Därför får Adidas nya löparsko Solarboost högsta betyg! Image

Derfor får Adidas nye løbesko Solarboost højeste betyg!

Når du ikke troede, at Adidas kunne gøre bedre løparskor lanserar de Solarboost. Forbered dig på at blive kær.

Opdatering: Nu findes Adidas Solarboost 19. Solarboost 19 giver strategisk støtte og optimal komfort til langdistanseløb hver dag. Med inspiration fra NASA-teknologi, har ovandelen i mesh insydda områden med förstärkning för ett exakt beräknat stöd. Responsiv dämpning ger tillbaka energi för en smidig och självsäker löpning.

SHOPPA: Solarboost 19 til dam

SHOPPA: Solarboost 19 til mænd

Säg hej till Adidas sprillans nya löparskoserie Solar Franchises! Det er enormt teknisk avancerede løparskorer, hvilket gør dem til en drøm at springe i. Prova, så kommer du også til at skrive under på, at det er de bedste løparskorer nogensinde.

- Med Solar vil vi komme tilbage til at producere teknisk avancerede løparskor til den seriøse løparen. Solar står for solen og energi, og symboliserer at du som løber skal få energi i hver fotnedsættelse tack vare skon, siger Stefan Rehn, produktekspert på Adidas.

SHOPPA HÄR: Löparskor fra Adidas

Først ud er seriens topsko: Solarboost! En sko, der tager udgangspunkt i Ultra Boost men har en hel del forbedringer. Den neutrale sko er mere stabil end andre neutrale sko, er opbygget med 85 procent Boost og har en ny brygge, som stabiliserer løbet, både på indersiden og ydersiden af skoen.

- Solarboost er et traditionelt løbesko, der passer alt fra nybörjare til avancerede langdistanslöpare. Den påminner bland annat om våra tidigare modeller Energy Boost och Supernova.

Adidas Solarboost herr Herrmodellen av Solarboost med den nya ovandelen i TFP för skräddarsydd passform. Rekommenderat pris 1 595 kronor.

Den største nyhed med skon er teknologien TFP, Tailored fibre placement, som Adidas for første gang præsenterer for sportsindustrien, og det forbedrer både pasform og rørelsemønster.

- Tänk dig skons ovandel, på sidorna om snörningen, där vi i många fall har tre ränder i plast som ska hjälpa till att stabilisera foten. Med TFP kommer ovandelen i stedet for at være stickad og gjord på fibre. På så måde kan vi skræddersy ovandelen, så materialet er mere fleksibelt, hvor det er nødvendigt, så som ovenpå foden, samt mere stramt næsten sulan.

Ovandelen resulterar i minskat spill då den görs med en och samma tråd och inte skärs ut i plast. Delarna sys även ihop med hjälp av Parley-fibrer som är återsamlade plaster från havet, och alltså är bra för miljön.

Adidas Solarboost dam Dammodellen af Solarboost kommer i flere farver og er til forskel fra herrmodellen mere fleksibel i framfoten samt har en anden läst.

Redan den 1 juni lanserar Adidas ytterligare två skor i familjen, Solar Glide och Solar Drive, som ligger i två andra prisklasser än Solarboost.

- Solar Drive er en god løvsko, der vender sig til dig, som skal begynde at springe, men ikke vil lægge alt for meget penge på skorna. Solar Glide passer til dig, som springer lidt mere end på nybörjarnivå. Solarboost er for dig, som vil have det allerbedste.

Adidas Solarboost: test

Solarboost dam Solarboost dam

Vægt: 254 gram

Sammanfattning: Löparsko som ger WOW-känsla!

Testpanelet tycker:

Størrelse: En snudd på true to size-sko som opleves lidt mindre i størrelsen end Adidas klassiske Ultra Boost. Vælg din almindelige størrelse i løbesko for perfekt pasform.

Bredd: Skorna sluter om foten på ett bekvämt sätt utan att varken upplevas för smala eller breda i passformen. Däremot är skon aningen tight vid den fastsydd ovandelen och skapar en illusion av att skon är tightare och smalare än vad den är. Trycket på vristen blev påtagligt i nedförsbacke men släpper när du sprungit in skorna.

Fleksibilitet: Både sulan og ovandelen er meget fleksible uden at på noget sätt rubba stabiliteten. Det føles virkelig som at skon følger fotens bevægelse.

Støtte: For at være et neutralt lys giver Solarboost en høj støtte, hvor hættekappen og den stramme pasform vokser om foden og ser til, at du springer med en oprejst fot og undgår snedsteg. Vissa hade dock önskat ett ännu hårdare grepp om hälen.

Stötdämpning: WOW! Præcis som Adidas alle løbesko med Boost-dæmpning flyver du frem, når du springer. Det er præcis så her en dämpning ska vara! Du kan få piggare, lättare och snabbare än vad du kanske är, vilket är ett stort plus.

Fäste: Funkar minst lika bra på asfalt och grus som i det plana skogsspåret och på löparbanan. Inte en enda gång svek skornas fäste.

Ventilationsförmåga: Ovandelen sluter om foten som en strumpa och kan lätt luras genom att se varmare ut än den är. Faktum er, at skon har en høj ventilationsförmåga och håller fötterna i en behaglig värme även när solen gassar på.

Komfort: Skon har en høj komfort og får en stor pluspassform, som definitivt føles vassare end Ultra Boost. Her sluter ovandelen virkelig om foten samtidigt som sulan stabiliserar upp den. Derimod får skon ikke toppbetyg på grund af lite känningar på ovandelen av foten innan du hunnit springa in skon och bli van med de tekniska fördelarna av den tighta passformen.

Kommentar: At Solarboost er en løparsko, der retter sig mod dem, der virkelig vil få det bedste ud af deres runda, er der ingen tvivl om. Med en dämpning som är bland den bästa testpanelen sprungit i, hög komfort och fäste riktar sig skon till dig som vill bli en mästare i spåret. Den fungerer lige så godt til korte som lange distanser, holder fødderne både torra og på plads, når du slår ny rekord på milen. Et plus for det genvundne Parley-materiale, som findes i skon og den herliga löparkänslan. Designet har fuld potte, og næste gang, du giver dig ud i sporet, kan du takke Solarboost for, at de får dig til at flyve frem, også når luften føles langt væk!

Solarboost herr

Solarboost herrVægt : 305 gram

Sammanfattning: Ny favorit i spåret!

Testpanel tycker:

Størrelse: Den er helt true to size, så vælg din almindelige størrelse på løparskor.

Bredd: Själva sulan uppfattas som lite bred, och åker ut när du springer hårt och snabbt. Själva passformen däremot är ganska tight. Du kan såklart bareera själv hur hårt skon kramar om foten, men oavsett vad som greppar den hälen ordentligt och mellanfoten sitter också åt ordentligt. Noget bredare vid framfoten och tårna.

Fleksibilitet: Rigtig fin fleksibilitet! De tilpasser sig efter løbetiden, fordi den omslutter foden og er fleksibel.

Støtte: Når foden er meget blød, får du et godt støtte, uanset om du løber frit, i ryggen eller på en meget blød terrasse. Materialet gør, at den opleves superstabil og robust.

Stötdämpning: Det kan næsten ikke blive bedre! Den lette vægt og studsen i skon gør, at du flyver fram - vilket är en riktigt härlig känsla. Bra respons i frånskjutet och tack vare bra material och sula så känns det övergripande som att den här skon ger maximal dämpning trots låg vikt.

Fäste: Oavsett underlag släpper de inte efter och du vågar ta ut stegen, även när du springer utför en brant backe, vilket känns tryggt. Att den upplevs som så träffsäker i kontakten med underlaget ihop med den breda sulan gör att den känns som ett med marken du springer på. Perfekt!

Ventilationsförmåga: Du kommer naturligvis til at blive varm om fødderne, når du springer, det er uundgåeligt. Men så er det godt at være løparskor, og du får ikke fornemmelsen af, at fødderne bliver overbelastede eller illaluktende efter en løptur.

Komfort: Komfortabel inderside, omsluttende overdel og pålidelig yderside, som greb fint gør, at den er skøn at springe i. Toppbetyget uteblir eftersom vissa testare tycker att den sitter lite väl tight i mellanfoten vid snörningen.

Kommentar: Nye Adidas Solarboost kommer uden tvivl til at blive en ny storsælger. Det er en løbesko, der passer til de allerfleste løbesko, specielt de, der uppskattar en stabil letviktslöparsko med grymt grepp. Det flotte design gør, at mange desuden kommer til at ville bruge den som sneaker. Som løbesko er den teknisk avanceret og fungerer rigtig godt til alle typer af løb, tilstrækkeligt let til intervaller, men også tilstrækkeligt dæmpet til lange ture. Desuden er den lige så smuk på asfalt som på grus- og skovveje. Det gør den ekstremt allround, så uanset hvilket niveau du som løber er på, kan du opskatte den her om du vil have en sko som giver meget energi tilbage i løbet. Det bedste med skon er känslan når du springer i den! Det føles let, og du får en skøn følelse fremad i fraskjutet. En kvalitetssko som du kommer til at tycka om att snöra på dig varje gång.

Læs mere: Vi har testet Ultraboost 19

LÆSMER: Adidas Running-ambassadøren Henrik Fallenius: "Traillöpning är ett äventyr"

SHOPPA HÄR: Löparskor