Test: Korta träningstights för dam 2020 Image

Test: Korte panty's voor dam 2020

När det blir varmare kan det vara skönt att träna i kortare panty. Vilken tur att vår testpanel testat just sådana!

Många tycker att det är en frihetskänsla att träna i korta panty. Je kunt een panty op je hoofd vinden en je bent helemaal instabiel of helemaal niet in een panty met een helse uitstraling, die voor bättre en kallare månader geschikt is. Vår testpanel har fått kuta, träna och yoga i säsongens bästa modeller.

Ga direct naar: korte panty

Blacc Lava compression shorts.jpgModel: Lava Compression Shorts, Blacc.

Geschikt voor: Främst löpning, men också gym och yoga vid lagom temperatur.

Testpanelen säger: Midjan på de här prisvärda tightsen från Blacc är hög och skön, och har en bra dragsko som gör att de sitter på plats. Längden på shortsen tycker testpanelen är lagom, de går nästan till mitten på låret.

- Det går inte att undvika att de glider upp lite grann under tiden jag springer. Däremot, tack vare att längden, ser jag inte det som ett problem då de ändå inte blir "för korta" efter att ha glidit upp, säger en testare.

Tightsen är klassiskt svarta med en blank logga, vilket gör de diskreta och snygga. Kompressionen du får i den här models matchar prissättningen. Fukttransporten en ventilatie functioneren goed. En del i tesstpanelen hade gärna sett en ficka för att frövara till exempel en nyckel. Het is een perfecte korte broek, met pasvormen, lange pijpen en hoge pijpen op het midden van het lichaam.

Puma Ignite Short Tight.jpgModel: Ignite Short Tight, Puma.

Past bij: Löpning och bikramyoga då de torkar snabbt.

Testpanelen säger: Supersnygga och klassiskt svarta korta löpartights som passar till allt som redan finns i löpargarderoben. Shortsen heeft två fickor på sidorna som rymmer till exempel en mobiltelefon. Panty's zitten goed in het midden en hebben een grote weerstand. Je loopt het risico dat je bij het opspringen in je broek glijdt.

- De täcker rumpan bra även om de glider upp något efter ett tag, säger en testare.

Panty's hebben een reflexprint en flera testare tycker är ett måste på löparkläder, perfekt! De är sköna på sommaren när det är riktigt varmt, eftersom fukttransporten och ventilationen var på topp.

- Het werkte supersnabbt en zelfs toen de kleding blanco was när jag zat mig ned för att stretchaså var jag torr då jag reste mig igen, säger en testare.

Bilden på hemsidan gör shortsen rättvisa när det kommer till passform och längd. Däremot syns inte fickorna på bilden, även om de gör mycket för att höja helhetsbetyget för de här tightsen.

Nike Fast Short 7” Trail.jpgModel: Fast Short 7" Trail, Nike.

Verder: De här shortsen är gjorda för trail, men funkar även för styrketräningspass och hemmaträning.

Testpanelen säger: De här korta löpartightsen har precis allt du kan önska dig, säger testpanelen. De har perfekt längd och inga sömmar skär in i låren. Midjan is hoog en smickrande. Det finns två fickor som rymmer mobiltelefon, en på varje ben. Båda fickorna har fickpåse i mesh vilket gör att tightsen förblir tunna och sköna utan att fickorna knölar sig under. Det finns också en ficka i svanken med dragkedja som är perfekt för säker förvaring. De schoen heeft een strak design met een vleugje retro en is geïnspireerd op het pad.

- Jag kan de här korta löpartightsen rekommendera för de flesta träningsformer - både löpning, powerwalks och styrketräning. Als je een goede passeervorm hebt, kun je het beste naar de winkel gaan, of een testrit maken.

Blacc Run.jpgModel: Rennen, Blacc.

Pasvormen: Shortsen är gjorda för löpning, men passe även till gymträning.

Testpanelen säger: Draag een panty met een hoog middenstuk dat niet in het magazijn past. Als je de panty op tv bekijkt, kun je troligtvis de större storleken laten zien en de optimale pasvorm vinden. Het beste bij de här tightsen is silikonranden i bensluten om ervoor te zorgen dat je op de vloer kunt zitten onder het grote oppervlak. Dit zorgt ervoor dat je midden in de nacht weer op adem kunt komen, zodat je het risico loopt dat je ziek wordt.

- Jag gillar shortsens design, färg, detaljer och passform, säger en testare.

De här tightsen finns i sex olika färger, bland annat svart och rött, och det går givetvis hem hos testpanelen. Här kan alla hitta något!

Craft Eaze Short Tights.jpgModel: Eaze korte panty, Craft.

Geschikt voor: Löpning eller bikramyoga samt hemmaträning.

Testpanelen säger: Det här är ett par färgglada shorts som lyfter din träningsoutfit med sin härliga färg! De är något små i storleken, så välj en större än du är van vid. Testpanelen hebben je geholpen met både löpning, bikramyoga en hemmaträning. Dragsko i midjan hindrar dem från att have a ned och en ficka för nyckel finns. De sitter bekvämt och har bra fukttransport, värt att notera är att tyget är åt det tunnare hållet. Gillar du extra tjockt tyg är det här kanske inte modellen för dig.

- Jag kommer använda de här tightsen under de riktigt varma dagarna på sommarhalvåret, då du vill ha så lite som möjligt på dig, säger en testare.

De här träningsshortsen från Craft är prisvärda och kommer i tre olika färger. De testpanelen kunnen ook gebruikmaken van materiaal dat goed bekwaam en snabbikbaar is. Finns förutom i rosarött även i gult och svart.

WINKEL NU: Alla våra korta panty's
LÄS MER: 5 övningar för dig som har ont i ryggen