsen smiter åt runt benen på ett jätteskönt sätt och sitter uppe hela passet utan att halka ned, säger en tjej.

Midjan på tightsen är av det lite högre slaget och försedd med både resår och dragsko. Totdat je een klein terrasje vindt met een sleepkabel waar je kunt winkelen, maar er is ook een klein plekje waar je mobiel kunt zitten. Op de benen zitten stabiele reflexen die synlighetisch zijn voor het lichaam en die niet samenvallen met de verschillende testen.

Insidan av tightsen är borstad och testpanelen delar ut högt betyg för den värmande effekten.

- Insidan av byxorna är väldigt mjuk och skön mot huden. Jag kan uppleva att andra flossade panty kliar men inte de här! Stort plus, säger en av löparna.

ASICS, Lite-Show Winter Panty

Asics_liteshow.jpg

Normale prijs: 699 kronen.

Resultaat: Mysiga, sköna och ventilerande.

Materiaal: 92 procent polyester, 8 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

Testarna gillar verkligen det smarta reflexsystemet på de här tightsen! Lite-Show Winter Tight träffas av ljus lyser det transparenta trycket på sidorna av benen upp och du får full synlighet. Det är också en snygg designdetalj.

- Jag gillar att de är svarta med litetaljer på och som dessutom gör att jag syns i mörkret, säger en av kvinnorna.

Tightsen är gjorda i mjuk trikå som transporterar bort fukt på ett bra sätt och upplevs som värmande, även när du springer i kalla vintertemperaturer. Vid vristerna finns blixtlås som gör att testpanelen upplever tightsen som lätta att ta på och få att sitta åt vid bensluten.
Däremot upplevde en testare att tightsen är stora i midjan, och att hon borde ha gått ned en storlek jämfört med sin vanliga storlek.

- Trots snörningen är det svårt att få midjan så tight som jag behövde och det blev lite häng vid låren, det tror jag att jag hade sluppit om jag tagit en storlek mindre än jag brukar, säger hon.

Däremot har ingen av testarna något att anmärka på passformen i övrigt utan beskriver tightsen som mysiga och sköna.

VERSCHILLENDE PANTY'S VOOR HONOM

Newline, Imotion Heather Warme Panty

Newline_imotion.jpg

Normale prijs: 749 kronen.

Resultaat: Välsittande, supersköna och varma.

Materiaal: 49 procent polyamide, 38 procent polyester, 13 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

Testpanelen älskar de här tightsen!

- Utan tvekan de skönaste tightsen jag har haft på mig, säger en av männen som testat dem. Faktum är att han tyckte att de är så sköna att han använder dem även när han inte tränar, som ett par mjukisbyxor.

Det som vann testlöparnas hjärtan är tightsens flossade, supermjuka insida. Panty's worden getest in både plus- en mingrader en worden getest op riktigt varma.

- Fukttransporten zijn lichter omdat ze zo varmfodraads zijn, maar ik verklaar dat dit een manier is om je te helpen en je in je kajuit te laten springen om te zorgen dat je de panty's aan kunt trekken, zodat je ze in een handomdraai aan kunt trekken.

De pasvormen zijn strak, met een lichte, hoge middenlaag met een sleepsluiting die ervoor zorgt dat je onder je schoenen kunt zitten. Een van de testpersonen schrijft in een commentaar dat hij met zijn "kärlekshandtag" de hoge middenhoogte heeft bereikt. Het enige wat panelen deden om de pot vol te krijgen, was het vinden van een oplossing voor de ryggslutet enbart rymmer nycklar, flera har önskemål om att kunna förvara sin mobil där.

Je kunt proberen te veren met tightsen i mörkret als de reflexen flera zijn, maar je kunt ook een shortsen hemma dragen, zodat de reflexpunkter goed zichtbaar is.

Craft, Delta Thermische Compressie Lange Panty

Craft_delta_herr.jpg

Normale prijs: 999 kronen.

Resultaat: Strak, elastisch en elastisch.

Materiaal: 81 procent polyester, 19 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

De här tightsen är inte bara varmfodrade genom en borstad insida, de är även tillverkade i kompressionsmaterial som förutom muskelstöd ger extra värme. Och kompressionsmaterialet gjorde att en man i testpanelen hade lite svårt att få på sig dem, eftersom de upplevdes som tighta i benslutet. Een jaar later kreeg ik de åtkramande och snäva känslan tumme upp.

- Riktigt bra kompression från knä och neråt! säger han.

Panty's zijn verkligen varma. Toen de test werd uitgevoerd in snö en minusgrader, probeerde een man op het testpaneel dat han zich goed zou voelen als hij onder de kousen door zou gaan met långkalsonger.

- De satt som en smäck när jag sprang, perfekt balans mellan kall och varm samt svettig och torr. De känns riktigt ordentliga också, du känner att det är bra jäkla grejer. Borstad insida, vilket jag tycker om, säger han.

Je kunt de beelden in het midden van de dag bekijken met een sleepsko en op de lange zijde vind je reflexen die je helpen de juiste richting te vinden. Den här model visade sig dessutom vara en vinnare på en detalj som många andra löpartights saknar:

- Det finns en ficka med dragkedja baktill och mobilen fick plats där!

Under Armour, CG Armour Legging

UnderArmour_legging.jpg

Normale prijs: 549 kronen.

Resultaat: Sköna, långa, fukttransporterande.

Materiaal: 87 procent polyester, 13 procent elastan.

Testpanelens omdöme:

De här tightsen är inte vadderade eller sydda med dubbelt tyg, men är tillverkade i ett så kallat Coldgear-material, som är värmande. Och ingen i testpanelen frös när de sprang i tightsen, trots att det vissa kvällar var minusgrader och blåsigt.

- Jag upplevde tightsen som ganska tunna men de höll värmen bra även i snålblåsten. Dessutom hade de bra fukttransport, så de var behagliga att springa och svettas i, säger en man.

Under Armour het is een goed idee om een panty te kopen met tilltagen die benlängd zijn, maar er zijn ook löpartights, något som uppskattades av testlöparna, som slapp uppleva att det glipade i bensluten.

Het enige wat testpanelen doen om te zien wat er mis is met tightsen, is dat de deelnemers een foto maken met blixtlås, waarbij tot voorbeeld Nycklar kan förvaras en de deelnemers geen reflexen hebben.
Als je tightsen in het midden van het jaar aantrekt, heb je een probleem, omdat de elastische linningen ervoor zorgen dat je op je plaats blijft.

- Kan varmt rekommenderas, i dubbel bemärkelse. Summa summarum: Sköna och diskreta tights som håller värmen bra! säger en av de tre testlöparna.

LÄS MER: Test av vinterns bästa löparskor

LÄS MER :Löparmössorna som är bäst i test

LÄS MER: Underställen i syntet som är bäst i test

LÄS MER :Test van onderställ in ull