Trendigaste strandväskorna sommaren 2016 Image

De nieuwste strandwinkels van 2016

På jakt efter eny strandväska? Så här ska den se ut i sommar! (Och därför passar inte träningsväskan bra till stranden!)

Een outfit is heel compleet met een snygg väska, dat geeft je ook de mogelijkheid om naar het strand te gaan. En bra strandväska är inte bara snygg, den är dessutom funktionell och gjord av ett passande material. En av de stora trenderna den här sommaren är att din strandväska ska matcha dina badkläder.

- Strandväskan skall vara färgglad, gärna med ett färgstarkt mönster och formen av väskan är så kallad east-to-west, säger Alexandra Adler Lundahl, CEO på Libro fashion works, som står bakom Björn Borgs väskkollektion.

Je kunt de vanliga gymväskan naar het strand brengen, maar er is ook een hel die de vaardigheden tussen strand en träningsväska combineert. De beste vaardigheden zijn storleken.

- De beste vaardigheid tussen strandväskan en träningsväskan is dat het strandväskan rymligare is, dat het ruimte biedt voor böcker, solkräm, badkläder, handduk en mat en dat het een snygg accessoar is.

Tvärtom behöver en träningsväska inte ses som en accessoar utan bör ha andra förmåner.

- En träningsväska ska givetvis också vara rymlig så att du får plats med träningsskor, kläder och handduk men den behöver inte vara lika stor som en strandväska. En gymväska can ha lite olika utseende och komma i olika storlekar och former beroende på vad som passar dig bäst.

Dessutom finns en deltaljer som skiljer, gällande fack i väskan och materialval.

- En bra strandväska ska ha en liten ficka för dina pycklar och småprylar. Het materiaal kan variëren van bijvoorbeeld tarpaulin, wat vattenavvisande is. Det är smidigt för att lätt kunna tvätta av saltvatten, sand och annat smuts från väskan. Om ervoor te zorgen dat een träningsväska er goed uitziet, moet je er voor zorgen dat je er goed uitziet als je de väskan året omdoet. En annantalj du can tänka på är att en strandväska inte nödvändigtvis behöver kunna stängas upptill, för att det ska vara enkelt att bara slänga ner sina saker snabbt.

strandväskaIs het nodig om na een aanval naar een ziekenhuis te gaan? Spana in vad vi har för necessärer för damer, herrar och specifika necessärer från Björn Borg, om det är ditt favouritmärke.

LÄS MER: Hitta rätt hörlurar för träning