Test: 3 trendiga boots från Svea Image

Test: 3 trendy laarzen van Svea

Hösten och vinterns hetaste trend är boots från Svea. Hier zijn drie modellen die hålla dig trendig, varm och bekväm under vintern!

Finns det något värre än ett par frusna tår innanför en alldeles för kall vinterkänga? Redan då första frostflingan lagt sig på gräsmattan är det dags att inhandla ett par bra boots att bära. De här tre modellerna från Svea håller måtten vad gäller fäste på isiga underlag, värme och trendsäkerhet - så här tycker vår testpanel om modellerna! Wat is je favoriet?

Opzoeken met aandacht!

tracking boot svea

Model: Opsporingslaars, Svea

Storlek och passform:Tracking Boot är aningen stor i storleken med en rymlig passform, vilket gör att den passar för de allra kallaste väder. Här får en tjockare ullstrumpa plats utan problem!

De beste kwaliteit: Het allerbeste in de hele wereld is Svea är mångsidigheten. Tot aan de något blötare hösten gör Tracking Boot sig bra genom att ha ett vattenresistent material som håller dina fötter torra. De modelbouwer heeft niet genoeg ruimte voor schoenen, maar ook niet voor de kyliga utmaningar van de vintern, omdat deze een probleem vormen. Extra plus voor de höga sulan som både isolerar kylan från markera.

Det hade kunnat vara bättre: Något som testpanelen reagerar på är att innersulan är något stel. Många hade önskat en mjukare innersula och kommer därför att bära den här skon med en tilläggssula. I övrigt sitter skon väldigt bekvämt på foten.

Sammanfattning:Tracking Boot frånSvea är en vinterkänga med attityd. Het zwavel is hoog, maar de både is een slim detail en een slimme functie die isoleert op de kalla onderlaag. Modellen snöras med grova snören ovantill som både ger kängan optimum passform såväl som lite extra attityd! Det här är valet för dig som gärna matchar dina skor med en riktigt bullig dunjacka, en mössa i en höstig färg och kanske ett par löpartights med "the three stripes".

En sockersöt "utomhustoffla"!

Suade Pile Svea

Model: Suade Pile,Svea

Storlek en pasvorm: Den här ursöta vinterskon från Svea är true to size, men tight i passformen. Om du vill kunna rymma en tjock strumpa bör du köpa en storlek större än du brukar ha i sneakers och kängor.

De beste: Förutom sitt stilrena, trendiga yttre i mocka är det bästa med den här skon från Svea att den är extremt bekväm. På insidan av Suade Pile finns ett fluffigt vinterfoder som gör det ombonat för foten, vilket genererar en 10:a i komfortbetyg från testpanelen! Superskön sko som du gärna glider runt i både till jobbet, på stan samt till och från gymmet.

Det hade kunnat vara bättre: Så länge temperaturerna stannar kring nollan funkar den här vinterkängan utmärkt, men för slask och regnblandad snö är den inte helt perfekt. Mocka är inte direkt känt för att tåla väta särskilt bra - men, hur snyggt är det inte?

Sammanfattning:Det här är en stilren, men ändå uppklädd vintersko som i sin design är en korsning av ett par Uggs och ett par vanliga boots. Als je comfort wilt van een toffla, maar ook als je een sula hebt voor een vinterväglag, dan is dit de perfecte oplossing! Matcha dem till ett par blå stuprörsjeans, en trendig parkas och kanske ett par minst lika mysiga lovikavantar!

Uggs möter Moonboots!

Snowflake fur Svea

Model: Snowflake Fur, Svea

Storlek en vorm: Den här sista vinterkängan i testet är också den true to size. De pasvormen zijn gemaakt in combinatie met Suade Pile - perfect voor korte broeken en om te dragen met een tjockare ullsocka!

Het beste recept: Het beste van alles is het slimme ontwerp. Zelfs om de snygga fuskpälsen ovanpå inte är vattentät så är kängan förstärkt längs sidorna, precis där smält snö annars brukar kunna leta sig in när du promenerar. Dessutom är sulan grov och isolerad, vilket gör att varken kyla eller is är någon match för just den här skon. Een extra pluspunt voor den räfflade yttersulan som gör att du står stabilt när det är något isigt på vägarna.

Det hade kunnat vara bättre: Det är lite synd att Snoflake Fur inte är vattentät ovanpå, men å andra sidan - hur ofta ska du egentligen knata omkring i regn med den? Snö går lätt at borsta bort!

Sammanfattning:Det märks att fuskpäls är på modet i år! Fuskpälsen är en trend som syns på såväl de tjocka vinterjackorna som på vårt övriga sortiment av boots och kängor. Om du vill ligga i framkant för årets trend är det här därför helt rätt för dig. Dessutom är Snoflake Fur från Svea ett i övrigt bra val, som ger grymt fäste på vinterväglag, tack vare en räfflad sula. Combineer het met een lang pufferjack en een trendy, senapsgul mössa om hem volledig te kunnen dragen!


LÄS MER: Säsongens hetaste trend - De pofjas

SHOPPA HÄR: Alla våra boots och kängor för höst och vinter