TEST: Träningslinnen i rosa Image

PROEF: rozentruien

Heb je een rosa? Då är det här testet måsteläsning för dig. Vi har svettats i 8 skära favoriter, så att du hittar nyansen och modellen som passar bäst för dig.

Rosa piggar upp under träningspasset, men av någon anledning är det inte den vanligaste färgen på gymmet. Denk roze dames, begrepen! Hier zijn 8 favorieten van rozekleurige kleding van de beste mannen.

Under Armour Muscle Tank Girl BossSE_UA.jpg

Kleding: Under Armour

Model: Muscle Tank Girl Boss

Aanschafprijs: 349 kronen

Fins i färgerna: rosa och svart

Pasvorm: Ett träningslinne i en loose fit med djupare skärning på sidorna. Linnet ska vara löst, vilket är snyggt, men det är lite väl generöst om du har en mindre byst. I övrigt sitter det bra.

Comfort: Jätteskönt. Je kunt de stoel in een handomdraai omdraaien om de zijwaartse skärningen te zien en de tyget is mjukt op de kroppen. Omdat det voor 57 procent bomvol is, is dit het enige dat telt.

Ontwerp: Du köper det här linnet på grund av trycket. Det är lite kaxigt - och snyggt! Silver och rosa geven je een riktigt fint ihop en trycket in combinatie met de höga halsringningen en djupa skärningen in sidorna geven je de lite mindre gulligt. Plus i kanten för heltäckande rygg, så att du kan välja sport-bh fritt.

Sammanfattning:

Ett bekvämt linne som torkar relativt fort när du svettas, men den höga ringningen och den höga procenten bomull gör det inte ultimat för svettig sommarträning i höga temperaturer. Vi gillar att linnet täcker mycket samtidigt som du visar lite hud, och vem älskar inte trycket? Det känns kul att dra på sig det här linnet! Efter en tvätt blir tyget ännu mjukare och vi har mer än gärna på oss det här även för häng i soffan eller promenader på stan. Det enda testpanelen vill anmärka på är vidden över bröstpartiet. Det är lite väl brett över bröstet och ger en boxig siluett på vissa testare.

Reebok Les MillsSE_reebok.jpg

Heren: Reebok

Model: Les Mills Tank

Aanschafprijs: 349 kronen

Kleur: rosa

Pasvorm: En lösare pasform som trots det inte känns pösig. Precisielaag.

Comfort: Härligt och skönt material som inte sitter för tight utan följer med kroppen genom hela träningspasset. Het luftiga ontwerp geeft je een superieur comfort.

Ontwerp: Snygg och smart design med djup skärning i sidorna samt brottarrygg. Alle soorten sport-bh:ar fungerar att ha under då den har hög halsringning, vilket är ett plus. Fin rödrosa ton.

Sammanfattning:

En enkel men perfekt design om du letar efter ett snyggt träningslinne för olika aktiviteter, som varken sitter för tight eller blir pösigt. Mycket bekväm och smickrande passform som funkar på nästan alla slags kroppar. Mjuk och fin färg dessutom! Omdat linnet een trikåmaterial i bomull en polyester is, kun je het ook op de ställen vinden als linnet niet strak zit, bijvoorbeeld op bröstet, maar dat is het enige dat je kunt doen. I övrigt: En fullträff!

Björn Borg DakotaSE_björn.jpg

Märke: Björn Borg

Model: Dakota

Aanschafprijs: 349 kronen

Finns in färgerna: Rosa, multifärgat och svart

Pasvorm: Ett loose fit-linne som är normalt i storleken. Det är lite mer urringat än övriga lösa linnen i testet.

Comfort: Det är svårt att känna sig obekväm i det här linnet. Det är skönt mot kroppen och smiter åt precis där det ska (över brösten) för att sedan bli lösare nedtill. Extra skönt att det är lite längre i modellen. Polyester- en elastaanblandningen transporterar bort fukt bra och man känner sig torr under passet.

Ontwerp: Här får du en rivig, rejält rosa nyans! Vi gillar den lösa model som sitter snyggt på och den dekorativa resåren i ryggen.

Sammanfattning:

Det ligger under kategorin "träningslinnen" men Björn Borg tycker själva att det passar bäst under återhämtning eller för lugna pass. Vi håller med, men om du gillar en loose fit can du utan tvekan ha det här även under svettiga pass eftersom det mjuka materialet transporterar bort fukt bra. Voor yoga, pilates en hemmahäng is dit het perfecte alternatief in een stevige pasvorm.

Adidas Logo TankSE_ADIDAS.jpg

Kleding: Adidas

Model: Logo Tank

Aanschafprijs: 299 kronen

Fins i färgerna: rosa, svart och blått

Pasvorm: Ganska tight träningslinne som drar åt det mindre hållet storleksmässigt, men sitter som gjutet på testpanelen. Perfecte lengte.

Comfort: Det glider inte runt när du tränar eller springer och är gjort i ett lätt, supermjukt material som ger grym komfort. Däremot blir det genomblött av svett efter ett tufft pass i värmen.

Ontwerp: Så fint! Klassiskt linne med brottarrygg som är välskuret och av hög kvalitet. Det sitter så snyggt och har en så pass sportsweardoftande design att vi utan tvekan kan dra på oss det här även till vardags.

Sammanfattning:

Onder en svettig löprunda i 32 grader blev linnet helt genomblött av svett. Det passar med andra ord bättre för lugnare träningsformer eller gymträning än svettiga löpturer i sommarvärmen. Men den snygga designen och fantastiska passformen gör att vi väljer det här fina linnet så ofta det går. Det ger en schysst sportswear-vibb samtidigt som det är funktionellt och lätt på kroppen. Superskönt och riktigt snyggt! Plus i kanten för att linnet är tillverkat av 50 procent återvunnen polyester.

Puma Vonk TankSE_PUMA.jpg

Kleding: Puma

Model: Spark Tank

Aanschafprijs: 249 kronen

Fins i färgerna: rosa och svart

Pasvorm: De djupa ärmhålen hade gärna fått vara lite mindre djupa. Tyget har en tendens att sticka ut åt sidorna över bröstet i stället för att följa kroppens form. Over det heen heeft linnet en rak passform som är smickrande och skön på.

Comfort: Het materiaal is gemaakt van een klein ventilerend handvat waardoor het extreem licht is. Det tunna materialet är stretchigt och skaver inte överhuvudtaget. De här två faktorerna gör det ovanligt skönt i sommarvärmen. Fuktransport en ventilatie zijn top!

Ontwerp: Ett snyggt allroundlinne som funkar för det mesta, på de flesta kroppar. De dunne kraag is riktigt fin met een svarta panty. Plus voor een "vanlig" panty die bij alle sporten past.

Sammanfattning:

Är det svalka du är ute efter, så är det här linnet för dig. Trots svettiga löprundor i nästan 30 plusgrader kände sig testpanelen relativt sval och torr (så sval man kan känna sig en stekhet sommardag...) tack vare smarta lufthål. Linnet är väldigt snyggt, med en schysst logga och mjuk rosa färg gör det till en solklar favorit för sommarträning. Vi gillar också att du får mycket användning för liten peng. Det här linnet kan du ha både på löprundan, gymmet och hemma i soffan.

Nike Pro Deluxe TankSE_NIKE.jpg

Kleding: Nike

Model: Pro Deluxe Tank

Aanschafprijs: 349 kronen

Fins i färgerna: rosarött och svart

Pasvorm: Ett slimmat linne som är precis lagom långt och tight. Perfect en strak in de opbergruimte met een soepele spiraal in het frame.

Comfort: Materialet är både mjukt och svalkande, även i 30 plusgrader. Kijk, je ziet er niet goed uit en je ziet er niet goed uit, maar de fukten zijn heel efficiënt. Hier heb je het comfort dat je nodig hebt.

Ontwerp: Om vi ska vara ärliga så är det här mer ett vinrött än ett rosa linne, men oavsett kulör är det ett otroligt snyggt träningslinne. Stilrent på exakt det sätt som gör Nike till ett av världens främsta märken inom träningskläder. Riktigt fint med meshpartiet och sammetsbandet i ryggen med Nike Pro-loggan.

Sammanfattning:

Det här linnet känns så lyxigt! Het materiaal is stevig, licht en glad en ventilerend, zodat het goed zit op de kroppen. Den suveräna passformen i kombination med småtaljer, som mesh i ryggen och sammetsloggan, ger en proffsig känsla. Je hebt geen last van snabbelen of smidigare met het hoge linnet op de grond. Pro Deluxe Tank is verkrijgbaar voor 349 kronen. Köp!

Kari Traa Mathea TopSE_KARI.jpg

Auteur: Kari Traa

Model: Mathea Top

Aanschafprijs: 399 kronen

Fins in hargerna: rosa, turkos och svart

Pasvorm: Här var det tight! Linnet är verkligen inte generöst i storleken. Betoning voor slanke pasvorm. Välj en storlek större om du vill ha lite mer utrymme.

Comfort: Det är ett supertight linne, men sitter ändå skönt på. Mycket tack vare att materialet är så mjukt, svalt och behagligt. Zelfs bij verschillende temperaturen kun je het materiaal gebruiken om te zorgen dat het goed blijft zitten. Zitten onder alle slakken rörelse.

Ontwerp: Fint och skönt med ett lite längre linne. Det är en basic design med meshdetaljer där du behöver extra ventilatie. Ingen wow-känsla, men ett suveränt allround-linne.

Sammanfattning:

Als je je överdelen op een andere manier bekleedt dan met kroppen, heb je het meeste geluk. Det är sjukt tight, men sitter också väldigt bra på. Passformen är grym! De band is licht ventilerend en je ziet er goed uit als je hem omdoet. Het is zeker een lijn voor alle mooie en stevige passen. Designen hade kanske kunnat sticka ut lite mer, men om du letar efter ett cleant linne som funkar i många säsonger till all slags träning är Mathea Top ett givet val.

Wyte Elina TechSE_WYTE.jpg

Märke: Wyte

Model: Elina Tech

Rekommenderat prijs: 99 kronen

Fins i färgerna: rosa och vit

Pasvorm: Även om det är en luftig modell, så tycker vi att det är lite stort i storleken. Framför allt över bröstet. Det ger en lite boxig siluett, men passar bra om du har breda axlar.

Comfort: Als het goed is, zit het heel comfortabel. Inget skaver eller irriterar men ett bomullslinne blir ju väldigt fuktigt så fort du svettas, även om tyget känns mjukt mot huden. Het is heel leuk om te fitnessen of om een avondje uit te gaan.

Ontwerp: Enkelt och stilrent sportswear-linne med klassisk, sportig logga över bröstet. Snygga kanter runt ärmarna och i ringningen.

Sammanfattning:

Det här är det perfekta vardagslinnet för dig med en avslappnad, sportig stil. Det gör sig perfekt till ett par jeans eller träningstights. Je kunt het linnet självklart träna, maar als het 100% bomvol is, kun je het helemaal naar je zin maken. Als je de priset onder de hundralappen laat landen, krijg je meer kans op pengarna. Zeer voordelig!

SHOPPA HÄR: Träningslinnen voor kippen

LÄS MER: Sensommarens 12 beste t-shirts

LÄS MER: Test: Så bra är nya löparkollektionen från Blacc