TEST: De bästa pendlarjackorna för henne Image

TEST: De beste pendlarjackorna för henne

Hoe kom je aan een jobbet? Vi har testat de bästa jackorna att pendla i som passar till de olika sätten att åka till jobbet på. Hitta den rätta pendlarjackan för dig!

Kari Traa Nora JasKari Traa SE

Auteur: Kari Traa

Model: Nora Jacket

Aanschafprijs: 749 kronen

Fins i färgerna: oranje, svart, blå, rosa och turkos

Materiaal: polyester

Pasvorm: Storleken är normal och har en perfekt längd över armar och övriga kroppen. De pasvormen zijn figuratief en vrouwelijk. Bekijk het mooie verhaal en je zult een jacka vinden die zo goed zit!

Temperatuur: jackan is väldigt tunn och perfekt som skaljacka. Hij is heel warm en heeft een goed hechtingsförmåga, net als wanneer hij heel warm is. Het feit dat dit appartement snabbtorkande is, is een groot pluspunt!

Comfort: En fjäderlätt jacka med en lite högre krage och en nederkant som går att dra åt -perfekt för att skydda mot blåst som annars lätt kan dra in. Zeer goed en prettig om mee te werken.

Sammanfattning: Cyklar eller springer du till jobbet? Då är Kari Trea Nora Jacket den perfekta pendlarjackan med sina vindtäta och snabbtorkande egenskaper. De jas zit fijn en comfortabel op de kroppen met mooie details, zoals een extra hoge kraag en een lange sleepkabel om het jack aan te trekken en het te dragen op de höftkanten. Den har två praktiska och rymliga fickor framtill med dragkedjor där du kan lägga det du vill ha närmast dig. Een klein detail dat je moet zien te vinden, is dat de färgen op de jackan een lichte starkare in verkligheten zijn.

Craft Regenjas BelleCraft SE

Merken: Craft

Model: Regenjas Belle

Aanschafprijs: 1 195 kronen

Fins i färgerna: rosa och svart

Materiaal: polyester en elastan

Pasvorm: Jackan är lite mindre i storleken med en tightare passform. Als je hem in de slimmade hållet draagt, kun je de vanliga storlek gebruiken, maar ook als je de storlek wilt gebruiken.

Temperatur: En tunn och lätt skaljacka som fyller sin funktion som vind- och vattentät. Dit kan ook met behulp van ventilatieopeningen op de ruggen en in de armen.

Comfort: Jackan är stretchig och väldigt lätt att röra sig i, sitter inte åt någonstans. Het is een kort frame, maar het heeft een lange achterkant en een beetje meer dan een bobbel.

Sammanfattning: En utmärkt jacka att ha på sig om du exempelvis cyklar eller springer till jobbet. Den håller dig sval samtidigt som den ger ett pålitligt skydd mot kyliga vindar. Den har en ficka som sitter på ryggen med en dragkedja där du kan förvara det allra viktigaste. Als je het niet meer weet, kun je na het eten nog een extra bord in je tas stoppen. Helt enkelt en stilren skaljacka men med en roligare färg som piggar upp i höst.

Wyte VendelaWyte Vendela SE

Märke: Wyte

Model: Vendela

Aanschafprijs: 599 kronen

Fins i färgerna: svart, beige och blå

Materiaal: PU-materiaal

Pasvorm: Jackan är åt det större hållet. Je kunt er een opbergruimte in maken en je kunt er een plank onder schuiven. Snygg passform och en fin modell som går ned en bit baktill.

Temperatuur: Regnjackan värmer inte i sig men kan bli ganska varm när du rör på dig. Den har ventilationshål i armhålorna som ger luftgenomsläpp.

Comfort: Sitter riktigt bekvämt och känns knappt att du har den på dig. Att luvan inte går att dra att och därför åker av när det blåser ordentligt drar ned komforten något, men i övrigt är det en välgjord jacka som inte gör oss besvikna.

Sammanfattning: En prisvärd och skön jacka som passar särskilt bra att ha till jobbet en regnig dag. Jackan is trendy en trendy. Als je je zorgen maakt over de cijfers, moet je je goed voelen als je onder een jack zit om te zorgen dat je het niet te druk krijgt. Jackan heeft een skön en een hoge kraag, maar er is meer nodig. Luvan är rymlig, men den går inte att dra åt och kan lätt åka av om det blåser hårt vilket är värt att ha i åtanke. Resten av jackan håller ute blåsten ordentligt tack vare både dragkedja och tryckknappar. Vid ärmsluten kan också du justera jackan beroende på hur hårt du vil ha den runt handlederna.

Tenson NidingenTenson SE

Märke: Tenson

Model: Nidingen

Aanschafprijs: 899 kronen

Finns i färgerna: blå och svart

Materiaal: PU-materiaal

Pasvorm: Skön och följsam jacka som är helt normal i storleken, välj din vanliga. Je kunt er ook plats onder zetten met een tjockare lager om te voorkomen dat het materiaal beschadigd raakt.

Temperatuur: En klassisk regnjacka som inte är så varm, här behöver du en ordentlig tröja under. Je kunt åt ärmsluten ett snäpp knäppa för att sitta antingen tightare eller lösare och på det sättet släppa in mer eller mindre luft. Je kunt ook gewoon nederkanten baktill och välja att öppna upp för att få mer luftgenomsläpp. Ventilatieshål vinns vid armhålorna.

Comfort: Jackan är väldigt skön att ha på sig men den värmer inte så mycket i sig, så du behöver ett tjockare lager under. Den har en bra dragkedja som går att justera både uppifrån och ned. Luvan på jackan är riktigt bra, den tippar lite nedåt vilket hjälper till att skydda mot regn och den går även att dra åt.

Sammanfattning: Een klockren regnjacka som skyddar dig under promenaden eller under cykelturen till ochån jobbet. Jackan är inte proppad med funktioner men den har precis det som behövs. Passformen är tipp topp med en snygg modell och du får plats med ett tjockare lager under utan att det blir för tight.

Wyte KlaraWyte Klara SE

Märke: Wyte

Model: Klara

Aanschafprijs: 999 kronen

Fins i färgerna: grå, svart, blå och röd

Materiaal: nylon

Pasvorm: Jackan is getrouw aan de maat met en skön pasvorm die ervoor zorgt dat het kledingstuk fritt aanvoelt. Hij is strak en zit goed, maar kan ook licht worden gedragen. Als jackan licht lösare baktill is, is hij både snyggt och skönt als de rumpan hålls varm is.

Temperatuur: Det är en lättviktsdunjacka som är perfekt när du vill ha en lite varmare jacka en kallare höstdag, eller som ett skönt mellanlager. Ze zijn heel mooi.

Comfort: Een riktigt skön och bekväm jacka. Med en ordentlig luva skyddar den dig mot blåst, enda minuset är att du inte kan dra åt den men formen på luvan är felfri och sitter fint på.

Sammanfattning: Een mooi jack met veel verschillende kleuren dat je kunt dragen met een sleepkabel. Een perfecte dag om te wandelen naar en van het werk. Snygg grå färg som går att matcha med allt och känns trendig. Je kunt het gebruiken voor een sportieve look, maar ook voor een nieuwe look. Ze zijn overal bij aan te trekken, zowel bij staanders, skogen als bij vardags.

Kari Traa Tove TussenlaagKari Traa Tove SE

Märke: Kari Traa

Model: Tove Middenlaag

Aanschafprijs: 1 495 kronen

Fins i färgerna: blå, lila och svart

Materiaal: polyester en elastan

Pasvorm: Jackan är normal i storleken. Hij zit perfect en heeft een goede pasvorm.

Temperatuur: En värmande lättviktsdunjacka. Den värmer samtidigt som den andas bra tack vare att den har partier utan dun under armar och längs sidorna på kroppen.

Comfort: Väldigt skön jacka komfortmässigt. Ze hebben een dunne en stevige kraag plus een lang armleger met een tumhål voor extra veiligheid. Tumhålen zorgen ervoor dat de jackan extra goed zit en dat je het gevoel hebt dat je hem kunt vinden onder een eenjarige plagg.

Sammanfattning: Jackan met een vrouwelijk tintje die graag naar promenaden en cykelturen gaat. Den har två större fickor på insidan och två fickor på utsidan med dragkedjor. Met een slordige vorm en een kleine witte kleur is het een licht, rolig jack tot aan de top. Je kunt het marinblåa färgen verkligen door het te combineren met de ljusare dragkedjan en organ på bröstet. Plus ik kanin för mjuka muddar med sköna tumhål!

Adidas Varilite Hood JacketAdidas Varilite SE

Merken: Adidas

Model: Varilite Hood Jacket

Rekommenderat prijs: 1 195 kronen

Finns i färgerna: svart

Materiaal: polyester

Pasvorm: Precies op maat, dus geen last van het grote oppervlak. Sportief en snygg met een pasvorm die licht valt in het midden en een mooie vorm heeft.

Temperatuur: Inte jättevarm men passar perfekt en lite varmare höstdag eller som ett värmande mellanlager under ett skalplagg.

Comfort: Väldigt lätt jacka som knappt känns att du har den på dig. Met en perfekt luva håller du dig varm de blåsigare dagarna i höst. De geweldige dagarna när du vill ta av dig den är den superlätt att packa ned i väskan utan att det blir för tungt.

Sammanfattning: Een jack dat volledig is uitgerust met slimme functies, maar perfect is om sportief te zijn tot en met de jobbet als je je voortbeweegt of fietst. Met de här jackan van Adidas ben je trendy en cool. Dit is de perfecte sportjas om de hele dag mee door te komen!

Blacc PaseoBlacc Paseo SE

Merk: Blacc

Model: Paseo

Aanschafprijs: 699 kronen

Past bij: röd

Materiaal: polyester

Pasvorm: Normal i storlek med en oversize fit. Als je een strakke pasvorm hebt, krijg je een nieuwe pasvorm, dat is een voordeel als je een strakke pasvorm hebt.

Temperatuur: Een skaljacka die emot vindt beha men du måste klä på dig något lager under jackan en kallare höstmorgon. Den har bra ventilation i ryggen och andas bra.

Comfort: Fjäderlätt jacka med sköna muddar i både midja, ärmar och kragen vilket blir en jättesnyggtalj. Den har en luva som är stor och skön med en bra form som du känner dig cool i.

Sammanfattning: Den självklara jackan för dig som vill ha en avslappnad och streetig look till vardags. Omdat hij zo sportief is, kan hij ook perfect naar en van de sportschool. Vi gillar att det finns två rymliga ytterfickor med dragkedja och två innerfickor, perfekt att lägga nycklar och mobil i. Jackan känns helt rätt med sin vinröda färg och coola oversize stil, trendigare än så här är svårt att bli!

Röhnisch Thermo windjackRöhnisch Thermo SE

Kleding: Röhnisch

Model: Thermo Wind Jacket

Aanschafprijs: 999 kronen

Fins i färgerna: blå och svart

Materiaal: polyester en elastan

Pasvorm: Har en passform som sitter felfritt och är normal i storleken. Ärmarna är precis lagom långa och har dessutom sköna tumhål. Ze zijn licht en lang en kunnen worden gebruikt om een rumpan te maken.

Temperatur: En lättare jacka som är tjockare än en vanlig skaljacka. De temperatuur is varm kyligare dagar en ventilerar bra.

Comfort: Skönt och stretchigt material gör jackan väldigt bekväm och skyddar mot vinden. En nätt krage håller dig varm och ärmarna med tumhål hindrar kall luft från att smyga sig in samtidigt som de känns mjuka och sköna.

Sammanfattning: Kun je springen of een powerwalk doen naar je werk? Thermo Wind Jacket håller dig varm och skyddar dig mot kalla vindar. Het jack heeft een zak met een sleepsluiting voor die pittige prylar die je kunt dragen als je gaat springen. Met dit rekbare materiaal zit je er fris bij en met de snelle reflexdetaljer zit je er synchroon in, ook als je op een ochtend of in een nacht opstaat. Plus i kanten för de mjuka muddarna i ärmsluten!

Adidas Z.N.E JasAdidas ZNE se

Merken: Adidas

Model: Z.N.E Jas

Rekommenderat prijs: 1 195 kronen

Färgerna: vit och blå

Materiaal: nylon en elastan

Pasvorm: Normale pasform in en rakare modell som går snyggt över rumpan. Ärmarna can upplevas lite långa men det är bara skönt. En superlätt jacka som du knappt känner att du har på dig.

Temperatuur: De krik heeft een lage temperatuur en een zachte, ventilerende temperatuur. Op een warme dag moet je eronder blijven om ervoor te zorgen dat alles frisser wordt.

Comfort: Een vinnare met voorgevormde armbågar die zorgt voor meer comfort. Luvan zit stevig en zacht en kan ook naar wens worden aangepast.

Sammanfattning: Een sportief jack dat de beste is voor mensen die willen springen, gå eller cykla till jobbet. Den har två fickor på utsidan med dragkedja och två innerfickor för att förvara nycklar och mobil om du skippar väskan. Den har ett vattenavvisande material, så råkar det komma regn på vägen till eller hem från jobbet håller du dig torr på överkroppen. En hoe fräsch is inte den vita färgen? Den piggar upp i höst och ger dig en snygg sportswear look!

Nike Essentieel jackNike Essential SE

Kleding: Nike

Model: Essentieel jack

Aanschafprijs: 799 kronen

Fins i färgerna: svart och grå

Materiaal: polyester

Pasvorm: Sitter bra storleksmässigt. Har du bredare axlar eller vill att jackan sitter lite lösare kan du gå upp i storlek. Skön modell som går snyggt över rumpan.

Temperatur: En tunn skaljacka som står emot regn och blåst, men som du behöver ha något extra under en kallare dag. Den har sköna luftvingar på ryggen som håller dig sval. Je kunt ook een paar mindre knappar längst ned på vardera sida av jackan knäppa upp fyra mindre knappar längst ned på vardera sida av jackan för att få in mer luft eller för att jackan ska sitta lösare.

Comfort: Extreem lange krik die goed zit. Met een langgerekte baksida krijg je extra täckning die ervoor zorgt dat je op je rug kunt liggen en dat je supersköna luvan huvudet torrt.

Sammanfattning: Med denna jacka är det inget regn som stoppar dig när du ska springa, cykla eller gå till jobbet! Mjuk och superlätt jacka som knappt känns på, med en bra luva som skyddar mot regn utan att skymma sikten. Jackan heeft två fickor med dragkedjor under bröstet och två fickor längre ned på sidorna utan dragkedja. Den utmärkta jackan för pendling i allla väder!

SHOPPA HÄR: Alla våra damjackor

Så undviker du att bli sjuk när du springer på hösten

LÄS MER :Blaccs snyggaste träningskläder någonsin är här