Super Natural har basplaggen du väntat på! Image

Super Natural har basplaggen du väntat på!

Met en noggrann blandning av ull och syntet har Super Natural levererat de perfekta plaggen för din basgarderob sedan 2012. Nu vind je hier een sportwinkel!

SHOPPA HÄR: Vårt utbud från Super.Natural

Det är ingen slump att tyskbaserade märket Super Natural har valt ett namn som anspelar på både det övernaturliga och det organiska. Hij verkreeg traditioneel, högkvalitativa materiaal met meer tekniska voor tåligare, skönare en meer funktionele plagg.

- Het doel is om alle voordelen van technische syntetkläder en technische ullplagg te combineren met "supernatuurlijke" agentia op dezelfde manier als je de backdelarna van de båda materialen elimineert. Och det är därifrån namnet kommer, säger Anders Westhoffpå Super Natural.

Super.NaturalMerinoull, dat in alle Super Naturals plagg zit, is natuurlijk antibakteriellt en zorgt ervoor dat je meer waarde hecht aan solen.

Super Natural heeft de perfekta basplaggen för dig som letar efter en mix av mode, träning och outdoor, och föredrar kläder som funkar like bra till vardags som på yogapasset. Just yoga är en stor inspiration för vår- och sommarkollektionen. Hos oss hittar du härliga t-shirts, mjukisbyxor, hoodies och klänningar för tjejer.

Kläderna är gjorda av ett garn med en kärna i syntetmaterial (exempelvis polyestergarn) och merinoull spunnet runtomkring. Het resultaat is een soepele en mooie mix van synthetisch materiaal en merinoull, die je op je huid kunt voelen. Vissa plagg heeft ook een vleugje nylon of elastan.

- Våra kläder passar den aktiva vardagshjälten som vill kunna ha sina kläder till både yogapasset, under löprundan, hemma eller på jobbet. Anders Westhoff: "Plaggen gaat ook tvätta precis som vanliga kläder, det vill säga i 40 grader, och torktumlas på låg värme.

3 måste ha-plagg från Super Natuurlijk

SN topp 3

  1. Är du ute efter en t-shirt som du både kan ha till vardags och på träningspasset är Essential I.D, gjord i merinoull och polyester, valet. för dig. Finns i vitt, blått och grått och rekommenderat pris är 449 kronen.
  2. Motion Peyto Tee, som finns i rostrött och grått, är till hälften gjord i merinoull och har en lösare passform för vardagsbruk och lågintensiva yogapass. De prijs is 649 kronen.
  3. Motion Yoga Bra, rekommenderat pris 649 kronor, är en uppskattad favorit tack vare kombinationen av merinoull, polyester och elastan. Finns i turkost och svart.

LÄS MER: Sneakersväder! 8 gråa godbitar för tjejer

LÄS MER :Äntligen finns Swegmarks sport-bh:ar på Sportamore

SHOPPA HÄR: Sportkleding voor dam en haar