Test: Så bra är nya löparkollektionen från Blacc Image

Test: Så bra är nya löparkollektionen från Blacc

Na de lange tijd die we hebben doorgebracht, zijn we naar Sportamore gegaan. Vår testpanel har tittat närmare på löparkollektionen "Vibrant force" från Blacc - här är deras favoriter.

Om du är löpare på jakt efter höstnyheter kanske du redan har läst artikeln om Blaccs nya supersnygga löparkollektion, som innehåller löparplagg perfekta för sensommaren. Als je je eigen testpanel springt, kun je je favoriet bekijken.

Test av: Löpartröjan "Graphite" van Blacc

graphite

Aanschafprijs: 299 kronen

Kleur: Rosa (nyhet), grå och grön

Testpanelen säger:

+ Känsla: Megamjuk och skön löpartröja som lyckas med konststycket att vara både värmande och ventilerande på samma gång, perfekt för en tidig morgon eller sen kväll i augusti. Tyget är följsamt utan minsta söm som skaver och det känns lite som att springa i en pyjamaströja.

+ Functie: Materialet torkar snabbt och blir inte alltför blött när du är svettig. Det är den perfekta löpartröjan när temperaturen kryper nedåt, eller som ett mellanlager när det blir ännu kallare. Het werkt ook heel goed als uppvärmningströja. Lagom ringning som värmer övre delen av bröstet som lätt kan bli kallt.

- Opslagruimte: Om du har storlek small i vanliga fall kan storleken S/M kännas väl rymlig. Det blir ingen tight fit utan tröjan sitter då löst och ledigt över både armar, axlar och mage.

+ Ontwerp: Så fin! Mjuk härlig färg, som lingon blandat i mjölk. De mönstrade partierna är smart placerade så att du får känslan av en figursydd tröja.

Test av: Löpartröjan "Zenith" van Blacc

blacc

Aanschafprijs: 249 kronen

Kleur: Rosa (nyhet), multifärgad, svart, lila

Testpanelen säger:

+ Pasvorm: Extremt true to size. Den sitter som en smäck och är precis lagom tight överallt. Åtsittande utan att bli för slimmad. Het materiaal is zeer stevig en springt niet bij als de huid scheurt of irriteert. Känns lent mot huden. Om te zorgen dat het zo goed zit, is het zo mooi!

+ Användningsområde: Trots att den är gjord för löpning passar den också för cykling eller andra distanssporter. Fint med ett par reflexdetaljer och en ögla för hörlurar på vänster axel. En genomtänkt produkt, helt enkelt.

- Fuktfläckar: Svetten syns direkt. Vissa gillar att det syns att de jobbat hårt, andra vill absolut inte ha svettfläckar.

+ Ontwerp: Det är den perfekta långärmade tröjan i en basic och clean design. Färgen gör allt. In en helt svart, grå eller vit kulör hade den kännts lite för enkel men now känns den ändå lite kul.

Test av: Sport-bh:n "Alona" från Blacc

blaccAanschafprijs: 249 kronen

Kleur: Rosa

Testpanelen säger:

+ Bekvämligheten: Som en skön allround sport-bh sitter den åt lagom mycket. Je kunt zien dat de band onder de tafel licht, scherp en bekwaam is. Observeer dat de band onder het dak niet stabiel is.

+ Användningsområde: Du can förstås springa i den, men den hade behövt lite mer stöd för långa löppass. Als je voor een tränings-bh kiest, tycker vi. CrossFit, sportschoolklassen of andere intensieve sporten zoals yoga. Bra fukttransport håller dig torr och sval.

- Stödet: För små eller medelstora bröst är det här ett bra alternativ för löpning. Har du däremot större bröst är det här förstås lite för lite stöd, då behöver du antagligare en kraftigare sport-bh. Den saknar också vaddering i axelbanden. I stället kan du då ha den här för till exempel gymträning eller annan träning utan hopp och studs.

+ Looken: Racerback-ryggen är jättesnygg och gjord i ett trevligt meshmaterial! Det är det absolut finaste med designen, helt klart. Den är fin att ha till ett par högre panty.

Test av: Korte broek "Run" van Blacc

shorts

Aanschafprijs: 349 kronen

Kledingstukken: Blå (nyhet), marinblå och svart (nyhet)

Testpanelen säger:

+ Smartheten: Det finns två riktigt smarta features med de här shortsen. De eerste is dat de linningen in het midden van het lichaam sterk gebogen zijn en in een dubbeltype zitten, zodat de gebruiker omhoog en omhoog zit. I midjan finns också ett band att dra åt. Het andere dat anders is, is benen. Benlängden är lite längre än på många andra hotpants och bensluten är försedda med en silikonkant, som gör att byxorna inte korvar upp sig när du springer. De slipper is ook verkrijgbaar in de korte broek.

+ Bekvämligheten: Komfortmässigt är de riktigt sköna, inte som mjukisshorts utan de signalerar träning, inte soffhäng. Het broekje is stevig en licht, ook als je in verschillende temperaturen springt, maar het is heel goed mogelijk dat het broekje licht is als je djupa squats doet. De här shortsen är gjorda för just löpning, inte för styrketräning.

- Smådetaljer: Det finns en liten ficka innanför linningen baktill att förvara nycklarna i. Den har ingen dragkedja men den är visserligen rätt djup.

+ Ontwerp: De trendy korte broek zorgt ervoor dat je je ook op feestdagen kunt vermaken met een mooie collectie of T-shirt. Om een korte broek in een "cykelbyxmodell" te vinden, is de perfecte keuze! De pasvormen zijn precies zoals je ze kunt vinden. Fijne mesh aan de zijkanten en väldigt smickrande sömmar boven de romp.

LÄS MER: Blaccs nya (supersnygga) löparkollektion är här