Vinterlöparkläderna som får toppbetyg! Image

Vinterlöparkläderna som får toppbetyg!

Kylan är ingen match om du är klädd i Nikes nya varma löparkläder. Kijk naar de löparnyheterna die het beste bij je manliga testpanel passen.

Test van Phenom Shield PantSE-Phenom-Shield-Pant.jpg

Kleding: Nike

Model: Phenom Shield Broek

Rekommenderat prijs: 799 kronen

Sammanfattning: Nya generationens löparbyxor - wow!

Testpanelen säger:

Nike har gjort om sitt löparsortiment för herrar, och de nya plaggen känns verkligen mycket modernare. Både snygga, funktionella och nytänkande. De här byxorna har en betydligt fräschare passform än gamla tiders joggingbyxor. Phenom Shield Pant is verkrijgbaar in nauwsluitende karaktereigenschappen en smalle lengten.

Het verende effect van panty's in stället was een heel nieuw probleem voor de meeste testpersonen - maar de meeste mensen waren er nog niet over uit dat ze deze innovatieve löparbrallan zouden dragen.

- Voor mig die aldrig mig hundra procent bekväm i tights utan alltid kompletterar med ett par shorts (och jag vet att jag som kille inte är ensam i detta) så är den här nya löpartrenden som Nike lanserar helt fantastisk. Verstand. Opgeblazen. Hoppas innerligt att trenden tar fart! säger en nöjd testare.

Het materiaal is mooi en soepel, het is goed voor de binnenkant en de kwaliteit. En als je het goed vindt, heb je een goed testpaneel. Men ha i åtanke att det här är ett par byxor för vinterhalvåret, likt Nikes övriga Shield-kollektion.

Rörelsefriheten är god, men den är givetvis inte riktigt i paritet med ett par traditionella löpartights. Med det sagt är de här byxorna designade för att springa i - och det känns. Je moet er zeker voor zorgen dat je een goede kans hebt om de omkring in een trötta mjukisar te vinden.

- Jag skulle kanske inte välja dessa byxor över ett par panty om det står intervaller eller trapplöpning på schemat, men för all annan typ av löpning - snabb som långsam - känner man sig helt obehindrad, säger en kille i testpanelen.

Phenom Shield Pant från Nike hittar du här .

Test voor Nike Shield Tech TightSE-Shield-Tech-Tight.jpg

Kleding: Nike

Model: Shield Tech Tight

Aanschafprijs: 799 kronen

Sammanfattning: Klassiska vintertights i traditionell modell.

Testpanelen säger:

Om du föredrar ett par klassiska löpartights och vill komplettera garderoben med ett par värmande vintervarianter är det här ett utmärkt val.

Shield Tight is een premium panty met een goede pasvorm en een hoog draagcomfort. Je kunt de broek niet dragen zonder het risico te lopen dat je je tanden kwijtraakt of bloost.

- Tightsen är förstärkta med Shield-tyg på strategiska ytor som lår och vader, som annars är de första områden du börjar känna dig kall på. Väldigt värmande och behagligt att springa i när man (som jag) av snålhet och dumhet tidigare har sprungit i samma panty året runt, säger en testare.

Modellen zijn traditioneel, maar er zijn ook slimme details die je extra kvalitetskänslan geven. Een voorbeeld is de dragkedjor i bensluten die ervoor zorgt dat je slipper slita och dra i tyget för att komma i och ur byxorna.

- Äger du inte ett par vintertights så är det här en bra investering och ett måste i träningsgarderoben! menar en kille i testpanelen.

Shield Tech Tight is verkrijgbaar bij de dealer en je kunt het overal vinden.

Test av Nike Therma-Sphere Element Top HZSE-Therma-Sphere-Element-Top-HZ.jpg

Kleding: Nike

Model: Therma-Sphere Element Top HZ

Rekommenderat prijs: 749 kronen

Sammanfattning: Det perfekta första lagret.

Testpanelen säger:

Den här löpartröjan blev en storfavorit hos testpanelen! Samma typ av värmande foder finns på insidan av tröjan som i Shield-byxorna, och det är ett riktigt behagligt material att bära närmast kroppen. De tröjan past bij kollektionens byxor när det kommer till både stil och känsla ger en lite extra härlig feeling när du är ute och springer.

- Als je samenwerkt met andere compressie- en löparkläder, heb je een zeer behaaglijke plagg voor jezelf. Ze hebben een brede pasvorm, maar ze zitten ook goed over bröstet en armarna. Den lite lösare passformen bidrar så klart även till att hålla värmen bättre, säger en kille i testpanelen.

Plaggets värmande egenskaper gör det perfekt som ett första lager och du kan utan tvekan ha det i stället för ett underställ. Zorg ervoor dat je het compleet maakt met een löparjacka of een väst när temperaturen närmar sig nollan.

Designmässigt är tröjan (som så ofta är fallet med Nike) både snygg och minimalistisk, menar testpanelen, som också gillar den smart placerade bröstfickan för betalkort eller nycklar.

- Plus i kanten för att ärmsluten går att "förlänga" genom att du viker ned dem och innefattar tumhål samt att de för en gångs skull är lagom långa. Bij een gelijkaardige plagg weet je dat ärmarna voor korta en stramar vid tummen is, maar als het niet lukt om de här tröjan te omzeilen, is er een testare.

Therma-Sphere Element Top HZ från Nike finns i gråblått och svart.

LÄS MER: Höstens stora underställstest för män 2017

LÄSMER: Vinterskorna som greppar halt underlag