Guide: Hitta rätt fotbollssko från Adidas Image

Guide: Find ret fodboldssko fra Adidas

At købe fodboldsskor på nettet behøver ikke at være så svært. Vores testpanel guider dig til Adidas signaturmodeller.

Vi har taget hjælp af Adidas produktexperter og et fodboldstokig testpanel for at finde ud af, hvilken fodboldsko der egentlig passer til hvilken spilartyp. Scroll ned for at se, hvem der bliver din nye favorit!

COPA 19.1Copa.jpg

Sammanfattning: Den ultimative komfort!

Specifikationer: Komforten er A og O for Copa 19. Modellen er fremstillet i markedets fineste K-læder, også kaldet fusionsskind, som er behandlet med en coating, der trækker op til 20 procent mindre vand end andre skind på markedet. Ud over det har modellen en fleksibel overflade, som forhindrer fotografering. Til forskel fra de tre andre modeller fra Adidas Exhibit Pack har Copa 19 også en asymmetrisk pløs, som går fra ovandelen til indersiden af skon, for at øge komforten yderligere. Her har de virkelig tænkt på alt for at komforten skal blive så grym som muligt, uden at tumme på andre specifikationer som grepp og bollkontroll.

Passar: Spelaren som förväntar sig den optimala komforten.

Frontas av: Juventus Paulo Dybala.

Testpanelet tycker: En fantastiskt skön och snygg sko. Passformen, som kan sammenlignesras med et timglas, er som bredast ved hälen og tåpartiet og tightare over mellanfoten. Lädret i ovandelen skyddar tårna på ett sätt som de andra modellerna inte gör, vilket är grymt för dig som ofta får blånagel. Kort og gott en vass modell som ger en grym känsla!

NEMEZIZ 18.1Nemeziz.jpg

Sammanfattning: Klarar radikala och explosiva förflyttningar.

Specifikationer: Tænk dig om, når du finder den, så har du grundidéen til Nemeziz. Den her model er innovativ og har en unik konstruktion. Det er med andre ord ikke bare for et pænt look, som modellen er fremstillet af en og samme elastiske linda. Tanken er at give en stram pasform, som kramar åt foten på ett bekvämt och stödjande sätt där trycket eller kompressionen varierar från framfoten till ankeln. Er du dit lags Lionel Messi er det her skon som kommer ge dig en ljus framtid!

Passar: Spelaren med ryckig spelstil och snabba sidledsförflyttningar.

Frontas av: Barcelonas Lionel Messi.

Testpanelen tycker: Hela modellen är smal och har en tight passform, vilket märks extra tydligt kring den tighta hälkappan. Samtidig former den sig ovandelen omkring foden og giver en blød følelse. Det er knap så at du behøver snöra skorna, passformen gör att modellen sitter på plats. Nemeziz er normalt i størrelsen og føles meget let. Nästintill lika lätt som X. Något du kommer märka när du spelar i den här skon är att den är väldigt flexibel samtidigt som du får en stabil känsla. Grymt ved hurtige vändningar. Plus for at skon er väldigt snygg i sin skrikiga gula nyans.

PREDATOR 19.1Predator.jpg

Sammanfattning: For bästa bollkontroll.

Specifikationer: Bollkontroll ligger til grund for udformningen af Predator 19. Den strumpliknande, högre passformen vid ankeln ger ett kompressionsliknande stöd. Ovandelen i syntetmaterialet Primeknit og textilen Controlskin giver, som navnet antyder, en grym kontakt med bolden. Til sist är dobbarna utformade och placerade för att ge ett perfekt grepp på naturgräs eller konstgräs, vilket i sin tur ger dig full kontroll över dina passningar.

Passar: Den, der dominerer og kontrollerer spillet på planeten. Det vigtigste med skon er, at den giver en optimal bollkontakt for at du skal kunne slå de lange, præcise passningar.

Frontas av: Manchester Uniteds Paul Pogba.

Testpanelet synes: Hvis du er usikker på, hvilken fodboldsko du bør spille i, kommer Predator garanteret til at passe perfekt! Det er en allroundsko, der giver en grym kontrol med bolden og passer spillere på alle positioner. Den noget bredere og raka pasform fungerer lige så godt for dig med smala fødder som for dig med bredare. Det bedste ved modellen er, at du føler dig smidig på planen og har fuld kontrol over de lange inspelen fra yderkanterne. Alle elsker Predator, så enkelt er det.

X 18.1X.jpg

Sammanfattning: Snabb, snabbare, snabbast!

Specifikationer: Snabbhet är i fokus för X 18. En af markedets letteste matchskor! Minimalisme og hurtighed er alt for dig, der spiller i X 18. Adidas har haft friidrottens spiksko i åtanke, når designet tog form. Designteamet har taget bort alt unødvendigt materiale for at skabe et så let og smidigt produkt som muligt. Tekniken hedder "drillium" og er synlig både på ovandelen samt på yttersulan i form af små, små hål. Hälkappan och plösen går högre upp på ankeln än de andra modellerna för att hålla fast hälen likt en klo.

Passar: Den kvicka och snabba spelaren som inte vill ligga steget efter sin motståndare.

Frontas av: Manchester Citys Gabriel Jesus.

Testpanelen tycker: X 18 är något liten i storleken och har en smal och nätt passform, gå upp en halv storlek för ultimat känsla. Modellen gør sig bedst på små fødder, hvor slimfit-passformen kommer til sin ret uden at klæbe til. Et tip er at have et skohorn tæt på hænderne for at få på dig modellen uden at få ont i armene. Väl på foten ger X 18 en lätt känsla där den tunna ovandelen får dig att känna dig riktigt snabb. En grym fartdojja som er snyggast på plan, det vill säga om du ens hinner se modellen.

SHOPPA HÄR: Vores totale udbud af fodboldskor fra Adidas

LÄS MER: Derfor får du ont i höften när du springer

LÄS MER: Så behandler du en sträckning