Toni Prince: ”Självklart vill jag ha rutor på magen” Image

Toni Prince: "Självklart vill jag ha rutor på magen"

Toni Prince regerar på Instagram med succékontot Språk för alla. Nu vil han bli kung på dansgolvet i Let's dance.

Toni Prince, 17, er sæsonens yngste deltager i TV4's fredagsunderholdning Let 's dance. For de yngre deltagere er han velkendt gennem det populære humorkontot Språk för alla på Instagram, som han driver sammen med vennen Amir Halim.

Træningsskemaet for deltagerne er hårdt, men Toni Prince siger, at han er godt forberedt fysisk.

- Den store udfordring for mig er at stille mig over for to millioner tv-tittare og dansa, specielt med tanke på min alder. Men jeg har danset ganska mycket hemma, min pappa är en duktig dansare, siger han.

Når Toni Prince ikke danser i tv, går han på gymnasiet. Der er det ikke helt populärt med all frånvaro.

- Det har været en del diskussioner, men nu tror jeg de er stolte og synes det er kul at jeg er med i programmet. Gympabetyget er dock lite svårt att påverka hemifrån, så jag hoppas att min gympalärare sitter och tittar på fredagar, haha.

Idrottsbetyget är annars inget som Toni Prince fått kämpa med genom åren. Han har trænet hele livet, blandt andet klassisk boksning, aikido og kung fu. Fram tills i höstas spelade han fotboll i Brommapojkarna, nu satsar han helhjärtat mot målet att bli skådespelare.

- Det er vigtigt at vinde, jeg synes om at være bedst. Men jeg er også en bra förlorare. Det, der er sjovt med dansen, er, at her er det mig, der skal præstere for at få stanna kvar, i fodbold er det laget, der skal præstere, siger han.

Han har to favoritter til slutsegern i Let's dance.

- Jeg synes virkelig om alle som mennesker, men Bianca Ingrosso er meget duktig og også Elisa Lindström. Samtidig ser jeg dem ikke rigtigt som modstandere, hele gänget her er blevet som en enda stor familie.

Let's dance sendes på TV4 på fredag klokken 20.00.

Sex hurtige spørgsmål til Toni Prince

Hvor ofte ser du dine træningskläder?

- Jeg kører dem i fjernsynet direkte efter hvert pas. Når jeg spillede fodbold, kunne det drømme tre, fire pass, før jeg vaskede.

Hvor vigtigt er fåfængan som drivkraft for din træning?

- Jeg tænker ikke rigtigt så uden at jeg træner for at blive stærk og orka skådespela, men självklart vill jag ha rutor på magen också, haha.

LÄS MER: Anta utmaningen #sportacore!

Hvor finder du den bedste selfie på gymmet?

- Jeg fotograferede mig selv en anden gang, da jeg stod som Rocky med fødderne på en stang og armene i luften. Jeg har aldrig taget en selfie på gymmet faktisk.

Hvad har du for klædestil, når du træner?

- Den er ret stram og kompakt, jeg liker at ha åtsittande kläder så jeg kan röra mig. Jeg har gerne korte tights og er kommet over känslan at det skulle se fult ut.

Har du haft en tur i den?

- Chins er ikke kul, men jeg tvinger mig. Jeg har som mål at klare 50 stykker hurtigt i en följd og då är det inte kul att bara palla 15 som jag gör nu. Det hænger mere på teknik end styrka og jeg har bra balans i kroppen efter all kampsport så det ska gå.

Hvad spiser du, når du vil have noget?

- Pasta, fast det spiser jeg altid i og for sig. Når jeg ikke spiser noget, bliver det meget nutella, chokolade og kager.


LÄS MER: Thomas Wassberg tror ikke, at han vinder Let's dance