Sport-bh:arna som är bäst i test Image

Sport-bh:arna som er bedst i test

Vi har testet 15 forskellige sportsgrene, for at du skal kunne finde den rigtige model til dig og din træning. Her er de sportsgrene, der blev bedst i test.

En bra sport-bh är A och O när du tränar. Men at finde ret model kan være lidt knepigt. Derfor har vi testet 15 forskellige modeller og evalueret dem, for at det skal blive enklere for dig at kunne klikke på den rigtige sportsbøjle, uanset om du er ude efter en bøjle, der giver meget støtte, lidt støtte eller noget mittemellan.

High.jpg

Test af: Nike, Pro Rival Bra

Nike-Pro-Rival.jpg

Resultat: Formfuldendt, skøn og støttende.

Ordinarie pris: 549 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i kupstorlekarna A-E. Omkretsmåtten anges i tum: 30-38, vilket motsvarar svenska omkretsen 65-85.

Omdöme:

Vil du have en sportsbh med kupor, der giver meget støtte også under højintensivt træningspas, er måske Pro Rival Bra fra Nike lige hvad du søger efter?

- En sport-bh som lyfter og former brösten eftersom den er kup-formad, men som tur er ikke har några byglar! Den giver bra stöd och sitter jätteskönt! säger en testperson.

Pro Rival Bra er lavet for at du skal kunne træne rigtig hårdt i den uden at føle dig begrænset på noget måde. For en skønnere oplevelse er den fremstillet på en måde, der skal reducere brystets bevægelser, når du træner.

- Den sidder virkelig bekvemt og holder brøsten på plads også under tuffare og intensivare pass. Jeg følte mig tryg, da jeg lavede burpees med den her.

Kuporna är formpressade och bh:n är tillverkad i ett något kraftigare material. Det fik nogle testare at undra om den skulle være väldigt varm att träna i.

- Men det var den ikke, tvärtom så absorberar den svett väldigt bra, säger en testare.

For at tage på dig Pro Rival Bra trækker du den over hovedet og knækker den sedan med tre hyskor bak på ryggen.

- Pluspoäng för att axelbanden kan regleras så att du själv kan bestämma graden av stöd, säger en i testpanelen.

Test af: Abecita, Kimberly

Abecita-Kimberly.jpg

Resultat: Megasød, ventilerende og fugttransporterende.

Ordinarie pris: 449 kroner.

Størrelse: Finns i omkrets 70-95 och kupstorlekar B-G.

Omdöme:

Mjuk och skön. Det er to ord, som beskriver sport-bh:n Kimberly fra Abecita. En rigtig favorit-sport-bh for gymträning, yoga, barre, en powerwalk eller andre lågintensiva aktiviteter, tycker vår testpanel.

- Derimod er den ikke perfekt at springe i, da skumpar brösten och det gör ont och börjar pirra i huden ovanpå brösten. Du kan næsten mærke, hvordan du får nye bristninger på grund af manglende støtte. Også hopp er et klart no-no i den her model om du har store bryster, siger en af testpersonerne.

- Nej, det er ikke på grund af støtten, som jeg synes så meget om den her sport-bh:n uden for at den helt enkelt er en bra bh at have i garderoben som alternativ til de modellerna som er superstödjande, hårda och kanske inte så sköna, säger en annan tjej i testpanelen.

Bh-banden er breda och även runt ryggen har den här bh:n en bred linning. Den har ingen hård bygel i sig, hvilket bidrager til, at den ikke bliver så støttende, men derimod blød og skøn. Bh:n er fremstillet i et materiale, som andas og leder bort fra fukten, noget som uppskattades af testarna.

- Det er skønt, at den ventilerer perfekt, du holder dig sval under træningen.

En af testpersonerne syntes så meget om den her model, at hun klikkede ham to ekstra i andre farver, bare for at den var så skøn. Den vinder på komforten!

Test af: Shock Absorber, Ultimate Run Bra

Shock-absorber-Run-bra.jpg

Resultat: Jättebra stöd, skön och svettabsorberande.

Ordinarie pris: 699 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i omkreds 65-85 og kupstorlekar A-G.

Omdöme:

Bäst i test! Vores testpanel elsker Ultimate Run Bra fra Shock Absorber og har bare berømt at gå til modellen.

- Den bedste sports-bh, som jeg nogensinde har prøvet! siger en tjej.

- Jeg elsker den her sport-bh:n, siger en anden af vores testare.

Præcis som navnet antyder er den her model indrammet specielt til løb, men passer så klart utmärkt til andre træningsformer, hvor du vil have ekstra støtte og stabilitet til brøsten. Bh:n er fremstillet i en teknik, der reducerer brystets bevægelser med hele 78 procent, når du springer.

- Brøsten sidder på plads og den giver kæmpe støtte under alle pas, også under længere løpture, siger en kvinde som brugt sport-bh:n både når hun sprungit og gået på højintensiva gruppträningspass med mycket hopp.

Ultimate Run Bra har en blød inderside og er fremstillet i funktionsmateriale. En af testpanelets piger synes, at den var lille i størrelsen, men de andre synes, at den er normal i størrelsen. Måske skal du derfor vælge en størrelse større, end du plejer at pendle mellem to forskellige storlekar.

- Den absorberer svett jättebra och jag känner mig fräsch under hela passet, oavsett hur hårt jag kör! tycker en annan testare.

Vår testgrupp uppskattar de breda, vadderade axelbanden som ger extra komfort och som inte glider på axlarna.

- Tre hyskor og en ekstra knude ved skuldrorna som gør at sport-bh:n sidder som en smäck! siger en anden testare.

Ultimate Run Bra rekommenderas till andra träningssugna tjejer.

- Det er en kanon-bh til alle piger, men ekstra bra til piger med større byst, siger en testare.

Test af: Casall, Ideal SportsBra

Casall-Ideal-Sports-Bra.jpg

Resultat: Syg, behagelig og let at transportere.

Ordinarie pris: 549 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i omkrets S-XL og kupstorlekar B-E.

Omdöme:

Når du klikker dig hjem til den her sport-bh:n bør du overveje at gå ned i en størrelse både i kupan og omkrets, åtminstone om du følger vores testares råd.

- Storleken är ganska stor, både i omkrets och i kupa, så pass att jag rekommenderar att du går ned en kupstorlek. Tvekar du på vilken omkrets du har så välj den mindre, rekommenderar en av kvinnorna.

Själva modellen på sport-bh:n är rejäl och ger effektiv support. Den går højt op mod halsen, så brösten ikke "trillar ur" bh:n oavsett vilken övning du gör.

- Desværre er den ikke så effektiv, at det er superbekvemt at hoppe og springe langt om du har store bryster, men at spille tennis går fint. Den er så blød, at den slipper efter, og derfor er den ikke komfortabel ved hop og løb, siger en af testpersonerne.

- Men den er superbra at spille i! Den suger effektivt bort alt sved fra kroppen, når du træner, så kroppen føles tør, men sport-bh:n er dyngsur efteråt, siger en anden testperson.

Ideal Sports Bra har samme form som en almindelig bh, den vil sige med axelband og knäppning bak på ryggen, men den har tre hyskor.

- De breda axelbanden gör att den är skön även för dig som har stor byst.

Vores testpanel anbefaler Ideal Sports Bra til dig, som vil have en "lagom" bh.

- Vil du have høj støtte, men ikke så maxad at bh:n næsten trycker åt för hårt, utan snarare ett mjukare och skönare alternativ är det här rätt bh för dig!

Test af: Salming, Kapacitet

Sport-bh:arna som är bäst i test

Resultat: Pålitlig, sval og stabil.

Ordinarie pris: 499 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i omkrets 70-90 og kupstorlekar A-E.

Omdöme:

Salming Capacity er en klassiker i sport-bh-sammanhæng og knäpps med hyskor bak i ryggen. En af testpersonerne har brugt modellen i mange år.

- Modellen er meget pålidelig, den har en stor ryg, et bredt bånd og en kappe, der går højt op, så ingen bryst kan ramle ud. Tyget er superrunt runt brösten, så bh:n känns inte så uppbyggd. Men trots det så känns den stabil och den är bra för det allra mesta, säger hon.

- Bh:n sidder behageligt rundt om kroppen uden at åka upp och gömma sig under brösten, vilket kan vara ett problem på vissa bh:ar, säger en annan testare.

Testpanelen tycker att sport-bh:n fungerar till de flesta träningsformer men påpekar att om du har väldigt stora bröst kan det vara lite obekvämt att springa, eftersom brösten guppar upp och ner i den.

- At den er så tunn och ofodrad gör också att bröstvårtorna syns genom tyget när du tar i, om du stör dig på det, säger en testare.

Men bh:n hyllas även för att den är sval, du kommer aldrig känna dig bastuvarm och supersvettig i den här modellen.

En detalje, der gør, at bh:n ikke får topbetyg, er akselbanden, som er forsynet med varsitt spänne, som du kan miste og fästa om så att de korsas i ryggen.

- Tanken er god, men det er bare det, at det der spænnet åker ur lite då och då, så det er ingen bra konstruktion. Åker det där spännet ur när du tagit på dig bh:n behöver du ta hjälp av en kompis för att rätta till det, annars behöver du ta av hela bh:n igen och göra om proceduren.

Test af: Bliv på plads, Omega-kurve

Stay-in-place-Omega-curve.jpg

Resultat: Robust, støttende og smickrende.

Ordinarie pris: 499 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i omkrets XS-L og kupstorlek C-F.

Omdöme:

Den her sportsbh:n passer dig med lidt større byst, for den giver ordentligt med støtte. Vores testpanel viste, at det, der adskiller den her fra mange andre sportsgrene, er, at den faktisk lyver brøsten ind i stedet for at prøve at få dem ned.

- Den giver på riktigt världens klyfta! siger en af testarna.

Omega Curve er skøn at have på sig, men en af testpersonerne, som har lidt forskellige store bryster, syntes, at den skavde lidt på et bryst. Modellen er så robust, at den ikke kommer til at sidde skönt om du har fel storlek och brösten kanske trycks ut lite upp mot armhålan.

- For at bh:n skal sidde optimalt, skal du lægge brøsten på rette plads i bh:n, når du tager den på dig, siger en tjej.

Bh:n er en meget tyk model, så den bliver virkelig varm og svettig, når du træner hårdt. Men det tykke tyget suger å andra sidan upp all svett från kroppen.

- Men tænk på, at det kommer til at føles godt mellem brøsten i den der klyftan!

Testpanelen hyllar däremot bh:n för att det går att välja omkrets på fem olika snäpp med hyskorna.

- Det er jo næsten umuligt at købe ind i fel omkrets da, siger en testare som brukar ha två olika omkrets-storlekar beroende på vilken bh-modell hon använder.

Men notera att omkretsen är stor, vår testperson med 75 i omkrets tyckte S var perfekt. Bh:n har samme model som en almindelig bh, men går betydeligt længere ned under bysten. At det er så bredt "mudd" under brösten runt kroppen gör att den sitter stabilt där utan att åka upp.

Medium.jpg

Test af: Nike, Victory Compression Bra

Nike-Victory-Compression-Bra.jpg

Resultat: Skøn, sval og komprimerende.

Ordinarie pris: 299 kroner.

Størrelse: Bh:n findes i størrelserne XS-XL.

Omdöme:

Har du lidt til middelstor byst og vil have en klassisk sportsbh, som gør jobbet, skal du kaste et ekstra öga på Victory Compression Bra. Det her er en stilren model, som findes i flere farver.

- Den er let at tage på og sidder på plats under bysten tack vare det kraftiga resårbandet. Dock rekommenderar jag att du lyfter upp brösten efter att du tagit den på dig, annars ser de väldigt tillplattade ut, säger en av testpersonerna.

Sport-bh:n er fremstillet i funktionsmateriale og ovadderad, noget som gør, at du ikke kommer til at opleve, hvordan svettig du er, før du skal tage af dig bh:n.

- Eftersom den ikke har nogen knæk nogenstans kan det være en lille kamp at lyckas dra av den när du är riktigt svettig, säger en annan testare.

Ju mindre byst du har, desto mer stöd kommer du uppleva att den här bh:n ger. Vår testperson med A-kupa tycker att den här bh:n är toppen att springa med och ha på gruppträningspass, medan testpersonen med C-kupa tyckte det kändes skumpigt att göra övningar med hopp i bh:n.

- Det kan være værd at nævne, at brystvårtorna let syns igenom om du har en tajtare överdel på dig, säger en tjej.

Bh:n får plus for at du kan tvätta den i princip hur många gånger som helst utan att den tappar varken passform eller kompressionskänsla.

Test af: Casall, ikonisk sports-bh


Casall-iconic.jpg

Resultat: Skøn, svettabsorberende og tætsiddende.

Ordinarie pris: 449 kroner.

Størrelse: Findes i omkretsen XS-XL og kupstorleken A/B og C/D.

Omdöme:

Hvis du er en fan af Casalls sport-bh:ar, kan du sikkert igen Iconic Sports Bra fra tiden, når den hette Multi Sports Bra. Det her er en klassisk sports-bh med bryderryg, uden spænden eller nogen knibning.

- Den er fremstillet i et jätteskønt materiale, som transporterer væk svetten fra huden, så det ikke føles, hvor svettig du er. När träningen är avslutad märker du däremot att du kan vrida ur bh:n, haha, säger en av personerna som tränat i modellen.

Bh:n giver ganska mycket stöd, och eftersom den saknar kupor och vaddering upplevde testpanelen att den har en något tillplattande effekt.

- Men brösten hålls verkligen på plats och studsar inte runt i bh:n, säger en testare.

- Jeg synes bh:n giver bra stöd men anser att den passar bäst till medelintensiv träning eller gymträning, säger en testare med större byst.

Testpanelet er positivt indstillet over for at anbefale bh:n til en kompis.

- Ja, hvis mit kompis vil have en basic sport-bh, som passer til mange forskellige typer træning, så er den her en bra val!

En af pigerne i testpanelet har haft den her sportsbh:n i syv år, vasket den i maskinen og synes stadig, at den ikke har sluppet efter. Det er et rigtigt kvalitetsplagg med andre ord!

Test af: Under Armour, Eclipse Bra

Under-Armour-Eclipse-Bra.jpg

Resultat: Brugbar, smickrende og støttende.

Ordinarie pris: 399 kroner.

Størrelse: XS-XL.

Omdöme:

Modellen ser ved en første anblick ganska basic ut, men de korsade, reglerbara banden i ryggen gör att den känns mer speciell i designen än en sport-bh med brottarrygg.

- Jeg blev lidt kär i den sport-bh:n og det er bland annat av den fåfänga anledningen att mina små bröst fick så fin och rund form i den! Sedan tyckte jag också att den gav mycket stöd utan att sitta för hårt eller skava, säger en testperson.

Bh:n går let at trække over hovedet og få på plads. Hyskorna i axelbanden är smidiga att reglera och gör det enkelt att anpassa hur mycket stöd du vill ha.

- Når jeg bruger bh:n på et gruppetræningspas med hopp og hurtige ruscher, trækker jeg banden ret hårdt og så holders brøsten virkelig på plads. Når jeg styrketränade släppte jag bara lite på banden, säger en annan testare, och fortsätter:

- Bh:n hindrar inga rörelser, men rör inte heller på sig när du vill exempel gör tunga lyft eller gör militärpressar, skönt!

Eftersom bh:n både er vadderad og bred framtill blir det lite varmt när du kommer upp i hög puls, men å andra sidan är det positivt att den är så bred eftersom det ger extra stöd och minimerar risken för att brösten plötsligt rymmer ur bh:n.

Kuporna är vadderade och fastsydda, vilket testarna tycker känns skönt. Tvätta den i tvätt-påse för att skydda axelbandsreglagen, som är i metall.

- Det her er en grym sportsbh for dig, som har lidt til mellanstor byst og vil have en bh som ger stöd oavsett vad du tränar. Jeg kunne vælge en bh med endnu mere kompression eller støtte til en løprunde, men for gruppetræningspasset og gymträningen giver den dig alt, hvad du vil have af en sport-bh!

Test af: Reebok CrossFit, Skinny Strap Porcelain

Reebok-Skinny-Strap-Porcelain.jpg

Resultat: Mjuk, snygg och bekväm.

Ordinarie pris: 549 kroner.

Størrelse: XS-XL.

Omdöme:

Den her sport-bh:n indgår i Reeboks CrossFit-serie og det er let at forstå at CrossFit-utövare vill träna i bar överkropp när de har en så här snygg sport-bh på sig!

- Jeg kender mig pæn i den her model! Den har vadderade ilägg som ger en smickrande form, och tyget går ut så långt på sidorna att det inte blir några veck mellan bröstet och armen, säger en testperson.

Det første, der slår dig, når du tester den her bh:n, er, hvor blød den er. De eneste hårde dele på den er to små reglage på (de mjuka) axelbanden som du kan justera.

- Den er ekstremt skøn at have på sig! Den føles knap, men det gør også, at den ikke giver så jättemycket støtte. Jeg foretrækker at bruge den her på styrketræningen, når jeg skal træne med højintensivt får den her stanna hemma, säger en tjej som har medelstor byst.

Men for dig som har mindre byst, A- eller B-kupa, går det bra at använda bh:n även när dagens träningspass innefattar hopp och skutt.

- For min del var det intet problem, jeg drog bare åt axelbanden lite extra. Men jeg skulle ikke gå ud og springa någon längre runda i den här, säger en testare med A-kupa.

BH:n transporterar bort svett från huden jättebra och är lätt att ta av och på. Se til, at du har en vaskepose til hænderne, når du skal tvätta den här sport-bh:n, iläggen åker nämligen ut i maskinen annars.

Test af: Puma, Powershape Forever

Sport-bh:arna som är bäst i test

Resultat: Skøn, komprimerende, stram.

Ordinarie pris: 299 kroner.

Størrelse: XS-L

Omdöme:

Hvis du er mellem to størrelser, skal du klikke på den største størrelse. Det anbefaler vores testpanel. En person, som altid har en medium størrelse, kæmper for at få en bh i den størrelse.

- Den her model er lille i størrelsen! Jeg undrer mig over, at det beror på, at den virkelig giver brølende støtte. Da jeg vel fik på mig den trykkede den til brøsten og siden rørte de sig ikke på hela passet, siger testaren, som har B-kupa.

- Jeg oplevede også, at den her bh:n holder bysten i et stadigt grepp. Bh:n rör sig inte åt något håll när du tagit den på dig, och detsamma gäller brösten, säger en annan tjej som har C-kupa.

I øvrigt er det her en klassisk sport-bh uden nogle ekstra detaljer. Den er sydd i ett funktionsmaterial som transporterar bort svett och ger en fräsch känsla när du tränar. Den er desuden blød og behagelig at bære.

- Jeg kan godt lide, at den her bh:n har platta sömmar. Ikke engang når jeg sveder som mest, er der noget på bh:n, der skalver.

- Hvis du træner nogle dage i ugen og behøver en allround-bh, som både fungerer på gymmet og i løparsporet, er det her en bra val!

Test af: Adidas Stellasport, Sport Bra Padded

Adidas-stella-Sport-bra-padded-.jpg

Resultat: Snygg, blød og cool.

Ordinarie pris: 449 kroner.

Størrelse: XS-L

Omdöme:

Den her sport-bh:n blev ikke testet bare i træningssammanhæng, en af testpersonerne syntes den var så cool at hon hade på sig den till vardags.

- Färgerna var så fina att jag hade den när jag träffade en kompis, med en vanlig bomulls-t-shirt över, säger hon.

Det siger ganska mycket om den här sport-bh:n, dess största styrka är att den är så snygg! Men den er også en helt godkendt sport-bh. Trycket på framsidan känns lite plastigt, vilket fick testarna att tro att de skulle simma i svett under träningen.

- Men det gør du ikke! Når det gælder brøsten, findes der nemlig et mesh-liknande tyglager som effektivt suger op svetten. Jag körde ett gruppträningspass som gjorde mig genomsvettig, men kände mig inte svettig på brösten, säger en av testarna.

Det her er en bh med middelmycket støtte, og passer derfor primært personer med mindre eller middelstor byst.

- Resårbandet sitter ganska nära under brösten, vilket känns när du hoppar eller springer. Det gør, at jeg synes, det er skønast at have den her, når jeg træner i fitnesscentret eller gør yoga, siger en pige.

Glöm inte att vända bh:n ut och in och tvätta den i en tvättpåse, så håller sig trycket fint!

- Jeg kender mig næsten sikker på at begynde at træne i en ren sportsgren, for jeg synes, den her er så flot. Färgerna poppar verkligen och jag blir glad när jag ser den. Som PWO i sport-bh-form!

Low.jpg

Test af: Nike, Pro Indy BH

Nike-Pro-Indy-Bra.jpg

Resultat: Jättesmickrande, snygg och skön.

Ordinarie pris: 349 kroner.

Størrelse: XS-XL.

Omdöme:

En perfekt sportsbh til træning, som ikke indeholder en masse hopp! Vores testpanel blev virkelig præcist i den her model.

- Jätteskön! Materialet er så småt, men trods det sidder bh:n på plats, även när jag svingade en kettlebell och gjorde chins, säger en tjej.

- Den er enkel at tage på sig og let at reglera banden så at du kan få præcis det stöd du vill ha. Skal jeg være ytlig så får også små bryster en jättefin form og ett lagom lyft i den här modellen!

Trods at Pro Indy Bra er lidt mere urringad sidder brösten som inkapslade i bh:n, det er altså ingen risiko for at de plötsligt säger hej till omvärlden.

- Eftersom det er en lav support-bh så havde jeg ikke den på min mest højintensive pass, men jeg testede alligevel at gøre boxjumps når jeg havde den på mig og brösten skumpade knappt alls.

Fordi det er en sport med mindre støtte, passer den bedst til personer med mindre byst.

- Axelbanden er väldigt tunna så jag kan tänka mig att om du har större bröst så kan de skära in i axlarna, säger en testare.

Kuporna är vadderade men trots det känns den inte svettig och instängd. Bonus: Kuporna är uttagbara men efter tvätt satt de fortfarande på plats så du slipper hålla på och lägga inläggen på plats.

- Det her er en virkelig prisværdig model, og jeg har faktisk klikket mig en til, hurtigt i en anden farve!

Test af: Röhnisch, Julie Sport Top

Röhnisch-Julie-Sport-Top.jpg

Resultat: Prisvärd, snygg, formande.

Ordinarie pris: 299 kroner.

Størrelse: XS-XL.

Omdöme:

Det her er en af Röhnisch klassiske sportsbh:ar med et feminint design som sticker ut.

- Den her sportsbh:n er som en färgglad karamell! Og det bliver faktisk roligere at træne med fine træningskläder, siger en ur testpanelen.

Julie Sport Top har mange fine detaljer. Testpanelet blev ekstra fint justeret i akselbåndene, som løber i et fint mønster over ryggen. Nogle testpersoner sagde dog muligheden for at kunne regulere akselbåndene.

Sport-bh:n har også udtagbara, vadderade ilägg i kuporna som har en formande effekt.

- Trods at den er vadderad så kändes den aldrig varm, ikke ens når jeg blev svettig. Den sög liksom upp svetten, säger en tjej.

- Den er normal i størrelsen, så du kan lugnt klikke dig hjem til din almindelige størrelse, siger en anden testare.

Eftersom det her er en bh med mindre støtte, er det ikke tænkt, at du skal bruge den under det eksplosive passet, hvor du hopper som en durecellkanin i en time.

- Jeg havde helt misset, at det her er en bh med lidt støtte, så jeg har trænet cirkelgympa i den. Det fungerede godt, jeg oplevede ikke, at brøsten skumpede mere end almindeligt, men jeg havde røde mærker på akslerne efter banden efteråt, siger en testare.

- Jeg trænede bodybalance og spinning med den her bh:n og det var kanon! siger en annan testare.

Skulle vores testare rekommendera den här sport-bh:n?

- Ja! Det er sjovt, at en sport, der er så anvendelig, også kan være så pæn. Og prisen er toppen!

Test af: Casall, Glorious Sports Bra

Casall-Glorious-Sports-Bra.jpg

Resultat: Blød, blød og formbar.

Ordinarie pris: 399 kroner.

Størrelse: XS-L

Omdöme:

Glorious Sports Bra kommer også i en mængde farver og mønstre for at du skal kunne finde lige din favoritkombination! Det her er en stilren sport-bh som testpanelen uppskattade för sin sköna passform.

- Den sidder bra på kroppen, tight men inte för hårt. Men trods det er den let at tage på og af, jeg tror det beror på det mjuka tyget som den är tillverkad i, säger en testperson.

Bh:n har ingen knäppning men axelbanden går att reglera. Det her er en sports-bh med mindre støtte til lågintensiv træning, perfekt til powerwalken, gymmet eller yogan!

- Jeg synes om skærningen i ryggen på den her bh:n. Vanliga brottarryggar tycker jag kan kännas lite för breda, men eftersom den här har så smala band känner jag att jag kan röra mig hur som helst, säger en testperson.

Bh:n har vadderade kupor som ger en fin silhuett under tajta överdelar.

- Det var skönt att bröstvårtorna inte poppar fram genom tyget, säger en tjej.

En person i testpanelet tyckte bh:n var så skön att hon inte bara använder den på träningen.

- Äntligen har jag hittat den perfekta bh-toppen att mysa runt i hemma! säger hon.

LÄS MER: Find den rigtige sportsbh fra Nike

LÄS MER: Guide til sportsbukser fra Casall