Smarta tricket som håller benen fräscha i skidbacken! Image

Smart trick, der holder benet frækt i skidbacken!

Zeropoint gør kläder som ökar blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna. Desuden kan deras strumpor minska träningsvärken - perfekt inför skidsemestern!

Hvis du planlægger at stå under nyårsraketerna og lova dig själv att ta träningen till nästa nivå kan det vara smart att skaffa träningskläder av högsta kvalitet. Hvis du har rigtig gode træningsredskaber, er det lettere at gøre træningspassagen automatisk. Et godt tegn på, at man kan træne er Zeropoint, et nordisk kompressionsvaremærke, som blev grundlagt i 2009.

- Kompression er et tydeligt fokus for os. Ved at involvere sportsuniversitet og atleter tidligt i produktudviklingen garanterer vi højeste kvalitet på vores produkter, og vores tøj har en erkendt oslagbar pasform. Alle plagg fra Zeropoint indeholder Econyl, hvilket er 100 procent mere nylon end det, der ellers er brugt i haven, siger Magnus Olofsson på Zeropoint.

Träningsklädernas kompression hjälper till att öka blodcirkulationen, effektivisera syresättning av musklerna och att forsla bort mjölksyra för att öka uthålligheten och snabba på återhämtningen. Tester af Zeropoints produkter har bevist, at det eliminerer i stort set alle træningsvärk. Skaderisken mindskes, og den øgede blodcirkulationen gør også, at temperaturreguleringen bliver meget bedre.

- Tænk på, at kompressionsproduktet fungerer som et ekstra lager af muskler, så du er mere veltrænad, men desto højere kompression behøver du for at få maksimal effekt ved træning og kamp. En lav kompressionsgrad er fremragende ved rekreation, rejser, arbejde og ved længere anvendelse af produkter.

zeropointKompressionstræning er en rigtig god idé i motionsrummet og på skidbacken!

Det, som Zeropoint måske er mest kendt for, er deres alsidige kompressionsstrømper. Samtlige støddæmpere og sleeves er udstyret med graderet kompressionsteknik for optimal og korrekt medicinsk kompressionseffekt. Kompressionen er så god, at Zeropoint er blevet officiel kompressionsleverandør til Finlands OS-trup.

- Vores bedst sælgende kompressioner, som du ikke får problemer med, er modellerne Pro Racing, Intense og Hybrid. Når du tager nogen af dem, så forstår du, hvad riktig graderad kompression er. Nu på vintersæsonen så er vores skidstrumper Alpine og Cross Country meget populære også, fordi merinoullen i strumporna tilføjer et ekstra niveau af temperaturreglering og naturlig antibakteriell funktion.

Måske føles det lidt overkill med kompression også i skidbacken, men det hjælper faktisk kroppen til at holde sig frisk - og kan ses som en relativt billig forsikring til ikke at bryde sammen i total træningsvärk efter halva ugen i fjällen.

- Fordelen ved at bruge kompressionsstrømme er, at du forbedrer præstationsmåleevnen, følsomheden og stabiliteten. Ved at have dem på en til to timer efter passet så optimerer du også din återhämtning, så at benene er pigga och fräscha inför nästa dag i spåret eller backen.

LÄS MER: Så finder du ret kompressionsstights