Våra kompressionstights som är bäst i test! Image

Vores kompressionssæt er bedst i test!

Giv musklerne mere støtte og genopret et skjold ved at træne i kompressionsstive. Her er vores 10 bedste kompressionsstimuleringer til damer.

SHOPPA HÄR: Alle vores kompressionstights

Varma strømpebukser til vinterlöpning

craft

Test af: Varme lange strømpebukser, Craft

Rekommenderat pris: 699 kronor

Kompression:

Passformen er true to size, og de sidder supersnyggt på med lagom meget kompression. Kramar om benen utan att ge för mycket kompression. Hvis du vil have maksimal støtte, skal du vælge en anden model.

Fukttransport:

Passar både for hög- och lågintensiv träning. Fungerer også godt til virkelig svære rundor, et plus!

Täthet:

Tyget varmer meget mere end almindelige strømpebukser. Du kommer stadig til at fryse lidt om lårene på de allermest kolde dage, men du slipper med gennemfrusne lår, som næsten er blevet røde af kylan.

Ventilation:

Eftersom de er varme end almindelige tights, så er ventilationen ikke den allerbedste. I det her tilfælde får det ses som et plus, eftersom du vil lukke inde värmen. Hvis du derimod er indendørs i fitnesscenteret, bliver du helt forpustet.

Komfort:

Tygets insida är väldigt mjukt och det ger nästan en känsla av att ha på sig ett par tighta mjukisbyxor, superskönt! Funkar utmärkt om du vill ha ett alternativ till mjukisbrallor för söndagspromenader eller hemma i soffan, särskilt om du är på landet och behöver något värmande.

Kommentar:

Ett par riktigt sköna, lagom varma löpartights för dig som vill fortsätta springa utomhus när graderna kryper nedåt. Plus for smart og rejäl nyckelficka i bak med redig dragkedja. Enda minuset er midjan som gärna hade fått vara högre. Om de er for lange kan du ha snöret inåt för att få upp dem en bit, annars kan du vika ned kanten så att snöret inte skaver mot magen. Plus for den mjuka och mysiga insidan!

Maxat midjestöd

Röhnisch

Test af: Shape Curved Long Tight, Röhnisch

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Kompression:

En model som føles ganske lavkomprimerende, næsten som shapetights. De holder i alting og du som vil ha lite stöd runt mage och rumpa kommer inte att bli besviken.

Fukttransport:

De stänger in ganska mycket fukt, men inte mer än andra kompressionstights. Har du trænet i dem, så er de lidt bløde i midten og langs benene, fordi de sidder der.

Täthet:

Tyget er ganska tjockt och det gör att inga trosor syns igenom ens vid de djupaste benböjen. Troskanter ser derimod, eftersom de sidder så stramt.

Ventilation:

De andas bra, så du kan uden problemer køre hårda træningspass indendørs i de her tightsen. Du får dock känslan av att ingen luft släpps in, kanske för att de sitter så slimmat och till och med har tejpade sömmar vid anklarna.

Komfort:

Röhnisch gør vanligtvis väldigt mjuka tights, som är extremt sköna. De her er af naturlige grunde ikke riktigt lika bekväma, eftersom de er komprimerande, men snudd på!

Kommentar:

Ett par kompressionstights med riktigt hög midja. En søm under rumpan lyfter op som en susen og formar. Det ser bra ut men kan kännas lite "tonårsaktigt". Tightsen har smarte reflekser og føles gennemarbejdede. Sömmarna skaver inte och midjan rullar inte ned. De er normale i størrelsen, noget mindre end visse andre af Röhnisch strømpebukser. Enkla att ta på sig och passar även dig med kurvig kropp. Litet minus for at de er så dyra.

Det skal CrossFit-udøverne have

reebok

Test af: CrossFit Compression Tight, Reebok

Rekommenderat pris: 849 kronor

Kompression:

Et par middelkomprimerende tights, som passer perfekt til højintensiv træning som CrossFit og HIIT. Det er intet problem at få på sig tightsen, som er tightast ved vaderna.

Fukttransport:

De släpper igenom en och annan svettfläck, men det är ju bara ett bevis på hård träning. Tyget torkar även väldigt snabbt.

Täthet:

Reebok har lyckats med konststycket att göra ett par tights i ett extremt tunt material som samtidigt inte är det minsta genomskinliga. Wow!

Ventilation:

Tightsen holder sig sval under et helt CrossFit-pas, og har dermed en meget god andningsförmåga. Det er et stort plus, når du træner intensivt. Mesh på bagsiden giver øget ventilation.

Komfort:

Känns som ett extra lager skinn och funkar därmed även som underställ för den som gillar multifunktionella plagg. Strømpebukserne er ekstremt skøre på kroppen og sidder som en smæk.

Kommentar:

Et par kompressionstights som er true to size. Udover funktionen er den snygga designen det absolut bedste med tightsen. På minussiden sidder den lavere midjan, som sidder præcist under maven. De har også en tendens til at glide ned i midjan, når du bevæger dig på dig, så flere af testpersonerne fik gå og trække op tightsen, når de trænede. I övrigt får du en riktigt fin figur i de här tightsen och rumpan sitter där den ska när du gör boxjumps och burpees.

Smart støtte på rette sted

nike

Test af: Zonal Strength Tight, Nike

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Kompression:

De her tightsen har strategisk placeret kompression, hvor du behøver den som mest, nemlig på lår og vader. I övrigt är de lika mjuka som vanliga träningstights.

Fukttransport:

De suger op svetten fra kroppen på et bra sätt, så att du är torr på kroppen efter ett träningspass men har tights som är ganska blöta.

Täthet:

Tyget känns lyxigt och tjockt och du kan ha hur mönstrade trosor du vill under utan att det syns. Däremot kan tyget spännas ut lite på låren, vilket mönstret avslöjar. Gå ikke op i en størrelse trods det - så bliver de alldeles för stora och komprimerar inte lika bra.

Ventilation:

De er ikke superbra, fordi de sidder ordentligt og desuden er ret tykke, men de er jo såklart lavet i et funktionsmateriale. Og så er den perfekt til udendørs brug, men kan opleves som lidt af hvert indendørs.

Komfort:

Sitter som en drøm! Ganska rymlig och justerbar midja gör att de funkar bra även de dagar du känner dig lite svullen.

Kommentar:

Ett par snyggtights! Du føler dig virkelig fin i de her og testpanelet elsker farver og det lidt futuristiske udseende. De her tights sidder lige så smidigt og komfortabelt som almindelige tights, men giver kompression præcis der, hvor du vil have den. Benen føles faktisk piggare än vanligt, så även om de inte motverkar utmattning, så känns det faktiskt så! Långa och rymliga tights som slutar mitt över nageln. Perfekt til både gymtræning og løb. Desværre er de ret dybe, vi havde ønsket endnu mere kompression for det pris.

Älskvärda favoriter!

2xu

Test af: Mid-Rise Reflect Compression Tight, 2XU

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Kompression:

De her tights giver maksimal kompression, og pasformen er perfekt. Også du med muskulös kropp och korta ben kommer tycka att de känns bra från midjan hela vägen ner till benslutet.

Fukttransport:

Trods at de her er tänkta för löpning, så går de lika bra att ha inomhus. De klarar av alla typer av svettiga aktiviteter på ett utmärkt sätt!

Tæthed:

Det eneste lille minus ved tightsen er, at den ikke bliver gennemhudet, når du strækker dig for meget. Det er intet, der ser ud, når du er ude og springer, uden måske snarere om du gør squats i dem. Svarta underkläder är att föredra!

Ventilation:

De andas mycket bra tack vare det tunna tyget. Du kan bruge dem både udendørs og inde i gymmet uden problemer.

Komfort:

Tightsen er så sköna at du knappt känner att du har dem på dig och kompressionen är också toppen. De omsluter musklerne og holder dem på plads, samtidig med at de giver skön rörelsefrihet utan att strama åt för mycket. Sitter oppe i midjan uden at halka ned trods väldigt hög aktivitet.

Kommentar:

Vi er imponerende! Testpanelen rekommenderar dem verkligen till alla som vill ha ett par tights med utmärkt kompression och skön passform. Desuden har de et flot og smart design. 360-gradersreflexer rundt om vaderne gør, at du springer sikkert og ser cool ud, når du træner indendørs. Kompressionen er virkelig kraftig og holder vask efter vask, hvis du en gang er begyndt at træne i 2XU-kompressionsstivere, vil du ikke have noget andet. Godt, at du fik en krone!

Passar bäst för utomhusträning

Newline

Test af: Kompressionstermostrømpebukser, Newline

Rekommenderat pris: 849 kronor

Kompression:

De her kramar åt kroppen ordentligt och flera i testpanelen tycker att träningen gav mindre mjölksyra än den brukar. Om det beror på ekstra blodflöde tack vare kompressionen finns det ju inget bevis för, men flera är frälsta av kompressionen.

Fukttransport:

Den her model er lidt varmere tights, så du skal kunne have dem også under vinteren. Trods det transporterer de effektivt bort fugt fra kroppen. Riktigt bra!

Täthet:

Tightsen känns väldigt trånga vid påklädning, men när du väl får på dig dem så känns det bra. Tyget er ikke så tjockt og kan være noget gennemskinligt, hvilket er almindeligt for kompressionstights.

Ventilation:

Det er ret varmt med de her byxorna på inomhus, eftersom tightsen inte ventilerar bort värmen helt. Derfor rekommenderas de främst för utomhusträning och vid till exempel löpning är ventilationen perfekt.

Komfort:

Sitter meget bekvemt. Det eneste, der kan gøre det lidt lettere, er, at de sidder ordentligt ved knæene, hvilket føles tydeligt, når du springer op og ned i trapperne.

Kommentar:

Er du ude efter et par tights, du kan have, når du springer udendørs i minusgrader, kan det her være et godt alternativ. Midjan på byxan er ganska låg och slutar strax under naveln. Det er også en meget stram midja, men sitter trots det behagligt uden at trycka åt. Dock er det ikke så smickrande på alle kropstyper. Designet er meget enkelt og klassisk med refleksdetaljer. Tightsen ser orimligt små ud og det er en uppvärmning bara att sätta på sig dem, men när tightsen väl är på sitter de som en smäck. Passar all typ av snabb och fysisk utomhusträning.

En rigtig budgetfavorit!

Blacc

Test af: Lava Compression Tights, Blacc

Rekommenderat pris: 499 kronor

Kompression:

Kompressionen er virkelig høj, og de strammer til benene, når du er ude og springer. Lava Compression Tights giver en helt anden følelse end almindelige tights, du känner dig genast mer "på".

Fukttransport:

Tyget klarar av även de svettigaste utmaningarna på gymmet och du behöver inte oroa dig för svettfläckar. Riktigt bra!

Tæthed:

Det er ikke et tykt tyg, men definitivt lidt tykkare tyg än till exempel Skins. Tightsen er ikke gennemskinliga og det fine mønster gør også at troskanter ikke poppar.

Ventilation:

Andas på ett väldigt bra sätt och tyget känns behagligt under hela träningspasset. Passar utmärkt till både löpning och träning, oavsett om du ska vara utomhus eller inomhus.

Komfort:

De er virkelig sköna! Enkla att ta på, trots att de sedan sitter åt ordentligt. Holder alt på plads og er et skönt stöd under tuffa träningspass.

Kommentar:

Her får du ekstremt meget for pengene. Riktigt prisvärda tights med relativt låg midja, som trots det inte ger "muffinsmidja", vilket är ett stort plus. Slimmar åt benen ordentligt, vilket är både skönt och snyggt. Även de i testpanelen som oftast inte uppskattar mönstrade byxor uppskattade de här, tack vare det vintriga och diskreta fjädermönstret. Smickrande, men om du er lang kommer du måske tycka att de är för korta i modellen. Dragsko i midjan och smakfulla reflexer på vaderna.

Svalkar vid svettfest!

casall

Test af: HIT Tights, Casall

Rekommenderat pris: 1 095 kronor

Kompression:

Middelhøj kompression over lår og vader, uden at de skæres ind ved byxsluten, hvilket gør at benene faktisk opleves som rappare og piggare under træning. Optimal stabilitet for de fleste fysiske aktiviteter.

Fukttransport:

Høj fugttransport, som bidrager til, at du holder dig tør og komfortabel. Casall er eksperter på strømpebukser og det mærker.

Tæthed:

De er lavet i et ganske tunt materiale, men er trods det ikke det mindste gennemskinliga. Hårdt stof, der dækker fremragende.

Ventilation:

Tyget giver en sval træningsoplevelse og de andas på et utmärkt sätt. Brug dem her, når du ved, at træningen byder på en rigtig svingfest!

Komfort:

De sidder så skönt! Er du mellem to storlekar kan du vælge den mindre eftersom de er ganska generösa i storleken. Også du som er kort kommer til at tycka at de sitter bra.

Kommentar:

Strømpebukserne har høj komfort og god pasform. Modellen er normalhøj i midjan med bredare linning og dragsko på insidan. Sitter bra over rumpa, lår och vader. Vi anbefaler de her tightsen främst för löpning och högintensiv träning, där du behöver svala träningsplagg med hög följsamhet som samtidigt ger support. Bra med reflexer på vaderna för dig som vill springa ute när det mörknat. Meget stretch i tyget, som er fremstillet af genvundet materiale.

Som et andet skind

Skins

Test af: DNAmic Womens Long Tights, Skins

Rekommenderat pris: 1 195 kroner

Kompression:

Åh ja, Skins er kompressionsexperter! De her kramar om som mest på vader og sedan minskar kompressionen ju högre upp du kommer. Du kommer til at føle, at de giver ekstra energi under træning, bland andet gennem at det bliver bekvämare at hoppa och springa fort.

Fukttransport:

Du kan svettas säkert i de här tightsen. Fukten forsvinder hurtigt fra kroppen, og derfor er den perfekt til løb og spinning.

Tæthed:

De føles som et ekstra skind og er lavet i et stramt stof. Trods det så er de ikke det mindste gennemskinliga, ikke ens ved djupa knäböj. Hurra!

Ventilation:

Smart ventilation i tøjet og ekstra mesh-paneler langs vaderne sikrer, at de her tightsen andas på et utmärkt sätt.

Komfort:

De sidder skönt men midjan är ganska låg och midjebandet är inte så brett. Trods det, at det er et smalt bånd, er det ikke det absolut skönaste.

Kommentar:

Disse kompressionsstights fra Skins kan beskrives som den lilla svarta fast i träningsgarderoben. De har et let glansigt materiale med skøn kompression, som gradvis kramar om ben samt ventilerende og rigtig pæne detaljer.

Dette sammen med en diskret logo gør de her byxorna til et af de pæneste og mest stilrene tights, vi har set på længe. At de desuden øger syretillförseln til blodet og reducerer opbygningen af mjölksyra gør træningen og löpningen mere effektiv og återhämtningen kortare. Super!

Slankt og støttende i løbesporet

zeropoint

Test af: Athletic Compression Tights 2.0, Zeropoint

Rekommenderat pris: 799 kronor

Kompression:

Du kommer til at blive positivt overrasket af de her tightsen. De leverer virkelig hvad de elsker, nemlig kompression på rette sted, så at benene føles pigga og fulla av energi genom hela löprundan.

Fukttransport:

De absorberar fukt och svett snabbt så att du känner dig torr och fräsch under hela löpturen - även inne på löpbandet på gymmet.

Tæthed:

Materialet er normalt til tights uden at være gennemskinligt, hvilket er meget behageligt at glide i.

Ventilation:

De andas superbra og det mjuka materialet känns torrt även när du är ute och springer.

Komfort:

De sidder som en smæk over vader, lår og rumpa og man får virkelig en fin siluett. Midjan er normalhøj og har også snørning for bedste komfort. Noget bredare linning för skönare känsla mot huden. De sidder på plads uden at glida ned.

Kommentar:

Du får en par superbra kompressionstights til en bra pris. Snygga och enkla detaljer, som loggan. Tightsen er noget knöliga at få på, men när de väl sitter på vill du inte ta av dem. En favorit blandt løparna i testpanelet. Giver god support og fuld bevægelsesfrihed. Musklerne holdes på plads og en i testpanelet som ofte får krampe oplever at de her tightsen motverkar kramp tack vare kompressionen. Tillverkade i återvunnet material, vilket är ett plus.

LÄS MER: Sådan finder du de rigtige kompressionsstrømper