Träna hemma! Hanna Öberg visar 5 övningar Image

Træna hemma! Hanna Öberg viser 5 øvelser

Du behøver ikke gå i fitnesscenteret for at give hele kroppen en gennemkrop. Fitnessprofilen og træningsbloggeren Hanna Öberg viser fem øvelser, du kan gøre hjemme med nogle få redskaber.

At træne hjemme sparer ikke bare tid, uden at du slipper også utgiften med et gymkort. Med bare nogle få redskaber kan du variere din træning rigtig meget!

Fitnessprofilen Hanna Öberg, som driver en populær træningsblogg på Hannaoeberg.com, viser fem øvelser, som sammen bliver et effektivt helkroppass. Det eneste, du behøver for at gøre det, er: Et par hantlar og en kettlebell i passende vægt, en pilatesboll, en step up-bräda og en yogamatta.

Hanna Öbergs effektive helkroppass kan du gøre hjemme!

Gør 10 x 3 af hver øvning!

1. Sidolyft (lateral raises) for utsida axlar

hanna öberg

hanna öberg- Det her er en god øvelse til at bygge mere definerede og synkrone aksler, samt en enkel øvelse til at gøre både for en nybegynder og en erfaren gym-atlet. Den er god at kombinere i et supersæt og går let at trætte musklerne med gennem dropset, hvor du varierer med at løfte en arm til gangen og at holde armene statiskt.

2. Boxhopp

hanna öberg


hanna öberg- Den her øvelse er en riktig killer! Jeg plejer at bruge den her øvelse som afslutning på min ben- og rumppas. Den tröttar ut och ger en utmaning för uthålligheten samt ger ett bra tryck av mjölksyra i ben och rumpa.

3. Sida mage (skråt)

hanna öberg

hanna öberg- Det her er en enkel øvelse, som både stræber ud og arbejder med dine sidomuskler. Jeg elsker den her øvelse og i stort sett vem som helst klarar av den! En fantastisk oplevelse at lægge i et supersæt.

4. Abs crunch på pilatesboll

hanna öberg

hanna öberg- Det her er en god øvelse for at stabilisere coremusklerne. Men bedst af alt er kontakten, du får i maven. Jeg får altid et godt indtryk af den her øvelse, og det er en klar favorit! I begyndelsen kan det være lidt svært at holde balancen, men begynd da med at bare stå i utgångspositionen och jobba dig sedan framåt mot en crunch.

5. Edderkop på yogamatta

hanna öberg

hanna öberg- For corestyrkan! Men også til våben og kontrol af balance i kroppen. Jeg elsker den her øvelse, og du behøver ikke gøre mange gentagelser for at blive rigtig træt.

Psst! Hanna Öbergs flotte Wyte-t-shirt finder du HÄR for 149 kroner.

Foto: Hanna Öberg. Ännu mer träningsinspiration hittar du på hennes populära Instagramkonto @hannaoeberg!

LÄS MER: Hanna Öberg kører #sportacore

LÄS MER: Alt du behøver for et hemmagym