Vårens fetaste fotbollsnyhet – Demonskin från Adidas! Image

Vårens nieuwste fotobollensnyhet - Demonskin van Adidas!

De har ett reptilutseende, lanseras för första gången som unisexmodeller och är det hetaste du kan spela i. Nuär nya fotbollsskorna i Demonskin från Adidas här!

Vad vore en vårsäsong utan lite fotbollsnyheter från Adidas? Het grootste probleem met de Predator is dat hij "muteras" is en in een nieuw jasje is gestoken, maar ook veel andere fans gaan een ansiktslyft maken als Adidas de Mutator pack uitbrengt, verteltHåkan Nilsson van Adidas.

- Höjdpunkten för kollektionen är den nya Predator som stoltserar med alla de senaste innovationerna inom fotboll. In het Mutator-pakket zit ook een uitgebreide versie van de Copa, Nemeziz en X.

Du vet säkert redan om att Predator finns hos oss, men det är först nu den dyker upp med det nya så kallade Demonskin - en nymodighet som inte bara har ett radikalt utseende och ett häftigt namn, utan även tekniska fördelar.

- Demonskin är ovandelen på skon som är försedd med upp till 406 taggar i gummi. De plaatsras strategiskt över hela ovandelen. Het voordeel is dat je een goede controle hebt over je bollen, je kunt je beter concentreren en je kunt beter contact opnemen met iemand anders, zodat je een goed beeld krijgt van de situatie.

Predator Mutator Pack miljöbildWelke prijs moet ik betalen? Skillnaden mellan en exklusiv och en mindre kostsam Predator är bland annat antal gummitaggar på den nya ovandelen Demonskin.

Voor deze nieuwe, hoge ovalen komt Predator met een innovatief bottenplateau.

- Yttersulan är delad i två delar. Dit is een gjort dels voor het vinden van een nieuwe positie, maar ook voor het maximaliseren van de relatie tussen framfot en häl. Det gör dig smidigare, snabbare och att du får maximalt grepp i det underlag du spelar på.

Skorna lanseras i unisexmodeller

Het belangrijkste nadeel van een fotobollenkorna in onze collectie is dat ze voor de eerste keer ontworpen zijn als unisexmodel.

- Predator och Copa kommer att finnas tillgängliga i rena unisexmodeller, vilket betyder att de kommer finnas från storlek 36 och uppåt. Det innebär att utbudet av skor för damspelare kommer att bli markant större, berättar Håkan Nilsson och fortsätter:

- Vad beträffar färgerna på skorna så är vi helt övertygade om att de kommer uppskattas lika mycket oavsett kön. Det finns ingen anledning till att skapa specifika "tjejfärger" som gjorts tidigare. Voor en met nu spelen de verschillende producten met dezelfde sko en färg als de andere producten. Det tror vi kommer ge bättre genomslag både på planen och hos våra kunder.

Predator Mutator Pack miljöbild 2HÄR hittar du hela vårt utbud av fotbollsskor från Adidas.

Snabbgids voor Adidas fotobollenkorrels:

#1 Predator: Fotbollskon för den som dominerar på plan. Den spelförande spelartypen, som gillar att äga boll och slå avgörande passningar. Predator används bland annat av franska landslagspelaren Wendie Renard samt amerikanska superstjärnan Becky Sauerbrunn.

#2 Copa: En mjuk och anpassningsbar fotbollsko med hög komfort. Det här är en fotbollsko som hängt med länge och ser sydeuropeisk fotboll på TV kan du bland annat få se Juventus Paulo Dybala eller Barcelonas Jordi Alba i just den här fotbollsskon.

#3 X: Fotbollsskon X är det solklara valet för den snabba spelaren, som springer på varenda långboll. I proffsligorna kan du bland annat se Mohamed Salah eller Gareth Bale i den skon.

#4 Nemeziz: De fotbollssko waar Leonel Messi in speelt. Hij passeert de bal als een virknål genom motståndarnas försvar och därför söker en fotbollssko med maximal smidighet.

LÄS MER: 3 steg tot rätt fotobollensko

FrAMEMER: Vakkundigheid in fotobollensystemen voor konstgräs en voor naturgräs

SHOPPA HÄR: Alla våra fotbollskor