Vi har testat tre nya löpartröjor för män 2019 Image

Vi har testet tre nye løpartrøjer til mænd 2019

Tre flotte løpartrøjer, som på mange måder minder om hinanden. Vores testpanel har taget reda på skillnaderna så du vet vilken modell som kan följa med dig ut på nästa löparrunda!

Er en løsdel ikke bare en trøje i funktionsmaterialet? Nja, det ligger lidt mere arbejde bag. Var og hur mycket meshpaneler plagget har ligger till grund för i vilken utomhustemperatur plagget gör sig bäst i. Andra detaljer i form av reflexer, möjligheten att öppna upp tröjan med en dragkedja och tumhål är små finesser som kan förhöja din löparupplevelse. Vores manuelle testpanel har sprunget i tre superbekvemme modeller for at afgøre forskellen mellem dem.

Test af: Blacc, Carbon

SE_HERR_BLACC_CARBON.jpgRekommenderat pris: 349 kronor.

Materiale: 90% polyester og 10% elastan.

Størrelse & pasform: True to size med en slank pasform.

3 bedste:

  1. Vældigt strækbart materiale. Du kan springa helt obehindrat i den här tröjan.
  2. Prisvärd modell som inte är ett rån för plånboken. En grym instegsmodell för dig som inte springer fem dagar i veckan.
  3. Kan anvendes både som et første lager under sommarkvällar samt med et lager under vår- og höstlöpningen.
Mindre bra: Ventilationen er godkendt med tanke på, at materialet er til det tykkere holdet. Hvis du derimod ikke får lige så god ventilation, som en tunnelfunktion i normalt fald kan give, så er det her intet for intervallpas. Yderligere et minus er, at refleksdetaljerna er noget små.

Passar bäst: Under kyliga sommarkvällar och friska vårrundor eftersom materialet är något tjockare än hos de andra modellerna i testet.

Test af: Nike, Technit CL Ultra LS

SE_HERR_NIKE.jpgRekommenderat pris: 579 kronor.

Materiale: 100% polyester.

Størrelse & pasform: Stor i størrelse med en rummelig pasform. Ligger du mellem to kan du vælge den mindre.

3 bedste:

  1. Tunn tröja som du inte ens känner av under löprundan. Stort plus!
  2. Snyggt design i Nikes Techknit-materiale, som minimerer antallet af sømme, samtidig med at det giver en flot finish i skoen.
  3. Det er ikke bare et design, der er hævet af det klæbrige materiale. De små ventilationshuller, der er gennemgående i tyget, med størst fokus på ryg og magpartier, ser til at plagget andas og släpper ut överskottsvärme när du svettas som mest.
Mindre bra: Modellen saknar reflexer på ryggpartiet, vilket gör att du inte syns bakifrån för bilister om du springer på landsväg kvällstid.

Passar bäst: Till både svettiga intervaller och tuffa långpass under vår- och sommarrundor. Fukttransporten og ventilationen sørger for, at du holder dig i behagelig længde og intensitet på din træning.

Test af: Adidas, PL_Sport X Box LS

SE_HERR_ADIDAS.jpgRekommenderat pris: 299 kronor.

Materiale: 100% polyester.

Størrelse & pasform: Normal i størrelse med en pasform, som er mere loose fit end slimmad.

3 bedste:

  1. En sval model, som har god fugt- og ventilationsfunktion. Her kan du svettas ordentligt utan att känna dig varm, blöt eller instängd.
  2. Designet, som udelukkende omfatter en logo på armen, er skønt stærkt og beskrevet som rigtig vass. Ibland er det enkelheden som får högst poäng!
  3. Grym tröja för alla löpare. Fordi træet er enkelt i sig selv og holder god funktionalitet, kan du bruge den uanset træningsform og intensitet.
Mindre bra: Du som søger mange finesser i form af tumhål, refleksdetaler og variation i materialet får leta vidare. Det her er en ren model uden noget ekstra.

Passar bäst: Under vår- og sommarlöpning samt i kombination med en jacka under hösten.


SHOPPA HÄR: Vores brede udvalg af træningstrøjer

LÄS MER: Årets roligaste (og mest udda) løparlopp 2019

LÄS MER: Så klarer du milen under 50 minutter