TEST: Så känns nya Nike Air Max Trainer 1 Image

TEST: Så känns nya Nike Air Max Trainer 1

Maxad Nittiotalsnostalgi i Nikes nya träningssko med retro design. Testpanelens recension av X-fitskon för män du inte får missa.

Test av: Nike Air Max Trainer 1Nike_Air Max Trainer

Merken: Nike

Model: Air Max Trainer 1

Aanschafprijs: 999 kronen

Finnen: svart/vit

Känsla: Känns lite speciellt att träna i Air Max eftersom modellen är så starkt förknippat med sportswear och delar av panelen föredrar lägre skor, men det blev en positiv överraskning! Skorna sitter väldigt bra på fötterna, de har en skön passform och de sitter bra runt hälen. De är inte lätta, men inte heller tunga utan precis lagom.

Ontwerp: Så balla! Looken är utan tvekan den största anledningen till att köpa Air Max Trainer 1. Hij is heel spejsiga en inget voor mensen die geen diskret hebben, maar testpanelen laten zien dat Nike een gelijkwaardig träningsskor heeft ontworpen dat hetzelfde gevoel geeft als deras ikoniska sneakers. Luftkudden i hälen ger dem det lilla extra.

Ventilatie: Det är inte den mest ventilerande skon och inget för dig som blir supervarm om fötterna. Zorg ervoor dat je niet te hard hoeft te drukken, want dit is de meest ventilerende hållet. Detta trots att överdelen är gjord i mesh. Je kunt de testpanelen ook lichter maken.

Bevestiging: Skorna marknadsförs som ett par X-fitskor och du kan absolut ha dem i boxen liksom på gymmet. Testpanelen hoppade hopprepade, gjorde burpees och boxjumps utan konstigheter. Du får ett stabilt stöd, en bra dämpning och ett fint fäste utan att skon känns klumpig eller tung. I benböj blev testpanelen lite väl framåtlutad på grund av den stora sulan, så inga skor för dig som planerar att kötta loss med hundratals squats.

Sammanvoeding: Een positieve omslag! Designen gör att de känns förvillande lika ett par helt vanliga sneakers och delar av testpanelen var tveksam till om Air Max funkar som träningssko, men det går alldeles utmärkt att träna i dem. Je hebt kans dat de beste X-fitskorna funktionsmässigt huren, maar de beste oplossing is om te zorgen dat het design je een duwtje in de rug geeft. Sulan är sjukt snygg! Den är dock ganska hög och det tar ett tag att vänja sig vid en annan sorts markkontakt än den du får med ett par mer klassiska X-fitskor. Het kleinste minpuntje is de ventilatieschoorsteen, die heel hoog is als je ervan houdt. Maar het enige nadeel is dat het een heel goed draagsysteem is voor Air Max-fans die hun sneakers in een doos willen stoppen.

SHOPPA HÄR: Fler sneakers van Nike

LÄS MER: Träningstips: Minimale inspanning en maximaal resultaat

LÄS MER: 6 explosieve oefeningen met viktväst