Stort test av tights med hög midja Image

Stortest af strømpebukser med høj midja

Er det ikke noget, vi elsker mere end tights med høj midje? Her er sæsonens allerbedste modeller fra blandt andet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Det her er 2019's test. Læs vores seneste tightest her: Træningstights 2020!!

Uanset om du foretrækker klassisk sort, dyremønstret eller blokeret, så er en sag sikker - alle klæder sig i tights med høj midja! I det her testet har Sportamores testpanel sat alt fra seamless-tights til shapetights på prøve. Så her syntes de.

Mjuk och mysig passform

tights test rönisch

Model: Lasting High Waist Tights, Röhnisch

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Det bedste ved tights fraRöhnisch er, at de er superbekvemme, har smickrende sømme over rumpan, samt i øvrigt er meget pæne.

Det havde kunnet være bedre: Tyvärr finns det ingen dragkedja över fickan, vilket gör att de inte lämpar sig särskilt väl för löpning. I övrigt passar tightsen de flesta träningsformer.

Sammanfattning: Det her er et par jättefina, mörkröda tights som är något ljusare i verkligheten än på produktbilden. Ved midjan slutter tightsen præcist over navlen. De er dermed ikke superhöga, også om de helt klart er en høj model. Hvis du er kortere end medellængde, kommer de her tightsen sidde perfekt på dig, da de er aningen korte i benene. I midjan finns en snodd så att du kan dra åt lite. De er også 100% squatsäkra, vilket alltid är uppskattat! Baktill finns en liten ficka, där nycklar kan rymmas.

Trendiga block

Tommy sport

Model: Blocked Legging Full Length, Tommy Sport

Passer til: Gym og styrketræning.

Bedste egenskaber: Det er altid sjovt at have tights på sig, som designmæssigt adskiller sig fra alle andre tights på gymmet, siger en testare, og det gør virkelig de her. Udover det er tightsen fra Tommy Sport supersköna på og midjan er så pass hög att den sitter högt över naveln - väldigt uppskattat!

Det havde kunnet være bedre: Den superhöga midjan och långa benlängderna passar inte alla kroppstyper, även om modellen är superbekväm. Du som er lidt kort i rocken kan vika upp modellen nedtill.

Sammanfattning: Tightsen fra Tommy Sport står for et taknemmeligt afbræk i det ellers stilrene sortiment. Med sine blockade partier over knäna är det här ett riktigt trendigt alternativ, som kommer göra ditt nästa träningspass riktigt Instagramvänligt - perfekt för dig som motiveras av det. I øvrigt er det her et rigtig bekvämt par tights, som ikke kommer svika dig på gymmet. På benet findes ventilerende paneler i finhålig mesh, for maxad ventilationsförmåga även under svettiga pass.

Sort er det nye sort

only polay

Model: Cobra HW Aop Training Tights, Only Play

Passer til: Styrketræning og yoga.

Bedste egenskaber: Ud over det kaxiga design er resåren i midjan på de her tightsen et stort plus. Det gør, at de holdes på plads bra, uanset hvilken øvelse du kører på gymmet. En anden stor fordel er, at de er så elastiske, at de går at bruge også på rigtig rørliga yogapass.

Det havde kunnet være bedre: Testpanelet har svært ved at komme på noget forbedringsområde, men en sag, som er synd, er, at mönstret ikke findes på både fram- og baksidan av tightsen.

Sammanfattning: Det her er tightsen for dig, som ikke alle holder med om at "orange is the new black". Hvis du som mange andre mener, at sorte tights altid er pæne, så kan det her være din vej til at krydda gym-garderoben light. Tightsen fra Only Play har et diskret, men alligevel kaxigt ormskinnsmönster som testpanelen älskar. I øvrigt er de rigtig bekväma og har et brett midjeband som ger precis lagom kompression. Tightsen får også ekstra pluspoäng for at det går at gøre squats i dem uden at du behøver oroa dig for at underkläder ska synas genom tyget.

Begrænset udgave

tights med hög midja blacc

Model: Flatter HW Tights Limited, Blacc

Velegnettil: Intensiv gymnastik og yoga.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste ved de her tights er den brede midjan, som krammer dine former uden at klæbe til - meget smickrande og desuden superbekvämt.

Det havde kunnet være bedre: De her tightsen er tilpasset til lågintensiv træning, hvilket ikke gør dem særligt mangsidiga. De er ikke det første valg, når det vankas vinterlöpning men gør sig desto bedre i yogasalen, hvor de hører hjemme.

Sammanfattning: Det her tightsen sælges bare i et begrænset antal, men Blacc sedvanliga komfort känns igen från andra modeller av samma märke. Det her er et par tights, som fungerer godt til såvel yoga som löpning, hvilket er godt for dig, der elsker variation! Udover den bekväma, höga midjan är designen det bästa med modellen. Strømpebukser er derimod ikke rigtigt så mørke, som de ser ud til at være på billedet, uden mere lysblå. Snyggt også med de glitrende detaljerna längst ned, som ger en extra krydda.


Det bekvämaste alternativet

Nike one tights

Model: One Tights 7/8, Nike

Passertil: Gymtræning, yoga og pas.

Bedste egenskaber: "Materialet er det skönaste jag testat" siger en testare, som även tillägger att det är "mjukt utan att upplevas som slappt". Midjan er også betydeligt højere end hvad den udgiver sig for at være. Efter at tyget var gået op, gik tightsen i gang med at trække hele vejen op til revbenskanten - så bekvemt!

Det havde kunnet være bedre: Det er lidt synd, at de to grå blockpartierna på henholdsvis ben ikke er jämna utan sitter olika högt upp på benen. Det havde givet mere harmoni om blockpartierna slutade på samma nivå, tycker testpanelen. Men det er förstås en smaksak. Snyggt er det hvordan som helst.

Sammanfattning: Tightsen fra Nike er som ventet præcis hvordan sköna som helst med et mjukt og följsamt tyg som på ett nästan magiskt vis ändå inte upplevs slappt, utan snarare formar ben och rumpa. I efteråret er det blokpartierna som er på modet og Nike er förstås inte sena på den pucken. Testpanelet er i sin helhed meget tilfreds med designet, som er diskret, men alligevel noget lidt ekstra. Tightsen får også ekstra pluspoäng for at det findes to fickor at förvara passerkort till gymmet och en skåpsnyckel i.

Smarte løsninger

craft tights

Model: UNTMD Warpknit Tights, Craft

Passer til: Yoga, pilates og andre sportsgrene.

Bedste egenskaber: Det bedste ved tights fra Craft er den høje komfort. Tightsen er ekstremt bløde og följsamma, men samtidigt ser den ribbade midjan till så att magen hålls in och får stöd. Længst nede har tightsen en ekstra del at trække over hælen, som varmer anklarna for at du skal slippa bli kall om fötterna vid lågintensiv träning - smart, tycker testpanelen.

Det havde kunnet være bedre: Over rumpa och lår sitter de här tightsen aningen löst vilket är bra när du ska köra stretchpass och yoga, men det innebär även att de inte passar så bra till varken styrketräning eller annan högintensiv träning.

Sammanfattning: Det her er et par meget sköna seamless-tights med høj midja, som verkligen ger dig full rörelsefrihet. Længst nede findes en smart "ögla", som du trærer over hælen, og som gør, at du med frusna fötter slipper bli lidande under lågintensiv träning. Den blå farve vil garanteret få dig til at synke i gymmet, men for den mindre vågade findes tightsen også i en mere neutral farve - sort.

Stilrene tights fra underställsjätten Kari Traa

kari traa tights

Model: Kine Tights, Kari Traa

Passer til: Yoga, styrketræning og gymnastik.

Bedste egenskaber: "Jag kommer garanterat att vilja ha de här tightsen före alla andra tights när jag går på yoga" siger en testare, som er i stort sett lyrisk over komforten, men framförallt designen. Om du inte testat tights från Kari Traa redan är det verkligen dags!

Det havde kunnet være bedre: Tightsen fra Kari Traa er meget lange, hvilket betyder, at de risikerer at korva sig ved benen om du er kortare än medellängd.

Sammanfattning: Hvis du har nogen, som helst koll på Kari Traa, ved du sikkert, at de fuldkomligt dominerer underholdsbranchen for kvinder. Därav er det måske ikke heller så konstigt, at de også er bra på träningstights. De her tightsen er supersnygga, trots en väldigt enkel design och utöver det är de väldigt sköna. Midjan er høj og giver præcis lagom kompression, forudsat at du køber ret størrelse!

Prisvärda vintertights

Wyte Anja

Model: Anja Winter Tights, Wyte

Passer til: Træning, styrketræning og løb.

Bedste egenskaber: Det bedste ved de her tights er, at de sidder godt på efteråret og vinteren. På indersiden er der et borstat materiale, som giver lidt ekstra varme - perfekt til udendørs aktiviteter og løb under de kolde årstider.

Det havde kunnet være bedre: Noget, som dele af testpanelet reagerer på, er at kompressionen opleves stram omkring vader og over knäna, än vad de gör över midjan. Derfor kan du som er noget mindre omkring midjepartiet og rumpan opleve tightsen som lidt løst og behöva dra upp dem kring ljumskarna.

Sammanfattning: Riktigt mjuka vintertights som sitter högt och tight i midjan, utan att krama för hårt. Designet er diskret, men ikke tråkig, og de glitrende prikker på vaderne er et fint element, som uppskattas af testpanelet. At prickarna dessutom är reflexer är en extra smart finess som gör dem som perfekta för löpning efter att mörkret fallit.

100% smickrande pasform

casall

Model: Sculpture strømpebukser med høj talje, Casall

Passer til: Højintensiv træning.

Bedste egenskaber: Det absolut bedste ved de her tights er, hvordan de skulpterer og former din krop. Tightsen har en smickrende pasform, som du virkelig kan føle dig fin i. Ud over det er materialet tunt og let, hvilket er meget bekvemt.

Det havde kunnet være bedre: Eftersom materialet er så tunt, kommer troskanten til at synas igennem, hvis du ikke vælger at træne i sømlesstrosor eller en stringmodel.

Sammanfattning: "Jeg elsker dem!" er det første, som en i testpanelet udbryder, når hun prøver tightsen fra Casall. De her træningstightsen til højintensiv træning har en 100 procent smickrande pasform, med en hel del kompression. Det gør at de passer perfekt til højintensiv træning og da tyget også tørrer fort og ventilerar klockrent kan det knappast bli bättre. Testpanelen rekommenderar de starkt för de allra grisigaste träningspassen!

LÄS MER: Så ska du klä dig när du springer i regn, blåst, snö och kyla!

SHOPPA HÄR: Alle vores træningstights