Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy Image

Test! De beste inomhusskor voor innebandy

Vår manliga testpanel har spurtat och gjort snabba vändningar i våra nya träningsskor för inomhussport. Här är innebandyskorna som är bäst just now!

Grym sko met hoge stabiliteit

Herr - Salming - Kobra 3.jpgTest av: Salming, Kobra 3

Finland: Gul

Storlek och passform: Till skillnad från många andra Salming-skor är den här modellen något stor i storlek, gå gärna ned en halv storlek för perfekt passform. I övrigt är skon som bredast framtill vid tårna.

De beste:

  • Stabilitet är A och O på innebandyplanen och de här skorna får högsta betyg på den punkten.
  • Skorna sluter om hälen och mellanfoten på ett väldigt bekvämt sätt.
  • Ontwerpen! Den gula nyansen lyser lika brett som testarnas leenden när de ser Kobra 3.
Vad hade kunnat vara bättre? Als je in je band staat en je bent nog niet klaar, geef je het door aan een van je vrienden. Als je de fötter laat staan, kun je ervoor zorgen dat je geen last meer hebt van storingen.

Sammanfattning: En grym sko som inte gör någon besviken. Den höga stabiliteten gör skon lite långsam i sidledsförflyttningar, men framåt kan du få upp en riktigt hög fart! Trots det får du optimal rörelsefrihet oavsett riktning. Kort och gott en sko som passar allla spelstilar.

Kvick och lätt testvinnare

Herr - adidas - Adizero FastCourt.jpgTest av: Adidas, Adizero FastCourt

Finns i färgerna: Vit/svart, rosa och gul/blå.

Storlek och passform: Normal i storlek, välj den du brukar haos Adidas. Pasvormen zijn klein.

Beste accessoires:

  • Een riktigt komfortmässigt skön innebandysko som omsluter foten perfekt från häl till tå.
  • De pasformen zijn gemaakt van de kleine hållet, waardoor ze heel smidig, robuust en snabb zijn. De testpersonen kunnen zich heel goed bewegen met hun eigen huid op de fötterna.
  • Tot de zus de hylla ontwerpen. "Klass rakt av" en "10 av 10" zijn commentaren die vliegen om de här skorna delas ut till testpanelen.

Vad hade kunnat vara bättre? Den smala passformen är inget för dig med en bred fot.

Sammanfattning: En perfekt sko för den snabba och kvicka spelaren med fötter som är åt det smalare hållet. Het is veel lichter dan de andere in de test, omdat de plösen snel zijn en het een strak känsla utan en massa onödigt materiaal is. Lätt, smidig och skön, en vinnare på plan, oavsett vilken inomhusaktivitet du kör.

Mjuk en ventilerend sko

Herr - Hummel - Aerocharge Supremeknit.jpgTest av: Hummel, Aerockarge Supremeknit Uni

Finns i färgerna: Beige och blå.

Opslag en doorvoer: Normal i storlek med en något smalare, strumpliknande passform. Inuti skorna finns även en upphöjning vid hålfoten som ger stabilitet.

De beste:

  • Passformen. Het is heel moeilijk om je pas te maken als hij zo strak zit, maar als je hem op de foto zet, zit hij fantastisch!
  • Wauw! Tot aan de vaardigheid van andere innebandyskor heeft de här en hög ventilationsförmåga. Det är inte så vanligt när det gäller inomhusskor.
  • Yttersulans fäste är på topp!
Vad hade kunnat vara bättre? Ontwerp. De look is een beetje retro, maar valt volledig in de smaak. Testpanelen önskar mer färg och detaljer, vilket kan vara energigivande på planen, inte minst för att vardagsskor ofta har en dovare look.

Sammanfattning: Okej, det här är egentligen en handbollssko, men funkar lika bra på innebandyplanen, enligt våra testare. Det är en flexibel inomhussko som passar dig som inte behöver supermycket support vid sidledsförflyttningar samt önskar en sko som andas väldigt mycket. Ga op de juiste plaats zitten om te zorgen dat je het skott kunt gebruiken om blåmärken van een hoge plös of hälkappa te krijgen.

Verander de spelregels

Herr - Salming - Hawk 2.jpgTest av: Salming, Havik 2

Finns i färgerna: Gul och vit.

Storlek och passform Salming är ofta något små i storleken jämfört med exempelvis Adidas inomhusskor. Gå gärna upp minst en halv storlek mot vad du vanligtvis har. Passformen anses normalbred.

De beste egenskaperna:

  • En av de bästa sakerna med de här innebandyskorna är att de är otroligt stabila. Testarna märker direkt att det är en rejäl sko som har alla komponenter du behöver på plan.
  • Greppet är perfekt. Trots att du spelar i en dammig gammal rackethall i Sollentuna funkar greppet perfekt.
  • Tot de laatste dag kun je het ontwerp testen. Det här är en riktigt snygg och cool sko!

Vad hade kunnat vara bättre? Vikten är åt det tyngre hållet, så det här är kanske inte en sko för den rangliga junioren. De är även något varma, precis som många andra innebandyskor är.

Sammanfattning: En rejäl innebandysko som har hög stabilitet, fäste och komfort. Je kunt verkligen dat de foto's ordentligt ombonad i skon. Trots det tycker testarna att den både är och ser ut att vara smidig. Den tyngre vikten gör att de passar de tyngre spelarna bäst.

Uppbyggd hålfot

Herr - Mizuno - Wave Stealth V.jpgTest av: Mizuno, Wave Stealth V

Finns i färgerna: Svart, röd och vit.

Storlek en pasvorm: Maatvast en normale pasvorm. Zit goed op je vel.

Beste accessoires:

  • Stora och stabila skor, vilket gör att du springer säkert. Tack vare den uppbyggda innersulan som stödjer hålfoten och den stabila passformen är den här skon klockren för spelaren som behöver det extra stödet samt lägger mycket tyngd i steget.
  • Skorna väger väldigt lite, så du känner dig lätt när du springer trots den stabila känslan.
  • Komforten är 10 av 10. Na afloop van de reis heb je met een andere bestelling geprobeerd een skorna te vinden, de zitpositie is heel goed op de fötterna.

Vad hade kunnat vara bättre? Det är inte den snyggaste skon på marknaden, vilket är synd eftersom de är klockrena på allla andra punkter.

Sammanfattning: En helt suverän sko som används flitigt. Du känner dig både snabb och stabil!

SHOPPA HÄR: Skor för inomhussporter

LÄS MER: Test! Asics Gel-Rocket 6 - inomhussporternas vinnare