Måste-övningarna på gymmet för Blacc-modellen Denice Andrée Image

Måste-övningarna på gymmet för Blacc-modellen Denice Andrée

Kända PT:n Denice Andrée är en av modellerna Blacc i höst. Här är övningarna hon tycker är effektivast på gymmet.

Nya Blacc-kollektionen för hösten 2016 innehåller glada träningskläder, och frontas av två glada och träningstokiga tjejer, friidrottaren Madeleine Nilsson och PT:n Denice Andrée.

Denice Andrée jobbade tidigare som fashionmodell i Milano, men tröttnade på modebranschens vikthets och krav på att hon skulle ligga på en superlåg vikt. I stället upptäckte hon träningen, gick upp tio kilo i muskler och blev en omtyckt PT. I dag tränar hon flera gånger i veckan, för att må bra.

– En vanlig träningsvecka för mig innehåller oftast fem pass på gymmet. Dessutom går jag en hel del powerwalks eftersom jag har hund, säger Denice Andrée .

Vilka övningar gör du alltid på gymmet, oavsett vilket upplägg du har?

– Jag kör alltid knäböj, utfall och latsdrag eller roddar oavsett vad jag följer för upplägg. Det är basövningar som är kanon för att träna stora delar av kroppen som involverar många olika muskelgrupper.

Du som är expert på träning, vilket misstag ser du många tjejer göra på gymmet?

– Jag tror att ett vanligt misstag många tjejer gör är att de inte vågar lyfta tungt! Jag hör ofta att tjejer är rädda för att få svällande och stora muskler, vilket många tror att man får bara man lyfter tunga vikter på gymmet. Så är det inte! Våga ta i och lyft tungt, så får du bättre resultat.

Varför gillar du träning så mycket?

– Träning för mig är en livsstil och något som är lika självklart som att äta och sova. Människokroppen är skapad för att vara aktiv och det är det vi mår bäst av.

Vad tycker du om nya träningskollektionen från Blacc?

– Jag tycker att Blacc-kollektionen var uppiggande. Färg och mönster gör träningen så mycket roligare!

blacc aw 2016
Denice Andrée och Madeleine Nilsson i höstens träningskollektion från Blacc, som du hittar HÄR.

LÄS MER: Så mycket tränar Blacc-modellen Madeleine Nilsson