Guide: Hitta rätt vintersko från Sorel Image

Guide: Find den rigtige vintersko fra Sorel

Kanadensiska Sorel vet hur man gör ordentliga vinterskor i bra kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige model til sæsonens kolde, våde og slaskede dage.

Med ett par Sorel på fötterna står du stadigt genom hela den kalla årstiden. Märket grundades 1962 i Kanada och har ända sedan dess stått för funktionalitet och ett gediget hantverk. Det er skor du kan lita på under tuffa väderförhållanden. Maria Dahlbäck fra Sorel fortæller hvorfor märket er som gjort for den nordiska vintern.

- Vi startede i 1962 og har hele tiden udviklet vores ikoniske produkter. Vi er et af de førende vintervarumärkena i verden, da vi tilbyder kvalitet, komfort og stil. I et par Sorel-kängor kommer du som kund garanterat vara varm och torr under vintern, säger hon.

Hvilke modeller anbefaler du til den tidlige vinter, snevejr eller slask?

- Explorer Joan, Kinetic Boot og Kinetic Short passer til den tidlige vinter. I snökaos anbefaler jeg Caribou og Winter Carnival. Når det er slaskigt, kan du bruge hvilken Sorel-sko du vil, alle vores skor og kängor er vandtætte. Men det er altid vigtigt at behandle alle skor med passende skovård, da holder de længere og ser finare ut.

Hvad er de mest populære modeller til dam?

- Caribou, Explorer Joan og Winter Carnival.

Hvis jeg bare skal købe en vintersko, hvilken model anbefaler du så?

- Du skal altid have flere end et par skor at bytte med, da det er vigtigt at lade de torka mellem anvendelse, men skulle jeg bare vælge en rejäl vintersko så får det bli Caribou.

Hos os på Sportamore finder du flere forskellige modeller til både barn, dam og herre. Scrolla ned for en snabbguide till vårt damsortiment!

Caribou

Caribou_Sorel.jpgCaribou er en klassiker af flere anledningar; det er underbart skönt, varmt och slitstark. Rekommenderat pris 1 995 kronor.

Findes der en sko, som du forbinder med Sorel, så er det Caribou. Den her klassikern har värmt frusna fötter sedan starten 1962. Skorna tål extrem kyla och har en så kallad "frost plug" som sitter inne i sulan och hindrar kylan från att tränga in underifrån.

Vinterkarneval

Sorel_Winter carnival.jpgWinter Carnival kommer i en stålgrå nyans og klassiskt svart, rekommenderat pris 1 395 kronor.

En reddare i vinterkylan som är lite nättare i sulan jämfört med Caribou. Fodret kan tages ud for at vaske og vaske, hvilket både er praktisk og forlænger livslængden på skorna. Præcis som Caribou har Winter Carnival en 2,5 mm frostplugg i mellansulan som förhindrar kylan från marken att tränga in i skon.

Kinetic

Kintec boot.jpgKinetic Boot finder du i sort og grønt, anbefalet pris 1 995 kroner. Hvis du foretrækker en lavere model, findes den sportige Kinetic Short i sort og brunt, anbefalet pris 1.695 kroner.

Kinetic (som findes både som känga og i en lavere variant) er den hotteste nyhed fra Sorel, som kommer i en sporty, snygg siluett. Det er varma, vattentäta skor som funkar lika bra en dag på stan som under skogspromenaden.

Explorer Joan

Explorer Joan.jpgMysig känga i slitstark mocka som både finns i svart och brunt, rekommenderat pris 1 695 kronor.

Vil du have en lidt mindre klumpet vintersko? Explorer Joan er en nättare höst- och vinterkänga i en stilren modell som funkar till det mesta.

Glacy

Glacy short.jpgGlacy Short findes i sort og brunt, anbefalet pris 1 395 kroner. Der findes også en model med højere skaft; Glacy Explorer Shortie i både sort og brun, anbefalet pris 1.695 kroner.

Du, som ofte fryser om fødderne, kan vælge Glacy Explorer Shortie og Glacy Short. Det er to lidt varme modeller til rigtig kolde vinterdage. Insidan är fodrad med mjuk fleece och de är precis som alla andra Sorels skor helt vattentäta.

Nybegynder

Newbie_Sorel.jpgNewbie findes i tre fine farver; blått, svart og brunt. Den anbefalede pris for alle er 1.195 kroner.

Mocka på utsidan och fleece på insidan gör Newbie till en varm, gosig vintersko för kalla höst- och vinterdagar. Den er vandafvisende og har en spænde i skaftet, som du kan justere.

Whitney Short Lace

Whitney Sorel.jpgWhitney Short Lace er en nätt vinterkänga med fin fuskpälsskant högst upp på skaftet. Rekommenderat pris 1 495 kronor.

En ny, cool model i PU-överdragen och vattentät nylon med en membran som andas, så fötterna hålls varma utan att det känns instängt. Det føles næsten som at have på sig et par lette, gosiga tofflor tack vare en innersula i microfleece.

1964 Pac 2

1964_pac2.jpgHvisdu klikker på 1964 Pac 2, kan du vælge mellem klassisk sort eller en blød brun nyans. Rekommenderat pris 1 795 kronor.

Gillar du Winter Carnival, men föredrar läder framför nylon? Satsa på 1964 Pac 2. Det er en lækker sko i klassisk Sorel-siluett med et udtagbart og tvättbart filtfoder samt frostplugg i mellansulan for at holde markkylan borta. Skaftets ydermateriale er gjort af nubuck.

SHOPPA HÄR: Vores udvalg fra Sorel

LÄS MER: Så finder du ret vinterjacka fra Didriksons

LÆS MER: Vi tester dobbelte løbesko fra Icebug